Molim za savjet/pomoć....
18.07. sam rodila moju malu curicu. Već u rodilištu mi je oštetila desnu bradavicu koju je zatim počela odbijati jer je bila veća i gruba na dodir. Neko vrijeme sam se izdajala, stavljala je na lijevu siku, iz bočice je pila moje mlijeko iz desne cice. Nakon nekog vremena je prihvatila i desnu cicu, na moju veliku radost! Međutim, tad su se aktivirale rane koje nisu niti uspjele zacjeliti. Tjedan dana uspjevamo namjestiti dobar položaj na desnu cicu tako da me samo na početku zaboli, a onda prestane. Zvala sam i sos telefon, poslušala ih, stavljala je prvo na lijevu dok mlijeko ne krene a onda prebacivala na desnu....Mažem lanolinom, Melemom..Međutim jutros me je nezgodno ćopila i ragada je prokrvarila....baš jako...E sad...što učiniti? Pedijatrica mi je rekla da je štedim 2,3 dana dok bradavice ne zaraste, da se ručno izdajam, a da joj dajem lijevu....Da li da prestanem sa dojenjem na desnoj na par dana? Molim za pomoć, sad sam već jako tužna nam dojenje predstavlja takvu muku....![]()