Ima istine u ovome što piše Uh-puh, Austrijanci jesu drugačiji, Njemci i Austrijanci zapravo nemaju puno sličnosti osim jezika. Dva su to skroz različita naroda i nije ih dobro uspoređivati, oni isto to ne vole, ustvari mrze. I Austrijanci jesu zatvoreniji prema strancima, dosta za razliku od Njemaca. Ne mogu govoriti iz svog iskustva pa se baš ne javljam jer ne živim u Austriji, samo je znam dobro kao turist, a to je ipak drugačije nego kada tamo živiš x godina. Živim u Njemačkoj i znam da se život podosta razlikuje i u samoj Njemačkoj, zavisi u kojem si dijelu.

Ali svejedno mislim da odlazak u Austriju je dobar izbor, obogoati te to sigurno i proširi vidike sigurno. A naći ekipu, pa to je isto pomalo stvar sreće, kako ti se potrefi. Već u samoj zgradi gdje nađeš prvi stan možeš sresti par sa kojima će kliknuti odmah, bez obzira na nacionalnost, tako da ja ne bi baš tako generalizirala, jesu zatvoreniji, ali u biti koliko ja znam imaju pozitivni stav prema Hrvatima, u biti nas simpatiziraju i ne bježe od nas. Velim stvar sreće, kako i nas ima svakakvih ima i njih.