-
-
Sonata, nemoj pretući šlag kako ti ne bi pucao.Također onaj šlag u prahu, on je sklon pucanju, i svježe tučeni šlag je najbolje odmah staviti na tortu. Nisam dugo radila s kremfixom, pa neznam kako se drži, al mislim da nebi škodilo. Ako imaš zvono za tortu, poklopi je, jer šlag stajanjem na zraku se suši i tako brže puca.
A te boje u prahu se razvijaju upravo tako kako ti je prodavačica rekla, malo boje u malo tople vode, promiješaš i onda staviš u šlag.
Sretn
-
sonata, iz vlastitog iskustva ne bi obojani šlag ostavljala da stoji preko noći.
Vrlo često baš ta boja razrijeđuje šlag (ako se radi od pravog tekućeg vrhnja, ja nikada nisam probala s praškom) pa on zna postati dosta mekan i izgubi oblik.
Inače, ja boju stavljam direktno u vrhnje i kada dobijem željenu nijansu tekućine istučem vrhnje u šlag.
-
Boja se kako su cure rekle, a tortu ukrašenu šlagom ne ostavljam preko noći.
Prvi dan radim tortu, ostavim ju da se dobro preko noći rashladi u frižideru i ukrašavam obavezno drugi dan (na dan proslave).
-
Hvala svima na javljanju, kupila sam tekuce slatko vrhnje i napravit cu sutra popodne tortu a preksutra ujutro ju ukrasiti. Radi se o torti za krstenje pa mora biti gotova do 10h da ju odnesem u restoran gdje kasnije idemo na rucak.
Javim kako je proslo, drz te fige!!
-
Sve je super proslo osim sto sam izmiksala previse slaga jer ni sama nisam znala koliko ce mi trebati. Al dobro...nista nije popucalo, boja je bila super i sva sam si bila ponosna! Hvala vam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma