-
Prazna dojka
"Dajte djetetu drugu dojku kada isprazni prvu!" - Kako znam da je prazna? Citam na portalima i forumima kako dojka nikad nije prazna i onda naidem na ovakvu recenicu.. Mis mi je star 5 tjedana i fino papa, prvih 30-45min mu nedam da zaspi ako do toga dolazi i aktivno papa u tih pola h, tako da mislim da se fino najede.
Ako nakon podoja zaspi, sto je kod nas gotovo uvijek, jel ga moram dizati i buditi da podrigne? Poceo mi se okretati na leda i uzasno me strah da se nesto ne dogodi, da se ne zagrcne..na trbuhu nece uopce lezati (niti ga forsiram, probala jednom staviti da vidim reakciju - dize guzu, a spusta cubicu :D ).
Hvala unaprijed
-
-
Da, nikada nije u potpunosti prazna ali može biti praznija pa neka djeca mogu postati nervozna jer teže dolaze do masnijeg mlijeka. Kod vas to očito nije slučaj i ako llijepo piški, kaka i bude zadovoljan nakon podoja, nemaš razloga za brigu.
Ja ga ne bih dizala na podrigivanje ukoliko procijeniš da nema potrebe. Ako se nakon nekog vremena pobuni, podigni ga da podrigne, ponudi opet (istu) dojku i nastaviti će spavati.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma