Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: štrajkajuće cice

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno štrajkajuće cice

beba ima 7mjeseci, do prije mjesec dana iskljucivo dojena, sad pojede i koji atom dohrane uz cicu. zadnjih par dana vise puta dnevno mi se dogadja da cice zatvore pipu, nema let downa ili treba dugo da pocne, ili u pocetku ide pa stane. beba cica i cica, nakon nekog vremena odustane. kad stisnem bradavicu ne izadje nista (inace vecinom da), beba podrigne, al vidim da bi mogla jos. znam kako funkcionira cica, da je vjerojatno problem u stresu, pokusavam se opustit, ali nekad ide jako tesko. pogotovo kad vidim nju kako se sirota muci, a nema klope ili popodne kad joj se spava (nezna zaspat bez cice). dogadjalo mi se vec prije nekoliko puta na cicanju za laku noc, ali trajalo bi dan dva pa bi opet bilo ok. e sad, sto mene zanima, kako znati da je bebi dovoljno? pogotovo po ovim vrucinama, pelene nisu neko mjerilo jer se dosta znoji pa i piski manje. bojim se i za kolicinu mlijeka ako ovo stanje potraje, sto da radim, savjet?

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da li si možda dobila menstruaciju? To može utjecati na količinu mlijeka uslijed hormonskih promjena koje se događaju u tijelu.
    Da li ti se nešto mijenjalo u tvojoj uobičajenoj svakodnevici (bolest-lijekovi, prehrana, stresni događaji...) što bi moglo izazvati promjenu?
    Pije li vode? Povedi računa da unese dovoljno tekućine kako bi urin ostao svjetle boje i bez posebno neugodnog mirisa.
    Da li dijete negoduje za vrijeme dojenja? Moguće je i da refleks otpuštanja mlijeka oslabi s vremenom no to ne mora značiti da dijete ne dobiva mlijeko.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Da li si možda dobila menstruaciju? To može utjecati na količinu mlijeka uslijed hormonskih promjena koje se događaju u tijelu.
    Da li ti se nešto mijenjalo u tvojoj uobičajenoj svakodnevici (bolest-lijekovi, prehrana, stresni događaji...) što bi moglo izazvati promjenu?
    Pije li vode? Povedi računa da unese dovoljno tekućine kako bi urin ostao svjetle boje i bez posebno neugodnog mirisa.
    Da li dijete negoduje za vrijeme dojenja? Moguće je i da refleks otpuštanja mlijeka oslabi s vremenom no to ne mora značiti da dijete ne dobiva mlijeko.
    menstruaciju sam dobila sest tjedana po porodu i od tad nista. u svakodnevnici se nista posebno nije mijenjalo, ali nije da je bas idealna. zbunjuje me to sto ne vidim promjenu kad se zbilja iznerviram, nekad strajkaju i kad je sve idealno. vode pije ali malo, nudim na sve nacine, ali nije bas impresionirana. koliko bi dnevno trebela piti? urin se mozda par puta mogao nanjusiti kad je bilo jako vruce, inace se cini ok.
    ne negoduje u smislu da zivcani, nekako s dosadom cica i gleda u prazno, kao da duda. kad je premjestim na drugu cicu odmah navali, dudaduda pa se otkaci. osim kad je umorna, onda cendra.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

menstruaciju sam dobila sest tjedana po porodu i od tad nista. u svakodnevnici se nista posebno nije mijenjalo, ali nije da je bas idealna. zbunjuje me to sto ne vidim promjenu kad se zbilja iznerviram, nekad su ok, a nekad strajkaju i kad je sve idealno. vode pije ali malo, nudim na sve nacine, ali nije bas impresionirana. koliko bi dnevno trebala piti? urin se mozda par puta mogao nanjusiti kad je bilo jako vruce, inace se cini ok.
    ne negoduje u smislu da zivcani, nekako s dosadom cica i gleda u prazno, kao da duda. kad je premjestim na drugu cicu odmah navali, dudaduda pa se otkaci. osim kad je umorna, onda cendra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •