Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: pomoc molim - chicco autosjedalica!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno pomoc molim - chicco autosjedalica!

Dobili smo "u nasljedje" Chiccovu autosjedalicu staru nekoliko godina (mislim oko 4-5). Kako je navlaka vec jako istrosena zeljeli bi je promijeniti, ali nisam sigurna da li se uopce vise proizvodi ovaj tip autosjedalice, jer je nisam mogla pronaci nigdje na internetu. Ovo su informacije koje smo prepisali sa sjedalice:

Chicco Artsana univezal - 10kg
    E4
    03442628
    00072571
    ECE R44/03

znate li proizvodi li se jos uvijek ovaj tip autosjedalice te je li moguce naruciti navlaku?

dodatno me brine i to sto mi se cini dosta tvrda i neudobna, jer kad sam skinula navlaku vidim da ispod nema nikakvog dodatne zastite/spuzve i sl., samo plastika. jesu li takve i ostale autosjedalice ili se radi o starom modelu?
    nemam nikakvog iskustva s ovim, pa vas molim za pomoc i savjet!
    puno hvala!

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo bi trebala potražiti negdje na dnu sjedalice vodeni okrugli žig u kojem se nalazi mjesec i godina proizvodnje.
    Sjedalice imaju rok trajanja od 6 do max. 8 godina, a one za novorođenče i malo manje, oko 5.

Standard je dobar, tako da ako je je i rok upotrebe dobar možeš kontaktirati zastupnika za chicco u HR da ti naruči navlake.
    Na internetu ih vjerovatno nema ali ja mislim da ih oni negdje u tvornici imaju.

Taj model viđamo na pregledima.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: pomoc molim - chicco autosjedalica!

Citiraj talibasi prvotno napisa
    Dobili smo "u nasljedje" Chiccovu autosjedalicu staru nekoliko godina (mislim oko 4-5). Kako je navlaka vec jako istrosena zeljeli bi je promijeniti, ali nisam sigurna da li se uopce vise proizvodi ovaj tip autosjedalice, jer je nisam mogla pronaci nigdje na internetu. Ovo su informacije koje smo prepisali sa sjedalice:

Chicco Artsana univezal - 10kg
    E4
    03442628
    00072571
    ECE R44/03

znate li proizvodi li se jos uvijek ovaj tip autosjedalice te je li moguce naruciti navlaku?
    Casper je dobro rekla da kontaktiras njihovog uvoznika:

Chicco uprava i veleprodaja - Rijeka
    Lužine 1, Rijeka

Veleprodaja: ++385 51 673 523
    Maloprodaja: ++385 51 673 524

Provjeri taj vodeni zig da vidis da nije prestara. 4-5 godina je OK, ako ima sve originalne dijelove i upute i nije bila u sudaru.
    dodatno me brine i to sto mi se cini dosta tvrda i neudobna, jer kad sam skinula navlaku vidim da ispod nema nikakvog dodatne zastite/spuzve i sl., samo plastika. jesu li takve i ostale autosjedalice ili se radi o starom modelu?
    Sve su takve, za male bebe ne treba posebna podstava. Mi smo teski i podmecemo si sve i svasta da nas ne zulja ali malcima "tvrdoca" nist ne smeta. Nemoj se zabrinjavat zbog toga, nije im neudobno.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Casper, mi smo dobili maxi cosy sjedalicu 0-13kg, proizvedenu 96. Da li sa taj rok trajanja odnosi i na nju? Inače nije bila u sudaru, i u jako je dobrom stanju...
    Imamo i novu Graco, ali mi se ova maxicosy čini puno ugodnija za malu bebu- da li je sigurno koristiti ju?

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa sad ako je godina proizvodnje 1996...to je 10 g stara sjedalica...ja ju se ne bih usudila koristiti

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Casper, mi smo dobili maxi cosy sjedalicu 0-13kg, proizvedenu 96. Da li sa taj rok trajanja odnosi i na nju? Inače nije bila u sudaru, i u jako je dobrom stanju...
    Imamo i novu Graco, ali mi se ova maxicosy čini puno ugodnija za malu bebu- da li je sigurno koristiti ju?
    Ne. Prestara je.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

OK. To sam i mislila.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ok, provjerit cemo datum proizvodnje, a onda sve dalje!
    puno hvala!

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

talibasi, ja imam chicco race autosjedalicu , grupa 0+, od 0-18 kg

http://www.sitz-systeme.de/images-ch...co-race-bl.jpg

jesi ti kontaktirala brezice za navlaku i sto su ti rekli? malo sam se pogubila pa vise ne znam

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hej zrinka,

nisam ih jos kontaktirala jer se mislim uopce hocemo li je ili ne moci koristiti! kako kazu cure sad prvo moram provjeriti koliko je stara, ali bojim se da je vise od 5 godina! sve mi se cini da cemo na kraju kupovati novu!

osim brezica mozes kontaktirati upravu chicca u rijeci. pretpostavljam da je to jednostavnije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •