Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: Odstranjeni jajovodi i jajnik (neplodnost)

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Možeš li mi, saraya, reči nešto više o doktoru Kecksteinu? Koliko si čekala na operaciju i cijenu? Hvala i čestitam na pobjedi nad endo!!!

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj jarika prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li mi saraya, molim te, malo detaljije o doktoru Kecksteinu? Koliko si čekala na red kod njega za operaciju? Koliko si platila? Ja isto mučim endometriozu. I čestitam ti što si ju pobijedila. Hvala ti.
    O vidim da nisam ovdje več dugo pisala, i ja sam poslušala Sarayju i išla Kecksteinu na pregled,i na kraju me i operirao.To je prvenstveno vrhunski stručnjak, spasio mi je sve organe, i predivan čovjek.Operirana sam u 10 mjesecu 2014 godine.Ovako cijena operacije ovisi o slučaju,cijena je od 7000 do 12 000 eura a pregled 300 eura.Na prvom pregledu sam bila u 5 mjesecu zatim u 7 ili 8 i več me naručio za 10 mejesc za operaciju,brzo to ide kod njih
    Posljednje uređivanje od Anitsirk 84 : 02.06.2015. at 20:15

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj jarika prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li mi, saraya, reči nešto više o doktoru Kecksteinu? Koliko si čekala na operaciju i cijenu? Hvala i čestitam na pobjedi nad endo!!!
    oprosti..nema me zbog bebe, pa škicnem tu i tamo..evo Anitsirk je sve napisala-hvala

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •