-
-
Osoblje foruma
ja sam na kraju trudnoce bila dugo prehladjena i nisu mi htjeli dati kapi za nos jer sam trudna. na kraju sam zavrsila i s kapima i antibioticima. ko sto vec rekoh nekoliko puta, upala uha bolila me vise od samog poroda.
drzim fige da ce ti proci bezbolno i bez lijekova.
probaj grijati uho (ugrij sol pa u krpu, npr. a i crveni luk pomaze kod boli- isprobala i kcer i ja, po savjetu mama s foruma).
-
Uuf znam kroz sto prolazis.ja sam pobrala upalu,pa se sinusi upalili,temp.,nista osim waxola mi nisu dali i kad sam za dva dana dosla na kontrolu stanje je bilo jos gore.dobila sam antibiotik,a navecer trudove.pod temp.i takvom upalom rodila bebu.
-
-
aaa super... ove su kapi kombinacija kortikosteroida i antibiotika - toliko o tome 
indikacije za trudnoću i dojenje je savjetovanje s lječnikom i/li ljekarnikom
-
Ne bih savjetovala vatu u uha.kod pranja kose,savjet otorinca je bio iz daljine posusiti uho fenom.
-
Kortikosteroidi u trudnoći baš i nisu preporučljivi, ako nije jako potrebno.
Antibiotici, pogotovo penicilinski, ako nisi alergična na njih, nisu problematični. Antibiotici se daju i najmanjim bebama, od njih neće biti problema. Veći je problem da osjećaš bol i temperaturu, te da se osjećaš loše, nego 3-4 dana antibiotika.
Ubuduće peri kosu samo navečer, kad znaš da više nećeš izlaziti i odmah osuši do kraja fenom. Ovo sam saznala na teži način, sličan tvom
Ne treba nikakva vata, ali možeš staviti onu vunenu traku koja se nosi zimi, ako ti je tako udobnije i ugodnije. Nešto ovakvo:http://pletionica.blogspot.com/2012/...ovratnici.html
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma