-
žalba na rješenje o njezi
dobila sam rješenje o njezi djeteta s težim smetnjama u razvoju do listopada piše da je novo vještačenje u listopadu što znači da u rujnu moram predati nove nalaze koje neću imati jer nove kontrole imamo tek oko 20.10. ... šta da radim, da pišem žalbu? kako se to piše,ima li netko kakvu šprancu po kojoj bi to napisala? Molim pomoć
-
sad u tvom slučaju ja bi svakak krajem 9. mjeseca predala zahtjev za njegu i rekla da imam tad i tad kontrolne pregelde, i da ću to naknadno donijeti, u tom slučaju ti si još u roku, a oni po novim nalazima mogu raditi prosudbu. Nemaju svi pregelde kak si oni zamisle, i ja ću imat isti slučaj, trtebam krajem 10. predat papire, a jedna od kontrola ( ne jedina) će biti u 11. mjesecu.
-
dakle da se ništa ne žalim sada? samo da predam zahtjev? a gdje da im napišem da nove nalaze nosim tek početkom 11. jer nove kontrole su u desetom, NA zahtjev napišem kao napomenu? stvarno im nemam kaj predati jer sam im sve friško dala sad od lipnja....
-
kaj ti ne pišeš sama zahtjev, nego uzimaš njihov tam formular ?
predaj čim papire dobiš, zakaj čekati 11. mjesec ( tak i tak ih trebaš dat u jukićevu, kaj ne?)
-
Osoblje foruma
cekaj, ako je do listopada, odnosno pise da u listopadu trebas ponoviti vjestacenje, zar to ne znaci do 31.10.?
napravis kontrolu 20. i taj dan predas papire.
mislim da ti je 10 dana sasvim ok za produzetak.
Posljednje uređivanje od leonisa : 12.08.2013. at 13:21
-
ne cure, piše na rješenju da je novo vještačenje u listopadu a sa novim nalazima se javiti 30 dana prije, znači do 30.9. a tada neću imati nove nalaze. ja predajem u klovićevoj, njihov zahtjev ispunjavam i prilažem uz njega nalaze. opće ne znam kaj da sad napravim, staro rješenje je bilo do kolovoza a već početkom srpnja su mi poslali dopis da se javim sa novim nalazima.... to sam u srpnju odnijela da bi sad došlo rješenje samo do listopaDA.
-
I još nešto, da li se može i nalaz od privatne ordinacije priložiti? ili to ne vrijedi? imamo i jedan pregled privatno....
-
Osoblje foruma
-
možeš priložiti od bilo kojeg dotura.
inače već dugo se treba predati do mjesec dana prije isteka, tako da bi oni mogli u roku napraviti novo rješenje
-
joj nemam pojma onda kaj da sad napravim. da pišem žalbu jer mi preglede imamo tek u listopadu , ili najbolje možda da nazovem njihovu pravnu službu i pitam za savjet...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma