Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Lead Gardasil developer clears conscience, admits vaccine is useless and deadly

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš šta mujice, upravo se dopisujem s prijateljicom čije dijete je u jako teškom stanju i nitko od silnih pametnih doktora ne zna šta joj je i kako da joj pomogne pa te lijepo molim da se kaniš tih sarkastičnih komentara jer je dijete upravo nakon cijepiva u rodilištu palo u komu i od tada svako toliko ima teške epi-napade.

Mislim da se nikome od roditelja s bolesnom djecom ne čita ovakve tvoje komentare.
    Ne vidim kako bi moji sarkastični komentari mogli nekome tko ima bolesno dijete i zbog toga je nesretan smetati. Moji komentari nemaju nikakve veze s nečijim bolesnim djetetom, već su to komentari na ljudsku glupost koja se širi usmenom predajom i internetom.

Briga i strah za bolesno dijete s kojim se netko suočava nema nikakve veze s ovime o čemu ovdje pišemo.

Osim ako ti nisi te stvari u svojoj glavi dovela u vezu jer ti "znaš" da je dijete bolesno od cjepiva iako "nitko od silnih pametnih doktora ne zna što joj je".

U tom slučaju to što ovdje pišem i dalje nema nikakve veze s bolesnim djetetom, nego ti misliš da ima. A ako misliš majku "tješiti" time da joj je dijete bolesno od cjepiva iako "nitko od silnih pametnih doktora ne zna što joj je", znaj da joj ne činiš nikakvo dobro time.
    Posljednje uređivanje od mujica : 16.08.2013. at 12:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •