-
Bok! ja sam ovdje nova.. '89 sam godište.. 2 x sam operirana zbog endometrioze, na oba jajnika.. sve je sačuvano, no gadura se pojavila opet, sad je na lijevom i to vol. 12 cm grrr.. do postupaka još nisam ni došla.. trebali smo na ljeto, no gadura mi pokvarila sve.. može neki savjeti vezano kod koga što? tko je u hr specijalist za endo, laparoskopije? kolike su šanse ženama s endo za začeće? trebam li možda potražiti mišljenje i negdje van Hrvatske?
-
-
Eva dobrodošla,najvjerojatnije si čitala sve moje postove i sigurno si vidjela kako sam na početku svakom doktoru sve vjerovala i mislila kako valjda znaju svoj posao ali kao što Saraja kaže oni svi to znaju operirat ali mislim da ništa drugo,kod mene je isto bila kao lagana situacija i da će se ta cista odstranit i da će nakon toga biti sve super,al na kraju završilo tako da mi ostako jedan jajnik veličine graška koji je sad začahuren i sljepljen sa maternicom i nažalost a sa debelim crijevom i isto mi na zadnjoj laparoskopiji kirurg odustao od operacije jer rizik je bio taj da mi probuše crijevo i nisu se usudili,sva sreća da postoji ovaj forum i što sam čula za Sarayinu situaciju jer i meni je zadnja šansa taj specijalist prof Keckstein kojem idem sad krajem petog mjeseca.Moj savjet ti je ako si u mogućnosti odi k njem,nemoj dopustit da ti se zakomplicira kao kod mene jer ta prokleta bolest nikad neznaš kako će se dalje razvijat i kako brzo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma