Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pranje sustava za hidromasazu kade

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno pranje sustava za hidromasazu kade

molila bih za iskustva, savjete . naime kako je dosta toplo primjetila sam da se voda koja ostaje u sustavu usmrdila. nema mi bas smisla sipati neku kemiju unutra jer nije bas jednostavno isprati sve te cijevi... mislila sam na dobru, staru kombinaciju alkoholnog octa, sode-bikarbone i par kapi ulja cajevca

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

http://forum.roda.hr/threads/35600-C...%BEas-i-panika

možda ovdje nađeš kakav savjet od tog topica mi ne pada napamet ući u hidromasažnu kadu. doduše, ni nemam je pa mi je s te pozicije lakše

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

legendaran topic! a nije zgoreg ni podsjetiti se da je upravo sad sezona strunaša (škicnuti stavljeni link).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

de li neko ima iskustva sa hidromasaznim kadama i pranjem kucnih ljubimaca u takvim kadama

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ovo je gnjusno i moram priznati pomalo neuvjerljivo - ne pranje kucnih ljubimaca vec ovaj topik s crvima

ne mogu procjeniti kaj se tu uopce dogodilo, ali u obranu masaznih kada i svoje koju volim i redovito koristim moru napisati slijedece
    imam ju preko 2 godine i redovito se kupam
    do sada osim malo kamenca na mlaznicama nije bilo ni kupaonske plijesni nit slicnih kupaonskih zivotinja / opcenito ih nemam u kupaoni
    perem ju redovito kao normalnu kadu znaci bez posebnog pranja sustava
    ne koristim domestose niti takva sredstva koja mogu ubit covjeka ili kucnog ljubimca
    glavnji sumnjivac zasto se voda usmrdila osim vrucini je neko ulje za kupanje koje sam nedavno kupila
    da sam crv, sigurno se ne bi nastanila u mlaznicama jer tamo, ako se kada koristi i koriste pjene za kupanje, nema nista hranjivo

btw ulila sam litru alkoholnog octa, 20 kapi cajevca i 2 paketica soda-bikarbone u vrucu vodu i pustila sustav da radi nekih pola sata
    milina, sjaji se kao da je nova, otopilo je ono malo kamenca koji nisam oribala i znam da mi koza ne bu otpala kad se slijedeci put okupam

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam od hidromasažne kade dobila gadnu infekciju na mjestima dermatitisa i izbacili smo je van i uzeli običnu kadu
    mora se često korisititi inače se u mlaznicama stvore bakterije, zapravo bi ju trebalo dezinficirati posebnim sredstvom nakon SVAKOG kupanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •