Pokazuje rezultate 1 do 50 od 90

Tema: "Kroksiece" nose li ih vaša djeca???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni se noge znoje i u original crocsama i u havaians/ipanema (ne znam točno koje su) japankama. nekidan sam se skoro ubila kad sam uskakala u brod u crocsama jer mi je proklizala noga. japanke ista stvar, ugazila sam na neki kamen i noga mi je klizla sa strane pa sam se porezala. bilo bi mi bolje da sam bila bosa kao i inače.
    Crocs inače nosim po kući kao papuče i super su mi.
    Mo je imala prave i bile su joj dobre, a u ožujku sam joj kupila neke fake s princezama jer su joj trebale za bazen. osim što je izvedba užas (šavovi izvana nisu lijepo obrađeni, remen je bez veze) ona u njima skroz krivo hoda. stalno gazi po unutarnem rubu i to joj uopće ne smeta. valjda su toliko mekane. izbacila sam ih iz upotrebe. neka fino hoda bosa kao i ja

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    nekidan sam se skoro ubila kad sam uskakala u brod u crocsama jer mi je proklizala noga. japanke ista stvar, ugazila sam na neki kamen i noga mi je klizla sa strane pa sam se porezala. bilo bi mi bolje da sam bila bosa kao i inače.
    ti ko da nisi morsko dite

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ti ko da nisi morsko dite
    to je zato jer sam glumila finoću na tvom Hvaru pa sam se obuvala. nije žvaka za seljaka

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    to je zato jer sam glumila finoću na tvom Hvaru pa sam se obuvala. nije žvaka za seljaka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •