Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: ???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kad mi nije jasno kak je te neke stvari mogla znat... Ja jesam dosta praznovjerna, ali me takve stvari inače smetaju-to o budučnosti, proricanja jer znam sebe i ja sam ko malo djete naivna i vjerujem dosta u to, a pogotovo sad kad sam vidla da i moj muž vjeruje koji inače apsolutno to smatra glupostima-te "gatare"... Morala se bum skockat...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    Kad mi nije jasno kak je te neke stvari mogla znat... Ja jesam dosta praznovjerna, ali me takve stvari inače smetaju-to o budučnosti, proricanja jer znam sebe i ja sam ko malo djete naivna i vjerujem dosta u to, a pogotovo sad kad sam vidla da i moj muž vjeruje koji inače apsolutno to smatra glupostima-te "gatare"... Morala se bum skockat...
    Draga, zaboravi na to, nema načina da ti pomogne... Da je ta osoba došla tm-u u nekom drugom trenutku, prije godinu dana recimo, razgovor bi sasvim drugačije izgledao i ne bi nosio nikakva značenja niti bi se itko toga sjetio nakon pola sata. Sad ste oboje u osjetljivom trenutku, pa stvari izgledaju drugačije nego bi inače. Ljudi svašta pričaju - poznati i nepoznati, a tebi i tvojoj obitelji može pomoći jedino vrijeme da naučite živjeti s gubitkom. Pusti sve te bedastoće koje ti stvaraju osjećaj krivnje, okreni tome leđa i gotovo. Nisi ništa kriva i gotovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •