Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Krumpir

  1. #51

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    3,187

    Početno

    Ja bih uz janjetinu nekakav punjeni krumpir? kako? Čime?

  2. #52
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    mladim lukom

  3. #53

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    3,187

    Početno

    I tebi

    Ajde, stvarno, kako?

  4. #54

    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,983

    Početno

    Ovaj recept je za one dane kad se bas i nemoraju brojati kalorije

    Sastojci:
    - Krumpir
    - Tikvice
    - Besamel (brasno, maslac, mlijeko)
    - Mozzarela
    - Jaje
    - Kiselo vrhnje
    - Papar
    - Sol
    - Indijski orascic (svijeze naribani)

    Preprema:
    - Naribati tikvice i posoliti kako bi pustile vlagu
    - Skuhati krumpir i napraviti pire
    - Stisnuti naribane tikvice i primjesati kroz krumpir pire
    - U mlaku smjesu dodati mlijeko, vrhnje, maslac, jaje, papra, soli i naribanog indijskog orascica (masa mora biti vlazna)
    - Pretresti krumpir/tikvice u vatrostalnu zdjelu (namazanu s maslacom)
    - Narezati Mozzarelu na tanke fete i staviti na krumpir/tikvice
    - Pripremiti Besamel i zaciniti sa soli, papra i indijskim orascicem
    - Vatrostalnu zdjelu pokriti s folijom i peci 30 min u zgrijanoj pecnici
    - Zadnjih 15 min peci bez folije kako bi pire dobio lijepu zlatnu boju
    - (moze se jos i dekorirati s pancetom - mislim ako se vec unistavamo s kalorijama


    Varijacija na istu temu: skuhati lijepe srednje krumpire i izdubiti. Pripremiti pire po gornjem receptu i masu vratiti u izdubljene krumpire, zapeci u rolu i gotovo

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •