Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Gdje namjeravate roditi?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Zagreb-centar spada pod Vinogradsku.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    Preplašila su me iskustva sa Merkurom kod Andi i tridesettri, zgrozila sam se... Odjednom se premišljam da li da odem tamo... :/
    ma joj, nemoj mene slusat. znas i sama iz svakog rodilista ces cuti i divnih i katastroficnih prica.
    jedino kaj je cinjanica za merkur sam ja bila i cula dosta losih prica ali sam svejedno tamo otisla zbog rooming-ina, a najgore kaj uopce ne spadam tamo, nego sam tamo isla preko debele veze, pa je time moje razocarenje bilo jos vece...
    zato ovaj put odlucih za vinogradsku, tamo sapadam, dakle nema komplikacija, a i procitala sam dosta lijepih prica u vezi humanog osoblja, a nakon mog iskustva mi se to cini strasno bitno - zapravo najbitnije od svega...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja cu u Petrovu, 1. put.
    Nije da sam zadovoljna vasim pricama iz Petrove, da ne pricam o odjelu babinjaca :/
    Ipak, tamo mi Simunic vodi preglede jos puno prije trudnoce ( bila na neplodnosti) pa sam odlucila ostati. Za sada sam zadovoljna osobljem, bar u svojoj ambulanti, a krenuli smo na tecaj pa nam se dopala i radaona. Valjda cu prezivjeti

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam u dilemi, SD ili Petrova. Naime, htjela bih sto prirodniji porod, ali opet me strah da to na SD necu moci ostvariti ako bude guzva. S druge strane, u Petrovoj imam kao neku vezu. No, tesko da cu tamo moci pregovarati o epiziotomiji, nositi loptu i slicno... Privatni ginekolog kod kojeg idem obicno upucuje svoje pacijentice na SD dr. Miskovicu i dr. Matijevicu. A i o Habeku sam cula dosta dobrog.
    U vrijeme kad mi bude termin za porod, pripadat cu na SD. Imam jos nesto vremena za donosenje odluke, ali nekako mi se cini da niti za mjesec dana necu biti znatno pametnija...

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Vinogradska. Da li znate, dal se tamo mogu imati svoje spavačice?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja planiram u Vinogradsku,a cula sam da ne trebaju nase spavacice tamo.

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja ću u Rijeku i ako bude sve OK na stolčić.... Doduše i spadam pšod Rijeku tako da i nemam neki izbor bolnica......

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja idem u Vinogradsku 1. put, znam da je preuređeno prije par godina, bebice su blizu rodilja, uveli su i mogućnost epiduralne, zašto ne?
    :D

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ovo je novost da je uvedena epiduralna, meni je bas zato sto ne znam hocu li je htjeti Vinogradska bila ispala s popisa... prica je isla tipa da nemaju anesteziologa u sve tri smjene, pa da je zato nema.
    ak se to promijenilo, super!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja ću 1. put u Petrovu.
    Iz svake bolnice čujemo i dobra i loša iskustva. U Petrovoj imam vezu (babicu) pa se nadam da će mi izaći u susret.
    Tak mi je svejedno gdje ću to sve proć samo da beba bude dobro i da što prije dođemo doma.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U medjuvremenu sam i ja odabrala Petrovu, ali imam se jos vremena predomisliti... Anyway, moj su izbor dr. Djelmis odnosno dr. Ivanisevic

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jel možemo birat doktore ili ide po sistemu koji te zapdne?

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bojim se da je to kak te zapadne.
    ali mislim da ti je babica bolja veza od doktora. ja u svoju 'vezu' nisam bas sto posto sigurna, a i znam da ce me trudovi uhvatit sigurno u neko 'nedoba', recimo, pola doktora ce biti na skijanju , bit ce vikend i sl.
    ali na par zadnjih pregleda kanim ici dr Djelmisu odnosno dr. Ivanisevic

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    Jel možemo birat doktore ili ide po sistemu koji te zapdne?
    Evo ja sam sad sa Sv. Duha, pa su mi rekli da se dođem kontrolirat zadnjih par puta k njima i da mi treba uputnica od liječnika, a da se mogu raspitati za doktore pa odabrati koji mi se sviđa...

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Feldbach-Austria

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •