Maruška, i ja fotke![]()
Maruška, i ja fotke![]()
Maruška, pa ti baš imaš struk. Odlično. Obuci isti onaj komplet s prve slike ( crnu majicu ) pa ćeš vidjeti da struk nije pobjegao![]()
Slažem se, baš imaš struk i odlično izgledaš!
ja mislim da je ona smanjila obline, bokove, pa joj je sada struk vizualno veći.
I baš je zgodna.
I ja bi fotke
Sto se struka tice,bitno mi je samo da nema sala..ne zudim za plocicama..
Zato zudim za misicavom i lijepo oblikovanom guzom i definiranim nogama..
Sve me boli od ovih treninga zadnja dva dana..
Vjezbe su prilicno jednostavne,ali ne i lagane..buduci da radim s dosta velikim tezinama..
Umrem poslje treninga i bas sam se pronasla u crossfitu
maaaaaruškaaaaa...ti si jedna zgodna cura...na nogama i stomaku se baš vidi da si radila...
upravo se vratila s voznje pa pijem kavu na balkonu u kratkim rukavima
milasova i ja vise patim od nogu i guze jer mi struk nikad nije bio neki problem a ovim drugim nikad zadovoljna :/
maruska nisu bitni cm, struk ti je super![]()
Maruska,oooodlicno izgleda..struk je bas taman-eto meni bi takav bio savrsen!
Bas se vidi promjena![]()
Ja sam stavila sliku bataka koje bi suzila..a ne znam kako..
Kako mislis? Nije zapelo nego vjezbom dobim jaca bedra..to mi se ne svidja
cubana moran malo
bubice procitala sam da ne znas kako stavit sliku
daj link da vidimo![]()
bubice a jesi o pilatesu razmišljala?
Moda da ubaciš neke pilates vježbe za noge.
Išla sam na pilates dva tri mjeseca, isto me ojačalo.
ma daj bubice, ti uopce nemas jake noge!! noge su ti skorz dobre!
Ne mogu ja toliko rano leći koliko se moj mali rano može probuditi. Konačno sam i sebi priznala da ne ide vježbanje svaki dan uz 4-5 sati isprekidanog spavanja
Danči, super ti je to s bicom, bicikl je izvrsna stvar za aerobni trening i zapravo odmor, u principu se ne možeš preforsirati ni ozlijediti, a radiš pristojan trening, i to na zraku, što je neprocjenjivo.
Cubana i betty blue, bravo za sklekove! Još uvijek mi je to najslabija točka, valjda zato što ih rijetko radim, a ne usudim se primiti nekog izazova (koji god sam izazov počela, u nekom bi momentu po dva dana zaboravila raditi).
Anci, odličan ti je pejs, vidiš kako to može uvijek biit bolje!
Bubice, noge su ti baš dobre, zašto se buniš zbog jačih bedara, imaš lijepu liniju, i vanjsku i unutarnju.
J-la, tako i ja volim skupljati programe i proučavati ih uz kavu ujutro :D
Maruška, može i meni slikice, pliz.
Jučer sam prvi put trčala dionice, 6x800 m s pejsom između 5:10 i 5:30 min/km (prvi kilometar i kusur lagano zagrijavanje i zadnji isto tako rastrčavanje iznad 6 min/km). Uglavnom, ukupni pejs je ispao 5:39. Nakon prvih 800 m mislila sam da neću izdržati svih 6 dionica, ali nekako jesam. Drago mi je vidjeti da na atletskoj ima dosta trkača i iza devet navečer jer prije ne stignem. Od drugih treninga sam zasad odustala jer nemam snage. Žao mi je što sam prekinula jedan lower body program za guzu jer mi se činilo da ima rezultata već nakon 4 tjedna, ali jednostavno ne mogu sve, a veći mi je gušt biti na zraku.
Zhang, žderačice maslaca(ja svoj nisam još ni otvorila jer sam imala, pa onaj od indijskih, i nisam stigla). Ako je frka, možem ti svoj udijelit, ja sam si postavila cilj do Uskrsa
Vikinadam se da ova faza nespavanja brzo prođe. San je krucijalan, a u potpunosti te razumijem u odabiru: uživaj u onome što radiš svakog trenutka! A ostalo će doći na red
Ja sam danas gledala na garmin connect-u predefinirane treninge za Sprint Triathlon (level II) i još se malo nećkam ali sve si mislim uz minimalne izmjene (tipa redoslijed treniniga u tjednu) s tim počet. Ne da ću ja biti triathlonac, nit ću se natjecat, nego ono, želim pomaknuti granice. Tjedno se izmjenjuju trčanje/bic/plivanje te se ubacuju i vježbe za core, 1 rest day. Realno, to bi za mene značilo 6 dana u tjednu vani (jer do bazena bi išla bicom, i to bi uvijek morao biti vikend) što me trenutno najviše privlači, valjda jer od ljeta vježbam 99% vremena u kući...a vjerujem da će i promjena koncepcije treninga godit.
Sutra ujutro idem trčat, nisam još odlučila da li na stazu ili nasip, bilo kako bilo, drž'te fige mojim koljenima. A i to je test da li da zaboravim na te moje sjajne ideje ili mogu i dalje živjeti u nadi da mogu više.....
maruska, link!!!
ja bih naravno struk tete u crvenom
uostalom, moji bokovi su takvi da nedobog postanem kvadratasta, bit cu hodajuca ploca
bravo svima na napretku, prvo sam pamtila koga da poimence spomenem, ali drago mi je da vas je previse za to
ja ko kosjenka, zabusavam sa zadnjim tjednom alphe - ima tri tbc-a, nije ni cudo
a dobila sam i periodu pa nisam bas u top formi
od toga sam valjda i napuhnuta, uglavnom, osjecam se ko da nikad nisam vjezbala i kao da su svi rezultati netragom nestali :/
ne znam, ali od bozica nikako da se vratim u ritam, dosta mi je stresno i na poslu a to na mene lose djeluje
nista, probat cu se opet uhodat, vi stvarno poticajno djelujete
Posljednje uređivanje od summer : 12.03.2014. at 21:55
Ima jedan super triatlon klub na jarunu koji radi s rekreativcima, ciljani treninzi, izmjene bic-trčanje-plivanje itd., a kad su natjecanja profića mogu se natjecati i rekreativci. Tebi je to blizupričat ću ti kad se vidimo
![]()
Jab sve slike! Ove dane po dva zwowa. Danas novi i svoj trening- 3 runde- 20 rusian twistova sa kb, 10 sklekova, 20 jumping lungesa i po 10 one leg dead liftova na svakoj nozi. Sve skupa sam odradila 95 sklekova, od cega 15 onih sa pljeskom! Sutra trcim prije posla- danci je kriva!
U Lidlu od danas odjeća za trčanje:
http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-4C2B4...635.htm?id=105
Iz iskustva, majice im nisu ništa lošije od npr. nikeovih koje se jednako usmrde nakon određenog broja trčanja (dri-fit).
Moram ić pogledat majice. Uzela sam jednu onu dri fit potkošulju njihovu i mogu reć da sam zadovoljna...
Evo, odrađen prvi trening. Makar, ja bih ga nazvala easy recovery-rest day, al dobro. 5 min hodanja + 30min easy running (Z1 - ovo je ne easy nego super easy, valjda bi satima mogla tako) + 5 min hodanja. Najgori dio je bio "slušat" ograničenje. Sat me svako malo drmao nek se skuliram. Ali realno, ako se ovaj freak u mojoj glavi kojem nikad nije dobro malo spusti na zemlju, ovo zapravo i nije nimalo loše jer će tako malo pomalo uvesti moja koljena u trčanje. Bar se nadam. Sad ih osjećam. Ne boli, ali osjećam, pogotovo lijevo. Trčala sam po nasipu.
Sasa, bed je da baš danas zora nije bila onako lijepa kao jučer i prekjučer, ali svejedno vrijedilo je![]()
Bubica,slazem se sa vikki-imas super figuru
danci,sasa-svaka cast na volji i trcanju tako rano!
Ja jucer preskocila vjezbanje..opet mi se nakupio umor,i dalje ne spavam po noci-maksimalno sat bremena odspavam sto je hrozno
Nocas je mali bio budan od ponoci do 4! I nikako da zaspi..napokon kad je zaspao u 6 se vec probudio tako da nis od mog spavanja..nocas ni minute sna
Ali danas ne preskacem vjezbanje sigurno![]()
Vikki nas dvije smo u istom sosu
I da,crossfit je program u sklopu teretane u koju inace idem..i sad sam se odvazila probati jer me nekako bilo strah kad bi vidjela te ljude kako umiru poslje treninga..
vjezbe su stvarno dobre,a kilazu si sam odredujes obzirom na spremu..cak radim sa vecim kilazama od vecine muskih tamo..
A trener te stalno prati i nema sanse da zabusavas i radis krivo
idees, sasa! bravo!
guglam ove russian twist... to noge držim u zraku i radim s utegom side to side?
spor mi je internet jutros
ja sam jučer poslijepodne imala neke shopping obveze :jadna:pa sam vježbala nabrzinu, ali odradila pošteno. složila nešto svoje, uključila i sklekove i mount.climberse, razne abse i čučnjeve. bilo mi je žao preskočiti. danas se nadam trčanju. za jutarnje još nisam spremna
jer sam se jedva u 6 ustala.
summerza strku i gužvu... ne mogu ti pomoći
![]()
vikki super za trcanjekoji je to lower body program koji spominjes?
milasovagadno je kad se ne naspavas
danci
summervratit ces se ti brzo u ritam vjezbanja, ne sumnjam
ja cu danas biciklu nakon mazinog treninga i nesto iz focusa veceras ako stignem
moram i ja pogledat te majice, nadam se da ce bit sutra nesto jer mi se neda danas samo radi toga u makarsku :/
kakve su velicine?
sasa 95 sklekova wow!! to mogu samo sanjat
cure koje imate bebače, još jednom, divim vam se kako uspijete buditi se noću i vježbati. noćno dojenje i buđenje je meni bilo koma![]()
slazem se s anci, ja sam pocela vjezbat prije godinu ipo, moji su vec bili veliki tada.
Isto bih fotkice.
Obećajem da ću stavit svoje do 1.4. kakva god ne reprezentativna bila. Treninzi su vam odlični!
Suosjećam sa nespavačicama.
vikki, baš ću danas pogledati tu lidl opremicu - istina, imam one dry jeftinije iz intersporta od energeticsa majice i bolje su mi kao i tajice od under armoura koje su preskupe i skroz su se od bodyw. iscufale na koljenima, a relativno su nove.
Gdje je kavofob?
Jučer ništa (osim sinoćnjeg prežderavanja kod rodbine) ali, u moju obranu, izašla sam iz kuće u 07:30 a vratila se u 21.
Zato jutros speed 1.0. Samo sam dvije "vježbe" radila s Tanyom, ostatak s ekipom.
Zadnjih par tjedana uspijevam nekoliko puta tjedno vježbati prije posla. To znači dizanje u 05:30 ali je stvarno suuuper!
sasa, sklekovi s pljeskom!
Nespavačicama - moje saučešće. Tako mi je bilo s Lovrom. Totalna koma sve do treće godine. Jedino što je mali bio uviđavan pa je prva tri mjeseca života bio super spavač - taman da se rekuperam i odmorim. A onda je krenula naplata... U to vrijeme nisam ništa vježbala, a imala sam 6-7 kg manje nego sada. I bila siva i ispijena, izgledala bolesno. Sve od nespavanja...
prvo! dobila sam fotke. bubica, imas normalne noge, dapače, vrlo lijepe! a maruška- ti si se jako stesala! stvarno jako! super super super izgledaš! trbuh ti je puno ljepši i bedra isto! fakat genijalno!
ja sam istrčala 7.5, pace 6.06. opraštam si pace jer mi je drugi dan ciklusa (iliti periode štob summer rekla).
anci, russian je side to side. dignes noge, nagnes se iza i prebacujes uteg- ali uzmi dva utega ako nemas kb, nema svrhe radit ih s malim težinama!
ja jučer opet prekočila vježbanje, uletilo mi večernje hodanje s frendicom
Ja se isto divim volji i izdrživljosti cura koje imaju malu djecu. Moja do dvije i pol godine nije prespavala noć, onda cjelonoćna nacicavanja, dugogodišnje dojenje, mislim da mi je u to vrijeme bio domet dva puta tjedno organizirani pilates. Iako da je ovaj topic bio tada sigurna sam da bi i doma uspjela ponekad vježbati. Iako sam daleko od vašeg vježbanja i nije mi cilj pomaknuti granice u vježbanju, a ni u figuri, prestara sam za to, motivirate me da mi vježbanje postane svakodnevna aktivnost.
Posljednje uređivanje od larmama : 13.03.2014. at 09:08
cure s majušnima, drž'te se i čuvajtei moj naklon!!!!!!
palči, vratit će nam se ona brzo![]()
anci, ja jako volim russian twist ali si s njim uredno oderem trticu iako radim na tatamicama jer imam predug repobzirom na tvoju problematiku sa V-up-om, možeš probati ovo: u elbow plank poziciji si staviš uteg (malo teži) iza lakta. Uzmeš ga drugo rukom i preseliš na drugu stranu otprilike na isto mjesto. Ako možeš i želiš dodaš u to i dizanje iz elbow i regular plank i nazad
Mrak vježba za core. Ja ju radim s girjom, ali umjesto utega možeš i u neku vreću stavit težinu pa vreću navlačit
![]()
Mislim da idu ovako: u svakom dizanju u gornju poziciju, pljesneš dlanovima ispod prsa.
alaaaaa jesam smotana, ja sam pročitala s pjeskom i mislim si gdje je stavila vreću s pjeskom..... ovo su plyo push ups
sklekovi s pjeskom
hvala na komplimentima cure![]()
Da, i ja sam zaboravila zahvaliti na komplimentima. A ako i nije bio, nakon jučerašnjeg dana i ovog jutra, ovo je postao definitivno moj najdraži topic ikad.![]()
Danci, tenks na pojas je ju i razumijevanju moje problematike :D
Ja cu probati i pravi russian. Znaci radim tako da dignem noge u zraki radim side to side?
I mislim da kuzim ovo s elbow. Ne ide uteg preko ledja jelda?![]()