Maruska, ja bih malo banja luku
Tamo nisam nikad bila
Jutros sam opet isla trcati, ne predugo jer sam se bojala da ne zakasnim. Uglavnom, stigla u zagreb i sutra nastavljam s tati i zuzi
Zhang, linkas mi taj zuzin trening?
Cvijeto
Obradovao me tvoj post ovdje, moram reci
Kavofob, neka te natrag!![]()
danci
ja sam i jutros priskocila, lose sam spavala, u 4 sam se digla popit tabletu, nesto me boli, ne znam jel raste umnjak ili sta ali nisam mogla spavat od bolova.
otic cu bar biciklu provozat.
ali zato sam na godisnjem od danas, bit ce vjezbanja :dance:
Jucer nista,danas-nista..
Zato za vikend vjezbam..
A danas ce bit super trening:
15 min AMRAP:
1 front squat
6 T2B
2 front squat
6 T2B
3 front squat.....
I pull up 8+8+8+8+8...
bas mi krivo sto moram preskociti
Nemam kome malog ostaviti..jedino da ga povedem sa sobom![]()
Cure, evo ja sam nakon preživljavanja na čaju i juhici konačno malo malo bolje i prvi put sam osjetila glad.. Još jedna dobra strana boleščine je ta što mi je ubila želju i za slatkim i za hranom.. Ali evo, čim sam osjetila prvu glad, pojela sam dva kuhana jaja i pakovanje onih balotica mozarelle (150 gr). Drugi izbor mi je bio pšenični gris, pa se tješim da sam bolje izabrala
Popila sam već 4 komada antibiotika, ali temperatura mi se još ne spušta ispod 37, tek sad sam uspjela progutati nešto što nije skroz kašasto i tekuće (ali je ipak mekano), bol iz grla mi sijeva sve do ušiju, imam dojam kao da mi je grlo puno užarenih, bolnih lopti. Nadala sam se da će mi odmah biti bolje od antibiotika, ali ništa od toga, očito ću još morati čekati..
Mrzim ovu nemoć![]()
Mamice , ako je silapen u igri , njemu treba dva -tri dana da proradi.
ozdravi brzo.
Prijavljujem da sam gledala zwow 59
http://www.youtube.com/watch?v=UqdBv9MJcXc
bubice
mamice ozdravi brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam vozila biciklu 10 km danas, dosta za danas![]()
Ja sam bas danas radila zwow 59 i mini lower. Super je taj 59, mrvicu i prelagan!
bubice
ja imam danas "veseli trening" po rasporedu pa.......vidjet ćemo kasnije da li sam preživjela![]()
Anci, mislis od tati?
http://www.lovingfit.com/exercises-w...or-dream-body/
Mamica i ostali bolesni, drzite se.
Ja sam jucer insanity max cardio circuit (ili tako nekako se zove), danas dan odmora, a sutra ovaj gore trening. Ima da riknem. Ne znam hocu li ga uspjeti odraditi do kraja...mislim da sam dobro izbrojala i da ima sveukupno 90 zgibova :padaunesvjest:
Posljednje uređivanje od zhang : 21.03.2014. at 05:37
Ne radim zgibove pa ne znam kako da ovo napravim
A uvod joj je: "true torture of workout"![]()
E da, meni je super onaj zwow 59, radila sam ga, dvaput mislim.
Anci, radi reverse push up. Stavis 2 stolice i metlu prekoi onda se okrenes licem prema gore i povlacis. Tijelo ravno kao u skleku. Valjda ces skontati po opisu
![]()
Anci, ako su ti i ovi reverse push up preteški, možeš raditi tako da su ti koljena skvrčena pod 90 stupnjeva - tijelo je u "table stavu" i povlačiš se. Odlična vježba!
Dakle prijavak glasi: ukupno 38,56km bic (s mijenjanjem HR zona) + 1,2km trčanje (zona 1). Malo sam si umorna![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 21.03.2014. at 07:36
ja sam jucer mrtva umorna bila, ali sam ipak odlucila vjezbati, na kraju W5, zadnji ciklus sam skoro zaspala na podu. ono kad rade bocno dizanje na jednoj ruci. cijelo vrijeme sam bila usporena, ne mogu definirati da li mi se nije dalo ili nisam mogla.
na kraju sam rekla OK, idem na rastezanje i tusiranja i krevet.
vjezbala sam oko 20.00 dakle nije prekasno, ali sam do tad cijelo vrijeme trcala nekog vraga napraviti, cak sam i auto oprala, jer jadan cijelu zimu ciscenje nije dozivio.
vdiejte cu danas kako ce ici. nadam se bolje, jer cu ranije poceti vjezbati, nakon kosenja trave, to moram prije kise napraviti.
očito je nešto čudno jučer bilo u zraku
mene od jutra bolila glava ( a nisam tip od glavobolja), na kraju sam nakon posla popila tabletu i odvježbala W9 prije nego što mi se kćer vratila iz škole.
vau Danči, 38km ujutro , pa jel ti uopće spavašDa bar ja nisam tip kojemu treba pun sna stigla bi puno više u životu
![]()
Kažu da je Tesla spavao samo 3 sata dnevno. Danči, još malo pa si ga ulovila.
I meni ovih dana ide nekako teže nego prošli tjedan.
ajd sad mi je lakse
sto se tice tesle, daleko sam ja od njega i mentalno i fizicki![]()
Meni bilo teško i gledati taj zwow..možda je lakše vježbati, kad čujem jeno puhanje meni se onda ni ne da krenuti..
tražim neki dobar link za cardio i trbušne..
danas sam dobila pohvale za izgled, da izgledam bolje nego kad sam cura bila![]()
![]()
Jučer ujutro TBC, popodne teretana. Milasova, pročitala sam 6-7 x što ti radiš, ali je moj trening opet bio nedefiniran. Pomirila sam se s tim da bude tako neko vrijeme dok se ne zbližim sa spravama... još uvijek si ne znam odrediti težine, ali sam zadovoljna jer jutros nema upale, samo osjetim ugodno zatezanje.
Jutros alpha cardio, obožavam taj trening
Sutra ujutro planiram trčanje, popodne opet teretana. U nedjelju spavanje i lješkarenje
Danči,za kilometražu, btw.mogla bi idući put do mene na čaj na bajku
. A što je trčanje HR u zoni 1, koji je to pejs otprilike i gdje trčiš, po atletskoj stazi ili negdje drugdje?
Bubice, nadam se da si kompliment prihvatila s osmijehom, više se nemaš pravo žaliti na jake noge
Za trbušne mi je super 6w6p, ima ga na yt, a cardio mi je iz Focusa najnaj... mogu ti poslati ako nemaš.
E da, odlučih se za Insanity opet, krećem u pon![]()
Evo jedan link, mamice: http://www.trcanje.rs/trening/zone-treninga/
ja sam definirala zone za trčanje i bic ovako. Razlika između Hr za trčanje i bic je samo u Z1/Z2, ostale su tu negdje.
uglavnom, moji su traninzi trenutno većinom Z1 i manji dio Z2 obzirom se radi na bildanju baze - čitaj izdržljivosti.
Uh, što' s ti sve radila i namjeravaš.... insanity + teratana + trčanje?! Malena, neš ti malo pretjerat? Imunitet će ti otić u šlape! Slušaj onog koji je to radio i zaglibio.....
Btw. mogla bi na čaj![]()
Pejs ovisi o pojedincu. Što si bolji, to se Z1 pomiče na gore, automatski možeš brže trčat a da si u istoj zoni. To se zove napredak (Vikki, odmah sam te se sjetila![]()
).
Danči, tnx
revidirat ću ako mi bude previše. sad se osjećam puna snage i elana... probudilo me proljeće
neki dan sam radila i krvne pretrage, sve je u savršenom redu, čak i kolesterol i masnoće, unatoč špeku, čvarcima i jajima![]()
Bravo, kavofob! Ja se necu hvaliti svojom prehranom u zadnja dva danaal tko zna kad cu opet u belgiju :D
meni se lani u ovo vrijeme s insanity-em imunitet jako srozao..sve se hvatalo na mene..kašljala kao nikad..al ja sam ga baš luđački radila svaki dan..pravo insanity sam bila
zato se oko focusa premišljam..al sad sam u boljoj formi nego lani.
Ne cini mi se focus bas tako strasan... Sad sam na kraju treceg tjedna i osjecam neki akumulirani umor u nogama. Ali nista pregrozno.
Ja sam ga samo skinula, nisam baš stigla pogledat..al čim je Shaun mislim da lagano tempo..
ima li netko Cindy C. dvd ?nju sam vježbala još kad sam išla u srednju..baš mi je fora bila.. sad bi mi to bilo sporo..al dobro za promjeniti svašta po malo.
Napravila sam zwow 59, trebalo mi je 17:40, u sekundu kao Zuzi. Htjela sam jos nesto, ali ne mogu. Kumulirao mi se umor, losa prehrana par dana i totalno se osjecam slabo i iscrpljeno.
Ja danas odmaram, sutra vjezbam sa tati...
anci, odmori. Organizmu treba i odmora... nista se nece dogoditi za dan dva pauze.
Bubica, bravo!!!
Daaanciii, jel to TI nekome drzis lekcije o ne-pretjerijavnju?![]()
Sto se imuniteta tice, ja sam na svom upravo poradila![]()
Smlatila sam pola glavice cesnjaka, moram i mm-a nagovoriti da malo pojede inace ce me izbaciti iz kreveta![]()
Bubica je spomenula imunitet pa sam se ja na to nadovezala. Ali i vafli, piva i cokolada ne bi odmogli![]()
Trebaju li nekome tenisice za trčanje Reebok vel 37? Muž mi kupio za poklon (iznenađenjee) ali male su mi..
bile su 600kn, pa snižene 50%..
Danas:
30 sklekova
400 m sprint
40 box jump
800 m sprinz
50 sumo deadlift
1200m run
60 wallball
1600 m run
Danci 40 km u ranu zoru?! Bravo!!
Jedva cekam role,znala sam napravit 5-6 krugova pi jarunu..jedva cekam opet..
Cim maleni nauci sjedit,pa s tatom u sjedalici na biciklu a ja na rolama..