-
Osoblje foruma
Niste u prvom postu napisali da odlazi studirati u drugi grad, pa sam podrazumjevala da ostaje živjeti sa majkom.
obzirom da odlazi živjeti u vlastito kucanstvo nije nelogicno da se novac isplaćuje na njezin račun , i tako će se nekakav novac morati uplacivati obzirom na troškove stanovanja i hrane.
Iako se meni čini da vi pomalo ucjenjujete majku ( i kcer ) sa visinom iznosa obzirom da uvjetujete visinu uplate računom na koji uplacujete. Ili mislite da majka novac koji uplacujete za alimentaciju ne koristi u korist kćeri ? Ili mislite da neće koristiti obzirom da se mjenja mjesto stanovanja kćeri ?
U svakom slučaju pohvalio je to sto vidite da će kcer imati veće troškove sad u drugom gradu pa želite vise sudjelovati .
mislim da nitko ovako na pamet ne moze reci kakvi su vaši obiteljski odnosi i sto se dogodilo da majci vise ne vjerujete , a u kcer polazete puno povjerenje da će dobro se znati nositi sa novim obavezama.
uglavnom , ono sto sam ja shvatila ( ovako između redaka ) je to da želite da i majka uplacuje određeni iznos na kćerkom račun i osjeti kako je to davati novac nekom drugom ( a ne raspolagati sa njim). Ok , možda grijesim , ali imam dojam da bi ovo trebala biti edukacija za majku . (Iako , ta moja pretpostavka nema veze, vas plan je logičan .)
Posljednje uređivanje od sirius : 19.08.2013. at 18:18
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma