Dajte i meni pass :D
Što mašeš tim bičemTo će ti summer najbolje reći, ona je plesačica i njaveći fan ovdje (ispravite me ako nije tako). Probala sam neki, ne znam koji video. Dobro, isplati se. Dobro i kao navlakuša na vježbanje.
bubice molim link na slikice i pass na pp![]()
Cubana, -3% BF je SUUUPEEEEEEEERRRR!!!!!!
i ja bi slike bubice....
bubice, može i meni slike
Cubana, probaj sa Chalene, dinamicno je i zabavno :D
Ona ti voli koreografije. Mislim da sam nakon vjezbe s njom prvi put skuzila znakove na trbuhu.
Mozes koji put ubaciti i Tatiannu, ona tako lijepo i polagano vjezba da bas uzivas. Jedino te poslije boli guzica. Ili cak trbusni miaici- sto nisam dugo osjetila.
slike su vam super
cekam red na racunalo, na mobitelu vas je teze prepoznat
e da, super lozinka, skuzila sam odmah, samo bez pocetnog velikog
chalene
meni je daleko najzabavnije bilo s njom vjezbat, glazba, koreografije, malo udaraca i kickova, ma sve kako ja volim
pa ako ti se to cini zabavno, super
ako ne volis koreografije, mozda nije za tebe
ja sam opet par dana preskocila, osim planka, to radim, ali danas cu nastaviti
Bubica, super, bome se lijepo vide misici! Sto ono vjezbas?
Posljednje uređivanje od Anci : 22.02.2014. at 13:19
Vidi se stvarno, super
To ides negdje na pilates ili sama vjezbas?
I ja bi gledaa slike sa kave ,pa moze i meni pass na pp..
bubica,pliz i meni link i pass:-
Danas w10 nakon tri dana pauze. Htjela sam duplic ali stvarno nemam snage. Zbog nepredvidjenih pauzi produzavam ovaj krug w9-w10-c3 i na iduci tjedan.
Danci, htjela sam ti reci da je nocas moja mala spavala bez vriskova!i opcenito je cijeli dan jako jako dobra. Eto, ja to pripisujem cashew maslacu
po kojem je mlatila sinoc.
Inace, frendica je nasla iste ove maslace od myproteina na nekoj drugoj stranici, koja bi trebala imati besplatnu dostavu. Kad obavi narudzbu ce mi javiti. Cijene su otprilike iste
Moze i meni pass i link na slikice!
Curkr,super izgledate!
Bubica,odlican trbuhzavidim!
Ja i dalje jedem gluposti-jucer knedle sa pekmezom od visanja 4 komada,5 orahnjaca i navecer pizza..
Danas kfc-uzas,drugi put u zivotu,bili u areni i MD me uspio nagovorit na zlo![]()
Bubice, mogu i ja dobiti link i pass?
Prijavljujem danas Bob Harper, Ultimate Cardio Body - naradila sam se kao sivonja.
Mm je radio sa mnom, ali je većinom prijekorno gledao Bobaumjesto da radi.
Prijavljujem sat i pol klizanja i nakon toga 10 serija po 10 sklekova. Nije puno, ali dobro za ovakav dan.
Bubice, i ja bi link i pass
Cubana, bravo za centimetre! Kako mjeriš postotak BF?
Večeras lower body i onda zobeni keksi s maslacem od indijskih oraščića![]()
bubice, baš ti se dobro vide mišići
flopice, jel ide na bolje ?
Ja danas BR W7. To mi je 5. put da radim taj trening i po prvi put sam uspjela odraditi izdržaj na podu s nogama i gornjim dijelom tijela dignutim. A i vježbu s bočnim odizanjem na laktu već mogu ponavljati do kraja vježbe, naravno mojim tempom. Sklopku s ispruženim nogama još ne mogu, pa radi sa skvrčenim.
Bubice, salji
Ja sam isto sinoc mlatila po maslacu. Nasao se u palacinkama
Imam osjecaj da cemo se sve malo udebeliti od maslaca![]()
razmišljam da danas odvalim jednu rundu jillian
sinoć sam išla spavati u 20.30 i donekle sam se odmorila
uvela sam svježi sok od cikle mrkve i jabuke, plus zobene u smoothie od banane, plus tablete
Cubana tebe moram posebno pohvaliti, nek se oostale ne ljute, njima i tako ne treba hvale kad svi znamo da su idoli nama manje "uspješnim vježbačicama"
tj. meni, ali smatram da tko god radi na sebi može biti ponosan
ma odoh na level 3!
Bubica, izvrsni trbušni mišići! Zavidim ti na mršavim nogama (meni je to najveći problem).
Hvala!
bubica može i meni slička?
1.3. su upisi u adidas školu trčanja da znate. Rijeka i Zagreb.
bubice može i meni slike?
dobila sam za rođ utege za zglobove, jedva čekam isprobati.
Buuubaa, krasan trbuh, mrak! I ostatak je odlican, koliko se vidi iz slike.
sve cure ovdje su mi bas krasne, a jos su bolje uzivo![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 23.02.2014. at 10:54
bubica, i ja bih!
znamo vec da ja ne volim preizrazene misice, volim zenstvenu figuru, da struk bude istaknut, a ne ravan npr. i guza prcasta
evo jedan meni zanimljiv clanak na tu temu
http://www.t-nation.com/article/body...le_training&cr
Podsjeća na mene
Betty SUPER!!!!!!!!!!! Moj spava, vidjet ćemo, nećemo previše hvalit da ne zasr... Ako krene ponovo, ima maslaca u friži
Ja odradila čišćenje jetre i to me dokrajčilo. Koma. Malaksalost, vrtoglavica, bez snage, stomak ko balon, bljak... Ovo neću tako skoro ponavljat.....zbog toga nisam vježbala. Mislim da od utorka krećem s betom (alfu mi se neda ponavljat) pa gammu, a do tad ću samo nešto laganini. Kako vi cure koje radite T25 stojite?
Zhang, zaljubila sam se u jedan od onih Garmina (Forerunner verzija 220), sad ludim ovuda, a mm još više... zbog njega bi mogla počet i trčat![]()
Danči, ja sam na drugom tjednu alphe. Namjeravam odraditi alphu i betu po redu pa onda malo svaštariti ili odmah na Insanity, vidjet ćemo
Nadala sam se trčanju danas, ali ova odvratna kiša se nije složila s mojim planovima.
Trkacice,kako disete dok trcite? Jel mi mozete ponoviti malo prqvilno disanje i jel se vi toga drzite
I ja, i još se nadam da će stati do kraja dana.
Ajde, ajde
Bubice, super ti je trbuh! Meni čak djeluješ malo mršavo.
Milasova, mislim da disanje ide 3 koraka udisaj, 3 izdisaj ili kakav li ti je već ritam, tj. korak. Ja nisam nikad uspjela pratiti to, barem ne duže vrijeme, jedino pazim da mi disanje bude stabilno i da udišem istovremeno na nos i usta jer je količina kisika koja mi treba za taj napor prevelika da bih udahnula samo na nos (ili samo na usta).
Što se tiče trčanja ja sam posve zelena pa ne bih davala savjete, ali mogu podijeliti svoje iskustvo. Disala sam dva kraća udisaja kroz nos i usta istovremeno pa jedan duboki izdisaj na usta. Tako mi se spontano nametnuo ritam.
summer, svidio mi se članak, dobar je
No, stav mi se nije promijenio. Više od struka i sisa mi se sviđa 6-pack.
i meni, samo na muskima
ma naravno, de gustibus... ali eto, za one koji dijele moje misljenje
bubice, ooooodlicno!
djelujes super vitko
ja sam odsetala po marjanu, veceras lower i plank
vraca mi se entuzijazam, ono kad se jedva cekas bacit na vjezbe
nedostajao mi je taj osjecaj
Uh, ja sam kod mame![]()
Sve po redu za rucak, crno vino, strudle, orehnjace... Ajme.
Jutros sam ko vojnicina po budjenju napravila par serija sklekova. No mislim da cemo ovaj dan nazvati rest dayom :D
Za ukuse... Ne volim premisicavo, ali volim misice. Kao zuzi, tati. I Zhang
Summer, bravo za tebe![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.02.2014. at 15:39
Aaaaaaa, Anci, u koju si ti mene kategoriju svrstala....iso miki...one su meni mrak, ja sebe vidim puuno drukcije..ufff..
hvala ti, u svakom slucaju![]()
Sad si idem biti sva vazna
Danci, i ja slinim za garminom
ja bih onu narukvicu. I heartrate.
Ali bih i girju od 12, i jos nekaj![]()
I jos se nisam odlucila.
Posljednje uređivanje od zhang : 23.02.2014. at 15:51
ja prije ručka odradila rundu hodanja, nosila kišobran pa sam odradila i vježbe za jednu ruku, a i za jezik
I srela sam dvije grupe trkača i neke pojedinačne.
Sad čekam da mi se slegne ručak pa da krenem na W8.
Bok djevojke, prijavljujem http://www.fitnessblender.com/v/work...rength-Abs/ee/
Jako mi se svidjelo i od srca preporučujem.
Na idućoj kavi ćemo onda jednu skupnu u tajicama i topićima :D