Stranica 143 od 259 PrviPrvi ... 4393133141142143144145153193243 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,101 do 7,150 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kavofob bome si ambiciozna! svaka cast, nebi ja mogla sve to!

bubice focus je manje zahtjevan, bar u pocetku, obavezno probaj!

anci zavidim na uzivanju u belgiji ali nisi ni tamo ljencarila zato odmori dan-dva.

ja sam danas pjehe isla na trening, max cardio nesto, uf krepala sam! za nedilju smo dogovorili donit utege, bit ce zanimljivo

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Jedva cekam role,znala sam napravit 5-6 krugova pi jarunu..jedva cekam opet..

Cim maleni nauci sjedit,pa s tatom u sjedalici na biciklu a ja na rolama..
    Ovo zvuči fantastično!!!!! Super!!!! I to je oko 25km?!
    Da li se sjećate one moje "najdeblje slike" u kojoj imam povoj na ruci? E to je bilo od rola. Skrkala sam se na mjestu i to na ravnom, ono ko u crtićima noge u zrak...dočekala sam se rukama da ne legnem na leđa i rezultat je bilo slomljen lakat - ma nije ni čudno koju je težinu taj jadan lakat morao zadržat. Uglavnom, otad nisam stala na role - prodala ih i kvit. Ali i dalje gledam rolere sa malo tuge, volila sam svoje stare rošule (one na 4 kotača ) baš jako....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja sam prodala svoje role, ali nije mi žao. Sad skupljam za bajk... pa jednom za sat koji mjeri HR i eto još jedne triatlonke

MB, jel vi radite Ins ili sam nešto krivo polovila?

bubice, mislim da bi se sada razočarala u Cindy, big time

Anci, i ja zabrazdim s hranom, al to ne prijavljujem btw. zdebljala sam se 2 kile, al se ne žalim, guza mi nikad nije izgledala bolje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, to je pozitivno razmisljanje :D
    Ja sam se dosta rolala, a sad me kao babu strah da ne padnem i zeznem si vjezbanje.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Od doma na rolama i 5-6 krugova po jarunu i nazad..jedno 30-35 km..

Ali bas dam sve od sebe,cjedim se..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danas trcanje, 5,5 km. nisam htjela propustiti lijepo jutro, ali nisam se forsirala ni brzinom ni kilometrazom.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kovofob mi kombiniramo insanity sa focusom i asylumom, u asylumu ima utega i to dosad nismo radili pa smo zakljucili da je vrime da probamo
    dogovaramo se i da trcanje ubacimo, sve bi mi probali, haha. ma ekipa mi je stvarno super!
    inace, jucer na insanityu su patike imale premijeru i jako sam zadovoljna

anci, bravo za trcanje!

milasova 30-35 km svaka cast!
    Posljednje uređivanje od malena beba : 22.03.2014. at 09:02

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prijavljujem da sam stigla danas u školicu! Bilo je super, super, ekipa pozitivna, odlična, nabrijana, mada nije bila neka kilometraža.
    Trener je skužio da imam iskustva trkačkog i tako. Svaki put da odem na bilo koji trening preznojim se od organizacije i onda mi i svaki taj odlazak jako bude drag.
    Dobila sam i odgovor zašto me tako jako peku kvadricepsi. Kbell i velike težine pa ću malo smanjiti jer pretjerujem - ja sam mislila da je od trčanja.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

To je bilo prije trudnoce..sad cemo vidjeti kak ce mi ici..

Uglavnom,uvijek sam isla sa dragim,on na biciklu..i peatila sam njegov ritam..zestoko je bilo..

I role su mi tad bile vrhunske,sad su vec stare 5-6 godina i vjerovatno je vrijeme da nabavim nove..

Kavofob,savjetovala bi ti da u teretani radis tzv.propadajuce serije..znaci kreces bez utega i svaku seriju si pomalo povecavas dok ne dodes do sebi prihvatljivih tezina i onda radis obrnuto-smanjujes tezine istim redom kak si ih stavljala..
    Mene to ubije i rezultati su odlicni .

Probaj to sa cucnjevima,iskorakom,mrtvim dizanjem,vj..ma mozes na svakoj spravi to..
    I potrudi se da onda zadnju seriju(bez tezine) odradis sa sto vise ponavljanja

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Od doma na rolama i 5-6 krugova po jarunu i nazad..jedno 30-35 km..

Ali bas dam sve od sebe,cjedim se..
    Svaka čast!
    MB, Palči, mrak je kad je super ekipa!! Još više ponese!
    Ja jutros plivanje: 1,7 km raznih brzina i HR zona. Test 400m = 9'40'' pa ćemo vidit napredak drugi put...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam upravo napravila trbusnjake i core cardio iz focusa. cekam da mi se kosa osusi (dok pijem kavu) pa mozda i biciklu jos provozam. sama sam kuci pa da iskoristim

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mb, napravila si dva focus treninga? Abs intervals i beta cardio? I ides na bicikl? :bravo:

Ja uzivam s djecom na suncu. Chilamo i sladoledarimo. Sutra ako ne pade kisa, nadam se nekim brdu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ides, milasova, 5,6 krugova!! Meni je rekord dva kruga

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anci ili bicikla ili cu nesto radit po kuci. jasno je sta biram
    djeca su mi vani, muz gleda utakmicu, moram iskoristit sta me niko ne gnjavi i ne trazi.
    inace, ta dva treninga iz focusa mi super idu zajedno
    veselim se utezima sutra haha, nisam nikad mislila da cu to reci

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj nije imao hrabrosti gledati nakon nekog vremena

Ja nisam dugo abs iz focusa radila. Samo picim po cardiu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni se svijdaju ti absi, dosadili mi oni iz insanitya i asyluma, njih cesto radimo, budem sad dok sam na godisnjem probala i nesto drugo.
    odvozila svojih 7 km, otusirala se, peglala i cekam da mm zavrsi igrat playstation sa mazom da gledamo vuka s wall streeta.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    inace, ta dva treninga iz focusa mi super idu zajedno
    veselim se utezima sutra haha, nisam nikad mislila da cu to reci
    evo još jedne ludice
    btw. i meni su super ta 2 treninga skupa!
    Ja sam jučer dobila komentar da sam skroz šenula (bilo je vezano uz vježbanje). Nisam sigurna da li je bilo u zafrkanciji ili ozbiljno. Ali ionako meni svejedno, nemaju pojma što gube

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam odradila zshred 4 i mini lower back. MMu koji je prije godinu dana počeo trčati i skinuo 11 kila stalno govore da pazi jer je tjelovježba isto ovisnost. danas je otrčao 11 km, pace 6.00, a prije godinu dana trčao je 2.5km.
    kavofob super da si se vratila!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sasa, super za TM, i kile i pejs! Uvijek se vraćam na ono da svatko tko je zdrav može trčati, naravno ako ima volje, a trčanje je super za skidanje kila jer je intenzivna aktivnost i troši s epuno više kalorija nego npr. u teretani ili na biciklu.
    Danči, zaboravih komentirati tvoju kilometražu na bajku - wow Koliko ti spavaš uopće Mene malo sna dotuče, mogu trenirati, ali ne svaki dan i sigurno ne punom snagom.
    I što su ti Z1 i Z2, dvije vrste zona...?

Ja večeras konačno desetku: 10,01 km za 58:48, pejs 5:52 min/km. Mislila sam da sam sporija, iznenadila sam se. Tabani me bole, i prsti, ubi me asfalt, a nemam noću kuda drugo. Problem je i s ovim kasnovečernjim trčanjem što moram dvaput večerati, a više nemam ideja što da jedem a da nisu prazne kalorije i da ne moram kuhati.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki, ranije skuhas jaja i stoje ti u frizideru. Uz to, malo svj.sira sa vlascem i crvenom paprikom i eto ti brze vecere koja ce ti i nahraniti misice.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto se tice nepijenja kave, ovo je 9. dan i mislim da polako pocinjem osjecati i benefite: preko dana me manje lomi umor, bistrija se budim sa istom kolicinom sna...super.
    jos samo da prodje i ona navika u glavi: bas bih sad mogla jednu kavu...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sasa, bravo i za tvog muža!
    vikki, 10 km je super. Meni je toliko danas bilo na redu, ali naravno, opet lije kiša.
    zhang, divim ti se. Odrekla bih se i zraka, kave teško, pogotovo jer spavamo pet rascjepkanih sati.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

vikki jedino je bed za podlogu....koliko kasno trčiš? Sad ću bacit bombu: a čokoladno mlijeko? Runners recovery formula . Sad sam si ok što se sna tiče. Ako me klinci ne bude, nema frke. Al kad me bude, to je onda koma. Vikendom nadoknadim sna što mi eventualno fali preko tjedna.
    Zhang, super! 9 dana! meni je brzo prošlo
    Sasa, svaka čast tm, odlično!!!!!!!!
    Palči, uh, 5h je ionako premalo, a još raskomadano..drž'te se

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zhang svaka cast! je ne znam bili mogla.... evo upravo drugu pijem

vikki bravo i za sasinog muza takodjer

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jučer ujutro tbc, pa poludnevni izlet na slapove Krke, pa navečer odbojka. Super dan!

Danas samo stretch...

Vaša postugnuća su stvarno wow!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja cu danas malo po medvednici, malo je vrijeme triki pa cemo samo do kraljicinog. Tj.sad smo tamo i super amo tempo nabili, mokra sam :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

5 km, pejs 5'38''

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kavofob, nisam upratila je li ti to itko već rekao, ali možda su insanity, trčanje i teretana zajedno malo preveliki zalogaj. Moraš stvarno strogo paziti da dovoljno i pravilno jedeš i da puno spavaš da bi tvoj organizam mogao to pratiti i plus da postigneš neki napredak. Jer, od pretreniranosti isto nema nikakve vajde.

Cure trkačice, divim vam se i želim i ja početi čim se do kraja oporavim. Mislim da imam problem u glavi - mrzim trčanje i nisam sposobna niti dovršiti krug na atletskoj stazi. Uvjerena sam da je moj problem isključivo psihološke prirode jer ako mogu odraditi Jillian 30 day shred, sat vremena u teretani, sat i pol vremena brzog hodanja, ne vidim zašto ne bi barem čitav krug mogla otrčati.

Lastane, pomozi

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Mamice, naravno da mozes trcati!
    I naravno da se ne ocekuje i nije dobro prvi dan istrcati kilometre vec pocni s par minuta. Ja sam prvi put trcala dvije minute
    I svaki put povecas i eto te, za koji tjedan istrcis 5 km
    Posljednje uređivanje od Anci : 23.03.2014. at 16:27

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Anci, tako sam i radila, ali nikako povecati

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne trcis valjda u onim cizmama?
    Samo polako, bit ce progresa.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zhang

mamice naravno da bi mogla! ja bi trcala al mrsko mi samoj zato ne trcim. sad idem na insanity i nosim utege. ako prezivim javit cu se

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mamice, u pravu si da je problem psihološke prirode No ako ne voliš trčanje, zašto bi se mučila, ima toliko drugih načina rekreacije, svaka je dobra na svoj način.
    Anci, ja sam prvi put trčala možda 30 sekundi u komadu :D
    Kavofob, i ja mislim da bi se trebala paziti pretreniranosti, pretpostavljam da ipak osjetiš kad trebaš odmor
    Danči, trčim iza 20:30 navečer (kad maleni zaspe, dok se obučem, zagrijem, krenem, obično se vratim do 22). To mi je najbolji termin jer se stignem poslije pošteno istegnuti, istuširati, osušiti kosu i večerati budući da se dijete najčešće ne probudi do ponoći.
    Zhang, bravo za odvikavanje. Nadala sam se da ćeš mi predložiti kakve ugljikohidrate (po mogućnosti brze :D).

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da imam problem u glavi - mrzim trčanje i nisam sposobna niti dovršiti krug na atletskoj stazi. Uvjerena sam da je moj problem isključivo psihološke prirode
    ista ja prije koji tjedan Daklem, ako sam ja uspjela, možeš i ti. 100% garantiram! I ne razmišljaj i ne premišljaj previše, pamet ti neprijatelj u ovom kontekstu Obuj tenisice i kreni. Pa kud završiš, završiš. Osjećaj poslije je nevjerojatan

Ja sam danas trebala ići na plivanje, ali pošto su svekići tu a bazen radi tek od 12h, niš od toga. Ali smo zato mm i ja nakon valjda 5 god skupa sjeli na bic i krenuli u vožnjicu (uvalili klince nonićima). Laganini. 14km. Savršeno!!!! Šteta što je ovo samo iznimna prilika, jer su nam nonići došli u posjet, pa se do slijedećeg go ovo nažalost neće moći ponovit....ali bar smo uživali tih 40-tak min

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Danči, trčim iza 20:30 navečer .
    srećom dan će se produžit uskoro pa ćeš uskoro barem prvi dio puta moći na mekano pa ostatak po betonu da ti bar malo olakša...
    I kad stigne whey, shake sa bananom i mlijekom - mmllljjjaaaaaaaaaaaaaac a savršen recovery

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jesam ja iznimka ako preferiram asfalt?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anci, volim i ja više cestovno trčanje. Mada sam jedne godine trčala po atletskoj.
    mamice, i u školici početnici trče najprije dvije, pa pet, pa poslije više minuta. Ne bih se koncentrirala na kilometražu, nego minutažu. Poslije se nećeš moći zaustaviti, navučeš se.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Trebalo bi zapravo mijenjati podloge, isto kao i kilometražu i brzinu.

Palčice, suosjećam s tvojih pet sati sna, i ja uspijem skupiti otprilike toliko s barem dva-tri buđenja. Tješi me da ni taj horor neće vječno. Otrčim svaki drugi, treći dan, za vježbanje doma uopće nemam snage (vani me barem friški zrak malo digne).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, jucer ujutro sam malo mijenjala podogu, trava-asfalt. Preferiram asfalt

Palci, hug za pet sati! Zaboravila sam kako je to, i ti ces uskoro
    Dotad se drzi

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam se navikla valjda na Maksimir (mada kažu da ni šljunak nije dobar). Mislila sam općenito da preporučuju mijenjati podlogu, a ne uvijek po istom terenu, no to je vjerojatno bitno ovima što trče velike tjedne i mjesečne kilometraže, mi možemo kako nam je draže.
    Mene dosta bole tabani (pogotovo lijevi, prije dvije godine sam njime nagazila na dva čavla), a ovih dana i prsti, i baš mi to ide na živce, mogu trčati što se tiče kondicije, ali mi nakon 5-6 kilometara zatrnu tabani.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vratila sam se sa treninga! bilo je odlicno, odlicno! radili smo nesto iz asyluma sa utezima, jedva cekam iduci!
    pitajte me ujutro jel i dalje tako mislim

palci suosjecam, proci ce i to
    Posljednje uređivanje od malena beba : 23.03.2014. at 21:09

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke, hvala na upozorenjima

Ne mislim pretjerati, dat ću si odmor kad zatreba. Otkad sam počela trenirati ujutro cijeli dan sam puna snage i nekako mi bude malo taj trening samo ujutro. Sutra startam s Ins pa ću pratiti kako se osjećam i po potrebi prorijeđivati treninge. Zamislila sam Ins 5 dana umjesto 6, od pon do pet, teretanu uto-čet-sub i trčanje samo subotom, i to 5 km, to mi stvarno nije puno, a totalni je gušt.

Mamice, naravno da možeš trčati, probaj baš tako kao što u školici rade; prvo 2 min pa produživati po malo

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mame nespavača
    kavofob, Inesica paslala mrak članak o recovery-u...
    Evo ga ovdi.
    Cure bacite oko, poprlično osvještava. I zanemarite da je vezan uz triatlon, princip je primjenjiv i na ostalo.

Jedna anegdota vezana uz vježbanje i večerašnje kupanje (btw. nedeljno kupanje mojih šimjica iz mene iscijedi valjda svaki preostali atom snage): i tako šišam noktiće malome a on se ko i uvik vitoperi ko glista, ima ga svugdi, cvili, mlati, ma ono zmuči me ko malog majmuna - i ja si pomislim: evo zašto vježbam, da bi tebe mogla ukrotit da ti nokte mogu ošišat bez da ti koji prst odrežem!!!! I samo se počnem smijat sama sa sobom dok ovo moje troje gleda blijedo što mi sad bi eto čemu služi vježbanje, da bi mogla s lakoćom radit sve što god trebam ili želim
    Odo u krpe, sutra se treba rano dignit...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

a da, Vikki, jedno pitanje: atletska staza spada u odlične podloge ili bi recimo nasip bio bolji? Nekako je nasip toliko utaban da ga doživljavam skoro pa ko beton, a po travi su mi nestabilni zglobovi zbog svih izbočina, bar se meni tako čini

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Za one koje traze nesto ala swimming, mislim da sam nasla nesto, sasvim slucajno.
    Vjezbe su s bodyrocka, sve je cardio i intervalne su.
    Ima 5 vjezbi po principu tabate. Dakle, 5 tabati
    Jedna je jumping rope HK http://www.bodyrock.tv/2009/07/27/20...rkout-part-15/
    Druga burpees.
    Treca jump lungees.
    Cetvrta long jump forward followed by two jumps back http://www.bodyrock.tv/2009/07/30/20...io-workout-45/
    Peta Step forward, step back and switch legs (ne radi video)

Ja cu probati jedan dan. Traje 20 minuta.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

eto, niš od vježbanja jutros. Oko ponoći me probudila grlobolja. Noć prespavala na refule. Sad 37,8....ma baš sam happy....

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danči, drži se i ozdravi što prije! Što se atletske tiče jednom je trener spomenuo da je tartan gori od asfalta, ne sjećam se zašto. Trava je nezgodna jer zapravo ne vidiš podlogu, navodno ni šljunak nije dobar. Koliko sam shvatila najbolja je obična zemlja, odnosno mijenjanje podloga, jednom trčiš po asfaltu, drugi put zemlja itd.

Anci, super ti je ovaj trening, mogla bih probati danas, nisam dugo ništa doma odvježbala. Svaka 4 minute, 20 sec vježba, 10 odmor, zar ne?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danči drži se!

I tnx na linku, čitam kad se vratim... sad na brzinu pod tuš nakon fit testa.

Evo rezultata, neki su mi najs, a neki razočaravajući... jedva čekam ponavljanje za 2 tjedna

Switch Kicks --> 120
    Power Jacks --> 40
    Power Knees --> 92
    Power Jumps --> 25
    Globe Jumps --> 9 3/4
    Suicide Jumps --> 19
    Push Up Jacks --> 23
    Low Plank Oblique --> 60

Anci, ajd javi kad probaš kako je bilo, i ja bih

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, vikki, tako je. Imas 8 rundi svake vjezbe. 4*5= 20 min.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Anči i Danči

Nasmijale ste me obje.

Kupila sam si whey čokoladni () protein, ali se još uvijek skanjujem uzimati ga, mislim da još ne treniram dovoljno intezivno. I na pakiranju mi piše da ga miješam sa mlijekom, ali rekoh već da izbjegavam mlijeko jer me nadima i deblja, mogu li ga pomiješati s običnom vodom? I u to smiksati bananu? I hoće li imati isti učinak na mišiće?

Ustvari, koliko znam, najbolje bi bilo sa wheyom pomiješati dekstrozu i to popiti iza treninga, to ima najbolji učinak na oporavak mišića.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •