Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Nas preslatki misic

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Nas preslatki misic

06.08.2010.g.

Jutro,sva sam uzbudena,idem na pregled u bolnicu... Dolazi tata i pomajka,voze me.. Odraduju sve s menom tako strpljivo i pazljivo
    Otvoreni ste mozda oko prst,sve je u redu,vidimo se za 3dana!
    Umorna sam,vruce je,vracam se doma odmoriti... Zove suprug,poslije idemo na jezero,setnja,kava.. Moze,jedva cekam! Bacam se na pospremanje.. Dogovaram navecer sa suprugovim i mojima druzenje navecer...
    Uzivamo u jezeru i zraku,ali tako mi je trbuh tezak,ne mogu sjediti,uuff te tvrde klupe,ajmo doma uskoro ce straci! Kad tamo jedna zena,aaa neces ti dugo,jos danas! Pihh sta ona zna mislim si na prvu!
    Sve ispeceno,druzimo se... 21h, Uuu neka bol me prereze,hahaha kao u filmu i smijem se u sebi, dizem ih sa kreveta,moram leci... Pogledam na sat,pa za 10mim opet... Muz ne kuzi pusta na kompu kratke smjesne filmice,svi se smiju... Ali pomajka,ona vidi,mila jel krenulo? Suprug se okrece i osmijeh,daa krenuli su trudovi Ajmo,idemooo... Svi se uskomesali! Polako,tusiranje,priprema... 01:20h bolovi su jaki,jedva hodam,ulazim u bolnicu... Otvoreni ste prst,ako ste blizu odite doma,prvorotka ste,namucit ce te se! Ako krene krvarenje vratite se,ovako to moze potrajati i 3dana! aaaa 3 dana,ajmee sto mi to govori! Da,idem doma,doma cu lakse odradivati trudove.. Na putu zaustavlja nas policija... Policajac prvo se sokira jer muz ne staje u ugibaliste,ali 2sek.kasnije jel treba pratnja pita policajac,pomoc ikakva? Nee,nee moze netko umjesto mene (pokusavam biti humoristicna)!
    Ispred zgrade,ne mogu izacu,ne mogu hodati... Muz mi pomaze,ponovo tus,krevet,evo hrce pored mene,umoran je,aaa trudovi jakii,jakiii... Zasto su tako nepravilni,vec je 4 ujutro,lagana krv,cep.. Vracam se natrag u bolnicu... Lezim u krevetu odradujem trudove,zena do mene hrce i tako lijepo spava... Ajmeee,ima li obzira za nas druge? 7:30 vizita,gladna sam,zlo mi je,ne daju mi jesti,ctg prikljucen... Pij te puno tekucine ctg nesto ne pokazuje dobro,probuse vodenjak.. molim sestru vode,sve sto sam imala popila sam, koluta ocima, a stoji pored umivaonika! Zvoni tel.kuma,nadam se da vrijedi kava za danas govori mi! Ajmee di me nade!
    Uuf opet jedan u nizu trudova,ajdee,ajdee odradi,pa malo odmor samu sebe bodrim! Povracam,dolazi druga sestra,pokazuje disanje! Pa kako neznam,a vjezbala sam disanje!! Koncentriram se na njena usta i pokrete,konacno naucila! Nije neka nasmijana ali ulijeva mi povjerenje!
    8sati,radaona... Uskoro dolazi suprug... Tako mi je laske,nisam sama,sretna sam sto je uz mene.. Trudovi jakii,jakii, osjecaj za tiskanje,ali mi ne daju! Na lijevom boku,tako je neudobno,trbuh mi visi,trazim nesto da podmetnem ali nemam,oni ne daju jastuk!! strasno me smeta taj polozaj,boli me trbuh,nije naslonjen na krevet... Daju mi nesto,ne mogu fokusirati pogled,pokusavam razgovarati sa suprugom ali ne mogu.. Onako u magli vidim da slika.. Brzo odlazi,vruce je... Ma neka ide,ionako nisam neko drustvo! 12sati,ide doktor,strasno nesusretljiv doktor! 5 prstiju,kaze tiskaj! Nee,nee nije me porodio!
    Kroz glavu mi prode gdje je muz,mahh mozda bolje da ga nema pomislim,sad cu ja roditi,a on neka dode da se mazimo! I uskoro uslijedi recenica, ajmo na bok opet!
    Muz je opet tu,on je ulazio i izlazio sam,rezervirao vjesalicu za "odijelo",pa kako mu pase!
    Sad ga molim da ostane,da vise ne odlazi,sece hodnikom,sestra ga kori! Opet ga nema! Ma vise ni ne razmisljam gdje je! Inako sve zna, iako nam je prva beba!
    14h,strasno sam umorna,trudove odradujem,dobro disem,zima mi je... Suprug je ovdje,stavljaju drip,neeeee samo jos to ne! Kaze setra,nece biti jaci,ali pravilniju trudovi! Na koliko su sada pita dok.,kazem na 5min! Odlaze! Kaze suprug kako lazes,i smije se,ali ja nemam sat,sva sam u bunilu,jos uvijek ne fokusiram pogled... Ali drip ne curi,sad ce muz to rjesiti,zove sestru,pojacava dotok,opet ne curi,muz sam cijevcicu ispravlja,pazi na nas ... 15h, evo ih,kaze doktorica,tu cete se oduprijeti,i idemo... Babica ona ne nasmijana je tu,ali sretna sam da bas nju vidim! Uzbudenje,opet krivo disem,doktorica pokusava objasniti,ali moja babica Ana,u lice mi puse i iz prve me dovodi do pravilnog disanja! Tiskaj,tiskaj,masira mi medicu,stavljaju gel, tiskaj,tiskam...
    Ajmee nee opet dezorijentacija,i vicem zasto ne ide van,tiskam 2h! Muz me hvata draga tek si pocela! Kao da se budim najednom! Tiskam,tiskam... Ajmeeee koliko kosice progovara doktorica, tata radim friz i mazi nasu bebu po tek iole provirenoj glavici , a tata se nagne ahaa da vidim ! Ajmoo tiskaj,tiskam! Ana stiska trbuh,nekako mi to kao pase,ne razmisljam da li je to u redu ili ne... Doktorica ju zove napred,dolazi druga,tiska trbuh,muz drzi noge! Ajmoo,na slijedeci trud, super ti ide bodre me,jos malooooo! Skupljam svu snagu,strasno sam umorna,mozemo mi to! Trud,tiskaj,doktorica koja stiska trbuh,pokazuje glavom nee,nee! Muz stavlja ruku na trbuh! Ajmooo sad tiskaj,bolii,peceeee.. Vidim Anu da pita da rezem,doktorica kaze ne! Tiskam najjace sto mogu,ne posustajem,pucam i to progovaram,tocno osjetim! I da evo ga,tu je ,roden je, nasa bebica,nas sin roden u 07.08.2010, 15:38h! 3390g,. 50cm
    Boli vise nema,ali ne cujem plac svoje bebe... Zasto ne place pitam muza??? Zastoooooo??? Muzu ispada mobitel,sok! Muz progovara,pokusavaaa disati!!!! Ana kima glavom,doktorica govori okreni ga,priprema cijevcicu i cisti nosic! Daaa evo ga place,i to jakoo,jakoo! Stavljaju ga na kozu,sve je savrseno... Place i dalje,tjesim ga,ali mu kazem samo ti njima pokazi kako si glasan i snazan!

Bilo je to prije tocno 3 godine, ljubavi nasa sretan 3 rodendan!

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I moj se muž naluknul da pogleda

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku

I moj se muž naluknul da pogleda

Pravila pisanja postova