-
jednostavno ne želi sikiti
Totalno sam zbunjena,iznenađena i bolnih sikica!Kian će za tjedan dana imati 8mj.,naravno ja ga još uvijek dojim,ali jučer je prvi put preskočio popodnevno sisanje,danas prijepodnevno,nije htio čak ni ručati!Počeli smo dohranu sa 5mj. i 3tjedna,jer je jako pokazivao zanimanje za hranu,ali sisanje je naravno,konstantno dostupno.Nakon svakog papanja mu ponudim siku,no zadnjih nekoliko dana ne želi ju ni pogledati.Inače super jede,i to dosta količinski(npr. cijelu jabuku,veliku,sa rižom,1 veliki krumpir sa špinatom i rižom),da mi moji znaju reči nije li to previše.
Što da mu ponudim kao mlijeko,jer se nikako nemogu izdojiti,ni na pumpicu ni ručno(sike su mi ko kamen,i bole me)?
Kako da sebi pomognem što se tiče sika?
Čini mi se da jednostavno više ne želi dojiti,i to mi jako teško pada,lovi me depra,a dala bi mu sisati do kada god on to želi!Koma sam!
-
vjerojatno je strajk, vidi ovaj tekst.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=237
nazovi sos telefon, bit ce lakse izravno razgovarati, danas je normalno dezurstvo do 21 sat
ako se ne mozes izdojiti a dijete nece jesti, to je zabrinjavajuce zbog zastoja, stvarno nazovi odmah.
-
Ivana,hvala ti,sve je o.k,dapače,siki ko nikadado sada.Vjerovatno mu je bilo vruće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma