nema gore pokore nego kad se lijepo debljaš![]()
kavofob, inspiracijo moja, samo ti lijepo odmori.
Nadam se da nećeš prestati pisati poticajne tekstove na blogu!
Posljednje uređivanje od pepi : 27.08.2013. at 10:47
ja nisam vidjela ni prije pola godine da imaš viška, mogu misliti kako sada izgledaš fit.
Jučer navečer sam još odhodala 7km za 1h10min. Nisam baš sigurna u minute jer sam opet nešto zabrljala s runkeeperom.
Inače odlučila sam umjesto Yogillana 2 ( ne paše mi ) probati s 30DayShred.
Roza, tako velika promjena, a kilaža neznatno promijenjena! Super si!![]()
Curke, hvala vam svima na brizi
Iako ne odgovaram svakoj ponaosob, raznježim se svaki put kad pročitam da mislite na mene.
Blog neću prestati pisati, dapače, imamo jako puno ideja i novih sadržaja koje bismo željeli staviti, ali premalo vremena. Odlučili smo tražiti još pomoći za vođenje fejsa, meni on ukrade najviše vremena... ako netko od vas ima volje i viška vremenaneka se javi
![]()
roza ja bi pp.
inesica nema šanse da danas radim zwow 82. necu toliko cardia!
izabrati cu nešto drugo.
evey, sasa-mogu li vidjeti vaše fotke (treba mi sva moguća inspiracija)
Razmišljam da si kupim OVU podlogu za vježbanje. E sad, malo me brine da je prekratka - 130 cm. Što mislite, je li to dovoljno ili da ipak kupim neku dužu? Ja sam visoka 165 cm.
Meni je to idealna duljina, ne trebaju mi noge na prostirki, samo od guzice na gore.
Ja vježbam na parketu, prostirku koristim samo za ležeće vježbe, ne znam da li bi bila dovoljna ako i skačeš po njoj.
Kupi dužu. Ja imam iz intersporta, Energetics 160kn koštala, zaista je kvalitetna.
Roza, i meni pp :D
Maloprije sam odvježbala stormin izazov od neki dan i to samo 2 runde i crkla saam. Također mrzim jump lunges, one obične još nekako i mogu podnijeti.
Roza, mrak, baš si onako fino žensko s oblinama na pravom mjestu![]()
evey, izgledaš odlično, definirano, ništa previše.trbušni mišići ahhh...mogu samo sanjati.
![]()
Posljednje uređivanje od pepi : 27.08.2013. at 12:24
Roza, znaš kaj? ja te vidla svako tolko pa sam sad zbunjena. i u folderu si mi pod 'sitne'. ajd mi šibni taj pass da vidim o čem pričaš
Ne znamo mi ništa..
Roza, koja razlika u izgledu, a samo 3kg u težiniSavršeno ti stoji zelena haljina i sviđa mi se tvoj stil.
sasa,prvo mi se otvorila fotka u badiću... i doslovce buljim u trbuh i ne mogu doć k sebi.
hebate pa tebi ni JM I Renata S nisu ni do koljena.Svaka čast! Koliko si ono trebala da to postigneš? Meni dva života neće biti dovoljna.
![]()
Ajd roza posalji i meni. Mada i ja ko inesica imam svoje foldere. A ti si mi u onom posebno dragom, pa ja te tvoje viskove nikqd vidjela nisam, sto sam ti i rekla kad smo se vidjele aadnji put.
e pa sad ćeš morat napravit i 'wow' folder i copy/pejstat
Ja sam sada kao ova s reklame za mršavljenje što stoji desno u ribicinom postu (umjesto Traviana).... I to ova što joj visi stomak preko kupaćeg. Jedva čekam da se uslikam poslije. (sad u mom postu)
Posljednje uređivanje od Sanja79 : 27.08.2013. at 17:18
pepi, hvala
Upravo završila Max interval plyo - da citiram nekoga od jučer: u.m.r.l.a.
Mislim da sam ga mrzila svake sekunde vježbanja svih 55 minuta koliko traje (OK, možda ne za vrijeme zagrijavanja). A neke vježbe su miKad ih je počeo pokazivat bila sam prvo
pa onda
Squat push ups, Power push ups,... Na kraju neki sklekovi iz kojih se diže na jednoj ruci i jednoj nozi, 15 komada. Padala sam po parketuMislim da ću si zadati cilj da ih napravim 5 pravilnih u komadu.
I definitivno mi treba neka dobra podloga, nisam mogla sklekove raditi koliko su mi se ruke sklizale po parketu. Hvala anchie76 budem išla pogledati u Intersport iako sam našla na netu neku od 220 kn, valjda imaju i neku ipak malo jeftiniju.
evey, uplašila si me opisom drugog dijela Insanityja... mislim da na njega neću tako skoro
Ja sam kupila podlogu Capriolo u Metrou za 119 kn mislim, normalne je duljine, ali ja bih radije da je kraća![]()
Roza, razlika je očita i sad izgledaš odlično!
Hvala svima na lijepim riječima. Kako nam je percepcija različita! Ja tek sad vidim na sebi salo, prije je sve bilo buhtlasto pa koga briga. Na odjeći vidim veliku razliku, imam jedne hlače od prije trudnoća (prije 10 god, a tad sam imala 55 kg), sad ih opet nosim. Pozitivno je to što sam jako motivirana za daljnjim vježbanjem, a s prestankom godišnjeg mi se i prehrana sredi.
Iako kad gledam rezultate od kavofob, pitam se što ja izmišljam i zašto ne skinem 5 kg.
I za kraj današnji prijavak: trčanje 5,6 km.
Roza, sto si ti zapela sa skidanjem kila?!
Ti izgledas predobro. Nemoj prestati vjezbati i trcatiali, po meni ti uopce nemas viska.
Ja prijavljujem jutrašnji 30DS Lvl2.
I molim Rozu pass
Definitivno sam vaga junkie. I definitivno sam na odvikavanju.
Samo se zbediram kad stoji. I znam da to ništa ne znači i sve. Al ne mogu si pomoći.
Roza, super!
To je to. Imamo isto kg, al ja imam više sala, a manje mišića.
Ja odradila 7km hodanja. I krenula s 30DS. No uletila sam totalno nepripremljena niti sam imala utege niti tenisice. Za utege sam se snašla s dvije male Jane, a tenisice mi se ipak nije dalo prati pa sam "odvježbala" bosa.
Roza, tih 5kg si mislila manje od 55 ili imaš 55 ?
Roza...mrak si! super izgledaš!
koja wow promjena... a male brojke su u pitanju!
Za danas još osim storminog izazova prijavljujem malo plivanja i 3,2km laganog trčanja za 18:52. Jesam spora? :D
Večeras: munje sijevaju, kiša počela, a nadobudni rekreativci nastavljaju s trčanjem..![]()
larmama, pliz, nemoj vježbati bez tenisica. nedavno je netko natukao gležanj bos, mislim možda aries? nadam se da ne prozivam krivo, ali the point je da se jako lako ozlijediti bosonog; bilo da se posklizneš, iskreneš nogu ili natučeš zglob
tenisice ublažavaju udarce, treba ih nositi u svim skakutajućim aktivnostima, jedino yoga i yoga like aktivnosti može bez
ps - sad ipak mislim da nije aries, ona trči, baš je bio netko s vježbača nedavno i to na 30ds
Ha ha, pa nisam htjela nikoga uplašiti, samo sam još bila pod dojmom vježbanja. Ne zove se bezveze InsanityVjerojatno mi je i na početku bilo slično pa sam se kroz mjesec dana navikla, a danas sve novo i teže. I trudit ću se da ih do kraja mjeseca mogu pratiti.
Jedino se nadam da ću uspijevati vježbati, jer sad sam malo škicnula i skoro sve traje po cca sat vremena, i još kad je dan s dodatnim vježbama za trbušnjake dodatnih pol sata.
Išla sam vidjeti podlogu u Intersport onu za 160 kn i super izgleda, sve mi se čini da ću tu uzeti ako ne nađem nešto drugo u sljedećih par dana.
Posljednje uređivanje od evey : 27.08.2013. at 23:42
Danas, opet sa E., odradila trcanje, i onda jos setnju.
Pozdravljam vas na 2 tjedna, ali planiram puno hodanja i stepenica (razgledavanja), JAKO puno plivanja/ronjenja, i jos ako skicnem ovdje preko pametnog telefona () i ubacim pokoji Stormin izazov, valjda se necu vratiti sa (zadnjeg) GO s previse stete.
(BTW, konacno idem na GO s tezinom vrlo bliskom (fali mi 4,5 kg) onoj prije trudnoce. Nisam jos fit, ali nadam se, uskoro)
Posljednje uređivanje od Elly : 27.08.2013. at 23:43