Stranica 137 od 259 PrviPrvi ... 3787127135136137138139147187237 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,801 do 6,850 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maruška, i ja fotke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maruška, pa ti baš imaš struk. Odlično. Obuci isti onaj komplet s prve slike ( crnu majicu ) pa ćeš vidjeti da struk nije pobjegao

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Slažem se, baš imaš struk i odlično izgledaš!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja mislim da je ona smanjila obline, bokove, pa joj je sada struk vizualno veći.
    I baš je zgodna.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja bi fotke

Sto se struka tice,bitno mi je samo da nema sala..ne zudim za plocicama..
    Zato zudim za misicavom i lijepo oblikovanom guzom i definiranim nogama..

Sve me boli od ovih treninga zadnja dva dana..
    Vjezbe su prilicno jednostavne,ali ne i lagane..buduci da radim s dosta velikim tezinama..
    Umrem poslje treninga i bas sam se pronasla u crossfitu

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

maruška i ja bih sličice ...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se struka tice,bitno mi je samo da nema sala..ne zudim za plocicama..
    Zato zudim za misicavom i lijepo oblikovanom guzom i definiranim nogama..
    Ovo je dobar opis i mojih želja...

A ovo što sam napisala za proširenje struka.
    Počela sam sa 72 cm, pa došla na 70 pa na 68. Pa je slijedeće mjerenje pokazalo 71. Pa sam se prestala mjerit.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

maaaaaruškaaaaa...ti si jedna zgodna cura ...na nogama i stomaku se baš vidi da si radila...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

upravo se vratila s voznje pa pijem kavu na balkonu u kratkim rukavima

milasova i ja vise patim od nogu i guze jer mi struk nikad nije bio neki problem a ovim drugim nikad zadovoljna :/
    maruska nisu bitni cm, struk ti je super

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maruska,oooodlicno izgleda..struk je bas taman-eto meni bi takav bio savrsen!
    Bas se vidi promjena

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam stavila sliku bataka koje bi suzila..a ne znam kako..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

di je zapelo bubice?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kako mislis? Nije zapelo nego vjezbom dobim jaca bedra..to mi se ne svidja

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    upravo se vratila s voznje pa pijem kavu na balkonu u kratkim rukavima
    Opet ti :sol_na_ranu:
    Posljednje uređivanje od Cubana : 12.03.2014. at 18:04

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cubana moran malo

bubice procitala sam da ne znas kako stavit sliku
    daj link da vidimo

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bubice a jesi o pilatesu razmišljala?
    Moda da ubaciš neke pilates vježbe za noge.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Išla sam na pilates dva tri mjeseca, isto me ojačalo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma daj bubice, ti uopce nemas jake noge!! noge su ti skorz dobre!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Molim slike

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, jel bi vi skoro narucivale ove maslace?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    vikki, nada mse da si se naspavala!!!!!! Priznajem i ja sam otišla u krevet kad i ti
    Zora dočekana, bila je prekrasna!!!!!! Prava proljetna!!!! Cure moje, ja vam taj osjećaj ni opisat ne mogu koliko je to predivno: mir, opuštenost, zelenilo, pa rijeka, kao da je cijeli svijet stao i čeka, to crvenilo zore, sam sa sobom i svojim trudom bez ičeg što zamara/pritišće/zuji, potpuno prazan mozak: samo ja, moje disanje i bic 18,99km, V 58'58'', Avg speed 19,3kn/h, Avg HR 143, zona 3. E da sam još i bananu pojela prije.....bio je jedan dio di sam osjećala pad snage i u biti sam stalno imala osjećaj da sam sporija nego jučer a ispalo je da sam brža, i to dobrahno
    Bilo kako bilo, onih mojih ciljanih 20km u zoru je itekako ostvarivo
    Ne mogu ja toliko rano leći koliko se moj mali rano može probuditi. Konačno sam i sebi priznala da ne ide vježbanje svaki dan uz 4-5 sati isprekidanog spavanja
    Danči, super ti je to s bicom, bicikl je izvrsna stvar za aerobni trening i zapravo odmor, u principu se ne možeš preforsirati ni ozlijediti, a radiš pristojan trening, i to na zraku, što je neprocjenjivo.

Cubana i betty blue, bravo za sklekove! Još uvijek mi je to najslabija točka, valjda zato što ih rijetko radim, a ne usudim se primiti nekog izazova (koji god sam izazov počela, u nekom bi momentu po dva dana zaboravila raditi).
    Anci, odličan ti je pejs, vidiš kako to može uvijek biit bolje!
    Bubice, noge su ti baš dobre, zašto se buniš zbog jačih bedara, imaš lijepu liniju, i vanjsku i unutarnju.
    J-la, tako i ja volim skupljati programe i proučavati ih uz kavu ujutro :D
    Maruška, može i meni slikice, pliz.

Jučer sam prvi put trčala dionice, 6x800 m s pejsom između 5:10 i 5:30 min/km (prvi kilometar i kusur lagano zagrijavanje i zadnji isto tako rastrčavanje iznad 6 min/km). Uglavnom, ukupni pejs je ispao 5:39. Nakon prvih 800 m mislila sam da neću izdržati svih 6 dionica, ali nekako jesam. Drago mi je vidjeti da na atletskoj ima dosta trkača i iza devet navečer jer prije ne stignem. Od drugih treninga sam zasad odustala jer nemam snage. Žao mi je što sam prekinula jedan lower body program za guzu jer mi se činilo da ima rezultata već nakon 4 tjedna, ali jednostavno ne mogu sve, a veći mi je gušt biti na zraku.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zhang, žderačice maslaca (ja svoj nisam još ni otvorila jer sam imala, pa onaj od indijskih, i nisam stigla). Ako je frka, možem ti svoj udijelit, ja sam si postavila cilj do Uskrsa
    Viki nadam se da ova faza nespavanja brzo prođe. San je krucijalan, a u potpunosti te razumijem u odabiru: uživaj u onome što radiš svakog trenutka! A ostalo će doći na red
    Ja sam danas gledala na garmin connect-u predefinirane treninge za Sprint Triathlon (level II) i još se malo nećkam ali sve si mislim uz minimalne izmjene (tipa redoslijed treniniga u tjednu) s tim počet. Ne da ću ja biti triathlonac, nit ću se natjecat, nego ono, želim pomaknuti granice. Tjedno se izmjenjuju trčanje/bic/plivanje te se ubacuju i vježbe za core, 1 rest day. Realno, to bi za mene značilo 6 dana u tjednu vani (jer do bazena bi išla bicom, i to bi uvijek morao biti vikend) što me trenutno najviše privlači, valjda jer od ljeta vježbam 99% vremena u kući...a vjerujem da će i promjena koncepcije treninga godit.
    Sutra ujutro idem trčat, nisam još odlučila da li na stazu ili nasip, bilo kako bilo, drž'te fige mojim koljenima. A i to je test da li da zaboravim na te moje sjajne ideje ili mogu i dalje živjeti u nadi da mogu više.....

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

maruska, link!!!
    ja bih naravno struk tete u crvenom
    uostalom, moji bokovi su takvi da nedobog postanem kvadratasta, bit cu hodajuca ploca
    bravo svima na napretku, prvo sam pamtila koga da poimence spomenem, ali drago mi je da vas je previse za to
    ja ko kosjenka, zabusavam sa zadnjim tjednom alphe - ima tri tbc-a, nije ni cudo
    a dobila sam i periodu pa nisam bas u top formi
    od toga sam valjda i napuhnuta, uglavnom, osjecam se ko da nikad nisam vjezbala i kao da su svi rezultati netragom nestali :/
    ne znam, ali od bozica nikako da se vratim u ritam, dosta mi je stresno i na poslu a to na mene lose djeluje
    nista, probat cu se opet uhodat, vi stvarno poticajno djelujete
    Posljednje uređivanje od summer : 12.03.2014. at 21:55

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ima jedan super triatlon klub na jarunu koji radi s rekreativcima, ciljani treninzi, izmjene bic-trčanje-plivanje itd., a kad su natjecanja profića mogu se natjecati i rekreativci. Tebi je to blizu pričat ću ti kad se vidimo

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih naravno struk tete u crvenom
    uostalom, moji bokovi su takvi da nedobog postanem kvadratasta, bit cu hodajuca ploca
    Ovo sam zaboravila komentirati, ovako i ja

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jab sve slike! Ove dane po dva zwowa. Danas novi i svoj trening- 3 runde- 20 rusian twistova sa kb, 10 sklekova, 20 jumping lungesa i po 10 one leg dead liftova na svakoj nozi. Sve skupa sam odradila 95 sklekova, od cega 15 onih sa pljeskom! Sutra trcim prije posla- danci je kriva!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ima jedan super triatlon klub na jarunu koji radi s rekreativcima, ciljani treninzi, izmjene bic-trčanje-plivanje itd., a kad su natjecanja profića mogu se natjecati i rekreativci. Tebi je to blizu pričat ću ti kad se vidimo
    super btw. počela sam radit

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ......Sutra trcim prije posla- danci je kriva!
    eno, sve ti rekla sa smile-om....

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U Lidlu od danas odjeća za trčanje:

http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-4C2B4...635.htm?id=105

Iz iskustva, majice im nisu ništa lošije od npr. nikeovih koje se jednako usmrde nakon određenog broja trčanja (dri-fit).

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moram ić pogledat majice. Uzela sam jednu onu dri fit potkošulju njihovu i mogu reć da sam zadovoljna...

Evo, odrađen prvi trening. Makar, ja bih ga nazvala easy recovery-rest day, al dobro. 5 min hodanja + 30min easy running (Z1 - ovo je ne easy nego super easy, valjda bi satima mogla tako) + 5 min hodanja. Najgori dio je bio "slušat" ograničenje. Sat me svako malo drmao nek se skuliram. Ali realno, ako se ovaj freak u mojoj glavi kojem nikad nije dobro malo spusti na zemlju, ovo zapravo i nije nimalo loše jer će tako malo pomalo uvesti moja koljena u trčanje. Bar se nadam. Sad ih osjećam. Ne boli, ali osjećam, pogotovo lijevo. Trčala sam po nasipu.

Sasa, bed je da baš danas zora nije bila onako lijepa kao jučer i prekjučer, ali svejedno vrijedilo je

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubica,slazem se sa vikki-imas super figuru

danci,sasa-svaka cast na volji i trcanju tako rano!

Ja jucer preskocila vjezbanje..opet mi se nakupio umor,i dalje ne spavam po noci-maksimalno sat bremena odspavam sto je hrozno

Nocas je mali bio budan od ponoci do 4! I nikako da zaspi..napokon kad je zaspao u 6 se vec probudio tako da nis od mog spavanja..nocas ni minute sna

Ali danas ne preskacem vjezbanje sigurno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vikki nas dvije smo u istom sosu

I da,crossfit je program u sklopu teretane u koju inace idem..i sad sam se odvazila probati jer me nekako bilo strah kad bi vidjela te ljude kako umiru poslje treninga..

vjezbe su stvarno dobre,a kilazu si sam odredujes obzirom na spremu..cak radim sa vecim kilazama od vecine muskih tamo..

A trener te stalno prati i nema sanse da zabusavas i radis krivo

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jab sve slike! Ove dane po dva zwowa. Danas novi i svoj trening- 3 runde- 20 rusian twistova sa kb, 10 sklekova, 20 jumping lungesa i po 10 one leg dead liftova na svakoj nozi. Sve skupa sam odradila 95 sklekova, od cega 15 onih sa pljeskom! Sutra trcim prije posla- danci je kriva!
    idees, sasa! bravo!

guglam ove russian twist... to noge držim u zraku i radim s utegom side to side?
    spor mi je internet jutros

ja sam jučer poslijepodne imala neke shopping obveze :jadna: pa sam vježbala nabrzinu, ali odradila pošteno. složila nešto svoje, uključila i sklekove i mount.climberse, razne abse i čučnjeve. bilo mi je žao preskočiti. danas se nadam trčanju. za jutarnje još nisam spremna jer sam se jedva u 6 ustala.

summer za strku i gužvu... ne mogu ti pomoći

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vikki super za trcanje koji je to lower body program koji spominjes?

milasova gadno je kad se ne naspavas

danci

summer vratit ces se ti brzo u ritam vjezbanja, ne sumnjam

ja cu danas biciklu nakon mazinog treninga i nesto iz focusa veceras ako stignem

moram i ja pogledat te majice, nadam se da ce bit sutra nesto jer mi se neda danas samo radi toga u makarsku :/
    kakve su velicine?

sasa 95 sklekova wow!! to mogu samo sanjat

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure koje imate bebače, još jednom, divim vam se kako uspijete buditi se noću i vježbati. noćno dojenje i buđenje je meni bilo koma

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

slazem se s anci, ja sam pocela vjezbat prije godinu ipo, moji su vec bili veliki tada.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Isto bih fotkice.
    Obećajem da ću stavit svoje do 1.4. kakva god ne reprezentativna bila. Treninzi su vam odlični!

Suosjećam sa nespavačicama.
    vikki, baš ću danas pogledati tu lidl opremicu - istina, imam one dry jeftinije iz intersporta od energeticsa majice i bolje su mi kao i tajice od under armoura koje su preskupe i skroz su se od bodyw. iscufale na koljenima, a relativno su nove.
    Gdje je kavofob?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jučer ništa (osim sinoćnjeg prežderavanja kod rodbine ) ali, u moju obranu, izašla sam iz kuće u 07:30 a vratila se u 21.

Zato jutros speed 1.0. Samo sam dvije "vježbe" radila s Tanyom, ostatak s ekipom.

Zadnjih par tjedana uspijevam nekoliko puta tjedno vježbati prije posla. To znači dizanje u 05:30 ali je stvarno suuuper!

sasa, sklekovi s pljeskom!

Nespavačicama - moje saučešće. Tako mi je bilo s Lovrom. Totalna koma sve do treće godine. Jedino što je mali bio uviđavan pa je prva tri mjeseca života bio super spavač - taman da se rekuperam i odmorim. A onda je krenula naplata... U to vrijeme nisam ništa vježbala, a imala sam 6-7 kg manje nego sada. I bila siva i ispijena, izgledala bolesno. Sve od nespavanja...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

prvo! dobila sam fotke. bubica, imas normalne noge, dapače, vrlo lijepe! a maruška- ti si se jako stesala! stvarno jako! super super super izgledaš! trbuh ti je puno ljepši i bedra isto! fakat genijalno!
    ja sam istrčala 7.5, pace 6.06. opraštam si pace jer mi je drugi dan ciklusa (iliti periode štob summer rekla).

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

anci, russian je side to side. dignes noge, nagnes se iza i prebacujes uteg- ali uzmi dva utega ako nemas kb, nema svrhe radit ih s malim težinama!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jučer opet prekočila vježbanje, uletilo mi večernje hodanje s frendicom

Ja se isto divim volji i izdrživljosti cura koje imaju malu djecu. Moja do dvije i pol godine nije prespavala noć, onda cjelonoćna nacicavanja, dugogodišnje dojenje, mislim da mi je u to vrijeme bio domet dva puta tjedno organizirani pilates. Iako da je ovaj topic bio tada sigurna sam da bi i doma uspjela ponekad vježbati. Iako sam daleko od vašeg vježbanja i nije mi cilj pomaknuti granice u vježbanju, a ni u figuri, prestara sam za to , motivirate me da mi vježbanje postane svakodnevna aktivnost.
    Posljednje uređivanje od larmama : 13.03.2014. at 09:08

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Maruška i bubica super izgledaju!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Iako sam daleko od vašeg vježbanja i nije mi cilj pomaknuti granice u vježbanju, a ni u figuri, prestara sam za to , motivirate me da mi vježbanje postane svakodnevna aktivnost.
    Ja si nekako ovo svoje "osvješćivanje važnosti vježbanja" pripisujem krizi srednjih godina...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cure s majušnima, drž'te se i čuvajte i moj naklon!!!!!!
    palči, vratit će nam se ona brzo
    anci, ja jako volim russian twist ali si s njim uredno oderem trticu iako radim na tatamicama jer imam predug rep obzirom na tvoju problematiku sa V-up-om, možeš probati ovo: u elbow plank poziciji si staviš uteg (malo teži) iza lakta. Uzmeš ga drugo rukom i preseliš na drugu stranu otprilike na isto mjesto. Ako možeš i želiš dodaš u to i dizanje iz elbow i regular plank i nazad Mrak vježba za core. Ja ju radim s girjom, ali umjesto utega možeš i u neku vreću stavit težinu pa vreću navlačit

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

od cega 15 onih sa pljeskom
    može opis pls

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da idu ovako: u svakom dizanju u gornju poziciju, pljesneš dlanovima ispod prsa.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

alaaaaa jesam smotana, ja sam pročitala s pjeskom i mislim si gdje je stavila vreću s pjeskom ..... ovo su plyo push ups

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sklekovi s pjeskom

hvala na komplimentima cure

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, i ja sam zaboravila zahvaliti na komplimentima. A ako i nije bio, nakon jučerašnjeg dana i ovog jutra, ovo je postao definitivno moj najdraži topic ikad.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, tenks na pojas je ju i razumijevanju moje problematike :D
    Ja cu probati i pravi russian. Znaci radim tako da dignem noge u zrak i radim side to side?
    I mislim da kuzim ovo s elbow. Ne ide uteg preko ledja jelda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •