Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Što vole petogodišnjaci?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Što vole petogodišnjaci?

Uskoro idemo u posjetu petogodišnjem djetetu (dečko) pa me zanima koje igračke vole vaši petogodišnjaci, što se vole igrati, s čime zabavljati, itd... Hvala!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hm. Ben10, hotwheels, gormiti, spiderman, beyblade;
    Od knjiga vole one sa zmajevima, dvorcima i gusarima.

Nezahvalno je govoriti za drugog, probaj se diskretno raspitati što taj klinac voli.

em_kay avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sve ovo što je trampolina navela + batman, superman, ninja kornjače, figure i knjige o dinosaurima... ako se još kaj sjetim napišem...
    Posljednje uređivanje od em_kay : 01.08.2013. at 17:31

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Legice

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Legiće sve vrste, Gormiti, Dinosauri (oni za iskapati iz gipsa i knjige), autići na daljinski, razne sitnice tipa dalekozor, baterijska lampa, kompas,...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

moj je u ribama i smetlićima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Teško je reći - u dobi od 5 godina interesi djece su vrlo različiti. Dobro je unaprijed se raspitati...

Moj stariji je imao 4 i pol godine kad je otkrio (gledajuć tatu) kako se instalira igrica na računalo. Od tada - ne zanima ga ništa drugo (ne igrice, nije fan toga, nego računala).

Mlađi u petoj godini bio je svjetlosnim godinama daleko od toga. Bolje da ne kažem što je njega zanimalo (a i danas nije daleko od toga): oružje vrsta raznih, toplo i hladno...ali više lov nego vojska. Nije mi bilo drago, ali ništa nisam mogla učiniti da ga od toga odlijepim. Kad je napokon savladao računalo dosta dooosta kasnije od brata, omiljena igrica bila mu je Hunting! Već dugo vremena govori da će biti šumar i u slobodno vrijeme baviti se lovom, ALI u međuvremenu je otkrio glazbene instrumente i to mu je odlično leglo. Ako ti se čini ok - kupiš djetetu usnu harmoniku (dječja hohnerica košta tridesetak kuna).

Ni jedan nije volio autiće niti su ih ikada zanimali. Avioni su druga priča (modelarstvo - najprije jednostavno, a kasnije zahtjevnije stvari). Za petogodšnjaka postoje klik-modeli koji se sastavljaju jednostavno, slično kao figurice iz kinder jaja.

Dalje - lego kocke - mislim da ne postoji ni jedno dijete koje je ravnodušno prema tome.

Od knjiga - moji su u toj dobi obožavali ovu knjigu o zanimanjima (to je slikovnica, ali dobra za početno čitanje): http://www.gkc-petrinja.hr/biblosam/...idknjige=29443
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.08.2013. at 21:49

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Npr. Lego helikopter http://shop.lego.com/en-US/Police-Helicopter-7741

Slikovnice http://www.profil-mozaik.hr/bageri-i...PR/141457,7100
    http://www.profil-mozaik.hr/221015-l...PR/138811,7100

i Pod shuffle npr (ima i kopija) ili neki drugi mp3 player.

Sve ovisi što sve ima. I što će imati...

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

E drage cure, hvala na savjetima, ali da znate što je ustvari bilo najzanimljivije: Barbike i dječja kuhinja, nikakvi gormiti, ben10 i sl. igračke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •