-
Evo me Anitsirk
ne znam odakle bih krenila i nije mi namjera da te uplašim, ja sam zavučeni slučaj endometrioze.. prva laparoskopija u Osijeku 2011. ostala sam bez lijevog jajnika i jajovoda a crijeva su mi bila sva slijepljena od endometrioze, budući da je endometrioza prodirala kroz debelo crijevo i imala sam rektalna krvarenja, trebala sam imati i taj dio operacije,odstranjivanje tog dijela debelog crijeva. Budući da mi je kirurg otišao iz sale ( možete misliti ozbiljnost situacije ) predložena mi je druga operacija kod prof. Kecksteina u Austriji-Villach. Tamo sam i otišla i morala sve platiti jer naša država nije prepoznala moj slučaj kao problem. Operirao me cijeli tim liječnika baš za endometriozu i poboljšali su mi kvalitetu života i sada mogu npr hodati za vrijeme menstruacije. Znači nemam lijevi jajnik i lijevi jajovod i 10cm debelog crijeca mi je odstranjeno zbog endometrioze. Desni jajnik je zdrav i isto tako i jajovod. Trenutno smo u protokolu IVF-a u Vinogradskoj bolnici, upravo sam krenila na folikulometrije..forsiram u prirodnom ciklusu dok ne dobijem mail od prof Keckesteina koji će me savjetovati da li ili ne šteti stimulacija u mom slučaju duboke zdjelične endometrioze. Isto kao i ti umirem od straha, imam uspone i padove, ali isplačem se i onda opet dignem glavu i krenem ispočetka...cilj nam je bebica i molim Boga da se prije toga ne vrati endometrioza.. ima svakakvih priča, ali opet sve su ti individalne priče i životi...tu smo da si pomognemo i opet ponavljam rečenicu doduše sa druge teme, ali svaki vaš uspjeh cure moje (trudnoća), je meni velika sreća i korak naprijed jer se to sutra može dogoditi meni..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma