Muz je imao neugodno iskustvo,kad ga je djelatnik opruzio da je prevrnuo kantu sa opuscima. A mm nije ni pusac,a upravo je to ucinio taj koji ga optuzio.poslao mail na cijelu firmu kako se grozi rada sa takvim ljudima! Strasnooo! Rjesio se taj problem,ali eto strasno ruzno od njega! Od dr,kolege. Zamolio gazdaricu da bih u posjet dosla zena i kcer. On ima 60god. Da,da sve moze,i kad su dosle,ova pak javila ageniciji da kakav je to naci.. I da dr.dan izade iz stana. Jos mu nakalemila 50€ troskova da je potrgao papucicu od smece! Strasno! Onda pak je usao u dr.stan,nista extra stan,ali ima jacuzzi pa mu je ogranicio potrosnju vode da se isti ne bih koristio. Tocno u danu kada se spustaju rolete,provjetrava stan... I ja sam bila ljuta na naseg gazdu, i pomislila da je tako jer smo stranci,a onda sam shvatila da je on jednostavno takav "trazi sam sebe". Kasnije mi se to i potvrdilo,da jednako obecaje i susjedima svabima,a i sami vodoinstalateri (hrvati) su nam rekli da svaki dan nesto mjenja i jos jedna promjena da odlaze sa kuce. Onda smo i mi znajuci te cinjenice neke stvari sami naravili.pocistili nj,smece,oprali kante,ja uredno pocistim stubiste kuce... Vrlo brzo je dosla gazdarica koja je rekla sve pohvale,i k tome uz dvoje male djece. Dok nj,neki od podstanara (rodaci) ni ne pomisljaju da ociste svoj prag ulaza. Situacije su jednostavno takve,ali su takve zapravo gdje god da jesi. Ovdje se bar u vecinom slucaja mozes pozvati na ono sto se dogodilo. A ne ko meni u zg,kad mi je od podstanarke macka usla kroz krovni prozor,i zapisala kinderbet bebe 2tj.stare.sreca sam ja bila frik,koji sam cula macku da tiho mijauce,i stavila ga u kolica spavati. dok su mi sve rekli da brijem jer smo bili dugo u bolnici...i poslije je ulazia cim bi prozor otvorila,i nista se nije rijesilo.ja sam bila ta koja je morala naci nacina.
Sve u svemu,mm bi lagano doma.razumijem ga i ja bih takodjer. ali ipak guramo svakim danom sve vise i vise jer nam je ovo sad zlatna prilika,koju ne treba propustati bez obzira sto srce zeli.