Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: cerviks skracen na 1/2 clanka-strogo mirovanje u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    unadomina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Malo sam se nespretno izrazila rekavši da tvoje najljepše doba tek počinje...poslje sam se sjetila da si rekla kako imaš dvoje dječice.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam cure na podrsci i na rijecima ohrabrenja,prvotni sok je prosao i sad sama sebi govorim da moramo izdrzati i da ce sve biti dobro.Bas danas su puna 34tj i odvalila sam 4dana mirovanja,znam da vam zvuci suludo jer to je malo,ali za mene je jako puno i ponosna sam sto smo u komadu.Preostala su jos dva tj koja moram,a ako budem imala pravo na jos trunkicu srece molim boga da docekam 37tj i da se ovo majusno bice dovede na svijet zivo i zdravo.Hvala vam od srca jos jednom svima i javljat cu se uredno da znate kako napredujemo .

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene ponovo prosao jos jedan tjedan mirovanja i danas je tocno 35tj...jos tjedan dana i kazu najopasnije je proslo...drzte fige da sve prodje u redu !

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj renchy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene ponovo prosao jos jedan tjedan mirovanja i danas je tocno 35tj...jos tjedan dana i kazu najopasnije je proslo...drzte fige da sve prodje u redu !
    Renchy, mislim da se možeš opustiti . Kaskam jedan dan za tobom (jučer 35 tjedana) i, kao ti, brojim tjedan po tjedan, od samog početka trudnoće (iz drugih razloga). Mene su isprepadali zbog čestih kontrakcija negdje od 28. tjedna, no zatvorena sam cijelo vrijeme (a nisam ni mirovala na kraju jer ih imam bez obzira ležim li, spavam, šetam ili radim u vrtu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •