-
evo sinoć sam zvala sos, pokušala s vrućim oblozima i pijenjem tekućine za vrijeme dojenja -što do sad nisam i imam osjećaj da je duže vukla..uspjela sma ju u tri u jutro razbuditi pa je i nešto malo sisala, dakle i noćno sisanje smo aktivirali (doduše probudili sve ukućane, no..).tehnike razbuđivanja koristimo sve navedeno i nekad upali a nekad jako teško, vlažna gaza za sad nekako najbolje rezultira iako čim prestanem s "vlaženjem"ona spava ko top, jako me to frustrira što ju nekad i po dva sata znam buditi bezuspješno. na presvlačenje, dizanje, paljenje svjetla ne reagira tj meškolji se ali ne budi se dovoljno za sisanje.što se soora tiče manje ima vjetrova ja imam manje trnce i nemam više bol na početku sisanja, ali nastavljam s gelom i dalje (2 tj). jučer u razgovoru s savjetinicom sam se sjetila da je ona prije tri tj u bolnici dobivala antibiotik (totalno sam to zaboravila) i da su se od toga vjerojatno sad javile gljivice..što se tehnika sisanja tiče koristim kolijevku i nogomet loptu, sad po novom i neki polu klečeći-viseći položaj, samo da joj kapa, ide lakše..javim se kako napredujemo, neću odustati iako za sad ona pije ad skoro punu dozu, no smanjit ćemo ga s vremenom nadam se bar na pola ako ne i skroz ukkinuti, smao da se ona malo razbudi da može navući mlijeko.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma