mogu i ja vidjet neke fotke?
ja se još nisam fotkala before - moram to večeras
Kavofob - moze meni kila maslaca ako netko odustaneda i to čudo probam
giussepe, obavezno se pofotkaj
Marta, i ja stojim u redu za slike....
Cure, obavezno se uslikajte prije nego krenete s vjezbanjem. Ja to nisam napravila jer mi je bilo bad slikat trbušinu-mješinu, mislila sam da će mi trebati jako puno vremena da se to krene smanjivati. Međutim, to se dogodilo puno prije nego sam ja mislila da će se dogoditi i sad mi nema druge nego ove sad fotke tretirati kao one prije.
Ja sam daleko od onoga što želim, al samo da vam kažem, meni se salo preljevalo cijelim trbuhom, a sad se ta gnjusna tvorevina počela skupljati prema pupku.
Fotke su na http://public.fotki.com/schwesterica/ u onom zaključanom albumu, pass šaljem redom.
aj, šalji meni
ja sam tvoja stalkerica
odrađen c3
bljak
teško, teško
ili mi je teško jer je pop0dne, jer sam sva pokočena...?
vidjet ću idući put
marta, i meni pass!
betty, c3 je težak. točkazato budi blaga prema sebi
Danči me izazvala na ovo večeras https://www.youtube.com/watch?v=gczI5sINn9U
Hoće nam se netko pridružiti... čekam još upute o broju serija i ponavljanja
I da, OBAVEZNO se fotkajte. Ja nisami sad mi nitko ne vjeruje da sam zbilja imala 94 kg. Ne da nemam before/after fotke bez suvišne odjeće, nego before jedva da imam ikakvu... izbjegavala sam slikanje zbog srama, a sad mi je žao, žao.
cardio iz focusa je nekako koncentriraniji, ne znam kako to nazvat drugačije
u alpha cardiu nisu same vježbe te koje su teške, nego su tako posložene da ti dignu HR a onda nema pauze
jill ima pauzice koje kompenzira težinom vježbi
ne znam šta je gore
ali činjenica je da jednom kad staneš je se teško pokrenuti
a u c3 imaš gomilu zamki gdje možeš stati ne pokrenuti se više
iskreno, mislim da veći efekt ima alpha cardio
ali ovaj c3 sam prvi put odradila, možda promijenim mišljenje
maruška, slobodno jedan dan umjesto c3 ubaci alpha cardio, pa usporedi
Kavofob to si ti na ovoj slici na avataru?
Baš ću se večeras slikati.
Iako meni su veliki problem noge i guza.
Marta super si! ja ne vidim gnjusnu tvorevinu ?! mrak!
Za odradit c3 "fale mi kvadricepsi". Nema šanse da odradim npr. rock star jumps, squat jumps, jumping lunges i squat jacks u serijama po 20 sekundi jedno za drugim.. A 'ko zna? Danas radim c3 peti put - opet ću bilježit "krađe", možda ih ovaj put bude manje.
Ma ja se zapravo još mislim što poslije BR. A focus još nisam pogledala. A svejedno ga se bojim.![]()
marta nam je jako šaljiva danas....
i ta takonazvana gnusna tvorevina i nije tako gnusna!!!! Mala moja, to malo što ti ostalo, tiš to za ćas![]()
meni su u ovoj seriji što si nabrojala daleko najgori jumping lunges
rock star jumps - sjećam se kad sam ih prvi put probala (sad zvučim ko deda kad počne pričat ratne priče) - mislila sam da je to nešto najteže na svijetu, tako skakati i ne umrijeti
sada mogu cijelu minutu tih rock starova, pa i onih star jumpova, squat jumsa i svih drugih skokova osim jumping lungesa
muči me jedino što nisam u kući ili u prizemlji i ljudi fakat žive ispod mene a ja im skačem po glavama
to me osobito muči kod onog cannon ball jumpa, tu baš glasno tropnem po podu
marta, tu krofnu imam i ja
ja sam sada vjerojatno ono tvoje "prije" koje nisi uslikala
netko je nekad napisao da se salo gubi u koncetričnim krugovima i da zadnje ode to oko pupka
eno, beba kmeči, odoh
giussepe, imam ja još puno posla. ono sa strane se sve otopilo, totalno brzo al ovo po sredini se ne da.
marta, točno se sjećam faze kad je moj trbuščić otprilike ovako izgledao
bila sam si sva važna kak sam fit dok stojim
a sad si i sa sklekovima krenula
you go girl! veselim se ljetnim fotkama
eee, a pass
no, gdje nam je skulirana nestala!?
nisi meni
anci, nisam radila sklekove
grcevi me jos muce, a jos mi je mala povracala jucer, nista nisam stigla osim 30 sec planka
maruska, ma super je focus, ne boj ga se
nema stanki, ali imas i modifikaciju pa se malo prosvercas
mozda se ja bezveze bojim insanityja
al ono kad mi neko napise da je skoro povracao, mene to odmah odbije
a nije mu ni naziv nesto, nisam ja jos luda vjezbacica, onako samo malo sasava![]()
Posljednje uređivanje od summer : 12.02.2014. at 15:06
marta dobro to ide
nasmijala si me passom
giussepe obavezno se slikaj!
ja sam očekivala ne znam kakvu tvorevinu, kad ono trbuh na kojem se lijepo naziru mišići sa strane (ne znam kako da to nazovem...)
super, marta!
summer nemas se cega bojat
ali da, sat vrimena, da vjezbam kuci i mene bi odbilo
ja se još nisam slikala...ustvari jesam, pa kad sam se vidjela, odmah sam izbrisala...možda će mi kasnije biti žao, al ono se nije moglo gledat...razliku primjetim, pa i mm kaže da mi se guza smanjila...imam ja još puuuunoo radit...
Marta, super si. Koliko ti ono djece imaš? Otići će i to sa sredine......
marta, ma super ti je stomak!
pusti sta visi u planku, meni je visilo (i jos malo visi) i stojecki
ja sam uvjerena da ce ti ovo otici nastavis li s vjezbom
uopce ne izgleda mlohavo, cvrsta je krofnica![]()
ja pazim na formu u planku pa ne gledam trbuh![]()
I kod mene visi u planku
Najlepsa sam si kad se malo nagnem prema natrag :D
nije mlohavu uopće, zapravo je normalno da je mlohavo kad sam u planku. ono što zapravo najgora izgleda je the STRIJA. neke žene u trudnoći dobiju strije. ja sam dobila samo jednu, ali vrijednu. koja mi ide preko pupka. i onda se to sve nekako zbljakavi.
preporuka vježbačicama početnicama, ne vježbajte u grudnjaku i ne gledajte trbuh osim na stojećki u ogledalu.
i ja bi slike
Pliz i meni marta![]()
a ja sam baš komentirala kako nemaš niti strije!?! ovu tvoju jednu nisam ni primijetila. moj je cijeli trbuh okružen, ah bute vidli uskoro. marta, na ovu fotku fakat moš bit ponosna, stvarno je šteta da nemaš fotke od prije. ovo se ne računa, to je već jednom nogom sređen trbuh![]()
j-la fotkaj se opet i sacuvaj slike. ne moras ih nikome pokazivat samo da ti mozes vidjeti napredak za koji tjedan!
inace, i meni visi malo u planku. sumnjam da ce to ikad otic
neman nijedne strije na stomaku ali imam po sisama i nogama. tamo mi ne smetaju![]()
Marta,s obzirom kako se opisujes ovdjr na topicu,ocekivala sam neku puuuuuuuno deblju i salastiju zensku osobu..
A.kad ono,zena izgleda odlicno-nikad nebi rekla da imas petero djece..
Meni si stvarno mrak!
Danci,hvala ti na komplimentima,ali ozbiljno ne vidim.da sam se promjenila u zadnjih dva mjeseca odkad sam se slikala..
Budem![]()
i cetvero je pozamasan broj![]()