Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: Odstranjeni jajovodi i jajnik (neplodnost)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Bok! ja sam ovdje nova.. '89 sam godište.. 2 x sam operirana zbog endometrioze, na oba jajnika.. sve je sačuvano, no gadura se pojavila opet, sad je na lijevom i to vol. 12 cm grrr.. do postupaka još nisam ni došla.. trebali smo na ljeto, no gadura mi pokvarila sve.. može neki savjeti vezano kod koga što? tko je u hr specijalist za endo, laparoskopije? kolike su šanse ženama s endo za začeće? trebam li možda potražiti mišljenje i negdje van Hrvatske?

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Draga eva dobrodošla
    puno si pitanja postavila...morat ćeš malo detaljnije....npr koliki ti je marker ca125? imaš li bolove...je li situacija za operaciju ili za potpomognutu oplodnju? šta kaže dr koji te operirao?
    U hr specijalist za endo...usudila bid se reći da je svi operiraju, ali ne znaju je svi dobro očistiti....imaš moj post negdje na početku....1.operaciju sam obavila u Osijeku, koja je bila odlično obavljena (ginekološki dio), ali nažalost abdominalni kirurg mi je otišao iz sale...pa sam taj dio obavila u Villachu u Austriji kod prof Kecksteina... sad sam ti svašta napisala ali, puno si toga pitala...pa redom

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Eva dobrodošla,najvjerojatnije si čitala sve moje postove i sigurno si vidjela kako sam na početku svakom doktoru sve vjerovala i mislila kako valjda znaju svoj posao ali kao što Saraja kaže oni svi to znaju operirat ali mislim da ništa drugo,kod mene je isto bila kao lagana situacija i da će se ta cista odstranit i da će nakon toga biti sve super,al na kraju završilo tako da mi ostako jedan jajnik veličine graška koji je sad začahuren i sljepljen sa maternicom i nažalost a sa debelim crijevom i isto mi na zadnjoj laparoskopiji kirurg odustao od operacije jer rizik je bio taj da mi probuše crijevo i nisu se usudili,sva sreća da postoji ovaj forum i što sam čula za Sarayinu situaciju jer i meni je zadnja šansa taj specijalist prof Keckstein kojem idem sad krajem petog mjeseca.Moj savjet ti je ako si u mogućnosti odi k njem,nemoj dopustit da ti se zakomplicira kao kod mene jer ta prokleta bolest nikad neznaš kako će se dalje razvijat i kako brzo.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •