renchy prvotno napisa
Hvala vam curke!Mozda je jos veca panika u glavi sto sam prosle godine u 5mj trudnoce izgubila bebu i sama pomisao da bi mi se moglo dogoditi nesto slicno me dovodi do ludila.Je Sirius u pravu si nije prva trudnoca,imam dvoje zive i zdrave djece i te trudnoce sam odnjela ko od sale,onako skolski "u visokim petama do zadnjeg dana" kako se znam nasaliti,medjutim treca je bila tragicna i moram priznati da nad ovom cetvrtom strepim vise nego nad bilo kojom prije.Sto je najgore bas one simptome koje me ginekolog pitao da li imam su se poklopili sa stanjem u kom se nalazim,a to je da i mala tura hodanja dovodi do prilicno velike boli u predjelu stidnih kostiju i donjeg djela trbuha te da bez puno razmisljanja trazim mjesto za sjesti.Doktor kaze da tijelo samo odasilje signale da ne moze i da se nesto dogadja.To sto se tice te informacije o porodu u 8mj trudnoce mi se cine poprilicno istinite ma koliko ih mi negirali jer pluca nisu potpuno razvijena,a i u tom periodu se najvise razvija ovojnica mozga te uslijed takvog prijevremenog poroda i statistika govori da ima najvise slucajeva cerebralne paralize.Mislim da sam navela dovoljno razloga zasto me obuzima panika.Samo zelim roditi zivo i zdravo djete po cjenu da ne maknem iz kreveta.