Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Život u Beču

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eh, da... Znala sam da sam nešto zaboravila.

Kavofob, danas sam u svom lokalnom Sparu samo za tebe gledala cijene jaja. Prodaju se u paketima od 6 ili 10 komada, jaja slobodnih nesilica hranjenih bio hranom (dakle, jaja nulte kategorije) su 45-55 centa po komadu, a najjeftinija su 2,59 € za paket od 10 komada, ali to su jaja zatvorenih koka hranjenih tko zna čime. Evo, da imaš orijentaciju.

Budući da mi Hofer (koji ima odličnu liniju bio proizvoda) nije usput, ne mogu ti sad pogledati koliko u njemu koštaju, ali znam da su im bio jaja izvrsna i uvijek kad navratim, kupim paket. Nešto su povoljnija od bio jaja iz Spara.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, da... Znala sam da sam nešto zaboravila.

Kavofob, danas sam u svom lokalnom Sparu samo za tebe gledala cijene jaja. Prodaju se u paketima od 6 ili 10 komada, jaja slobodnih nesilica hranjenih bio hranom (dakle, jaja nulte kategorije) su 45-55 centa po komadu, a najjeftinija su 2,59 € za paket od 10 komada, ali to su jaja zatvorenih koka hranjenih tko zna čime. Evo, da imaš orijentaciju.

Budući da mi Hofer (koji ima odličnu liniju bio proizvoda) nije usput, ne mogu ti sad pogledati koliko u njemu koštaju, ali znam da su im bio jaja izvrsna i uvijek kad navratim, kupim paket. Nešto su povoljnija od bio jaja iz Spara.
    Hvala ti, sad tek vidim

To je ok cijena, kod nas je skoro toliko za kavezna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •