-
Vrci, meni je u drugoj trudnoci sa 22 tj. receno da mi je na opip nalaz grozan, usce je bilo smeksano a vjerujem i ulozivo. Cervikometrija je pokazala da se smanjio sa 42mm na 37, i ultrazvucno nije izgledalo tako lose jer sam bila u mjerama koje vrijede za te tjedne. S obzirom da sam ranije imala kiretazu i jedan spontani koji je isto zavrsio kiretazom ginekologica me stavila na mirovanje. Rekla je da je to inace normalan nalaz za drugu trudnocu ali s obzirom na nasu anamnezu (ivf trudnoca, spontani, pokusaji ivf i na kraju prirodna trudnoca) smatrala je da je bolje puhati na hladno nego da se nesto desi, kao, 20 tj.sam dosla predaleko da izgubim bebu a prerano je da beba ima sanse da prezivi. I tako sam sljedecih 12 tj. provela u heklanju, surfanju, citanju na kaucu. Na kraju sam u 38.tj.bila tek 1,5 cm otvorena. Nema potrebe za panikom, samo sto vise lezi i odmaraj. Ja sam s klincem bila doma, znaci morala sam skuhati (al sam uglavnom gledala da je nesto sto se ubaci u lonac i povremeno promjesa), odvest ga na wc, nahraniti, obuci i slicno a muz je preuzeo ciscenje, vjesanje vesa, odlazak u ducan, svekrva mi peglala i tako. Sa 34tj. je bebica vec bila dosta velika a kod mene stanje nepromjenjeno tako da me ginica skinula s mirovanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma