...kad se podiže preko debitnih kartica (konkretno Maestro ZABA-e) ?
Vidim da mi za bankomat PBZ-a nisu uzeli naknadu, vrijedi li to i za druge banke?
...kad se podiže preko debitnih kartica (konkretno Maestro ZABA-e) ?
Vidim da mi za bankomat PBZ-a nisu uzeli naknadu, vrijedi li to i za druge banke?
meni su uredno uzeli prije 2 tjedna
Ja digla 800kn i uzeli mi još 10 (prije tjedan dana), grrrrrrr
Nike ukinuta niti ce biti (koja bi banka ulagala u bankomate inace)...tako da vjerujem da je ili greska ili ce biti skinuto s racuna kasnije
A kako se ta naknada uopće prikazuje? Na e-bankarstvu gledam i ništa mi nisu skinuli?
Da pojasnim, hendlanje gotovine kosta, postavljanje i odrzavanje bankomata takodjer. Banka svojim klijentima pruza tu uslugu bez naknade, a ako idete na bankomat druge banke, da bi imali dostupnu gotovinu kad god zelite, to ce kostati.
ja sam mislila da je 10 kuna naknade fiksno bez obzira na iznos,
dizala sam prošli tjedan na rba bankomatu i na e zabi mi se pokazalo kao posebna stavka
sam na RBA,nazalost bankomata mi nema dovoljno (odnosno nezgodno su mi locirani) i dogadja mi se da moram drugdje podizati novac, 10kn je koliko ja znam fixna naknada neovisno o podignutom iznosu..
meni se uredno na izvodu pokaziva kao odvojena stavka,pise naknada....primjetila sam da u zadnje vrijeme kasne dosta sa knjizenjem,tipa kupim spenzu i platim debitnom karticom i to mi se ne prikaziva jos 3-4dn na prometu racuna....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 15.08.2013. at 15:43