Kod mame se sve oprašta
(i ja sam jučer bila kod mame)
Kod mame se sve oprašta
(i ja sam jučer bila kod mame)
Ja nisam kod mame, dapace, zadnjih par dana bas pazim na prehranu u odmah se primjeti na vagi (vazi?).
Masaza, bila jednom i odustala za cijeli zivot. Ja sam previse skakljiva za to. Suzdrzavala sam se jedno vrijeme a onda sam se pocela smijati i nisam vise mogla statina kraju je to preslo u histeriju i zena vise nije znala sto bi, krene rukama prema meni a ja vristim
![]()
Nisam ja za te masaze i saune. U sauni sam cijelo vrijeme kukala da je prevruce. Na kraju me klaustrofobija copila.
Posljednje uređivanje od betty blue : 30.03.2014. at 14:56
nikad nisan bila masazi a niti namjeravam, ne volim kad me se puno cacka.
Ja bih mogla na masazu svaki dan. Dvaput dnevno![]()
Posebice ako je maser neki divan lik sa 6 packom![]()
ma uzela bih i bakicu od 150 kg, samo nek masira
i ja sam danas bila kod svojih, rest i junk day
doduse, igrala sam se s djecom, nisam samo pasivna bila
a jucer beta speed
danas asylum s utezima, uf!
moram malo sredit prehranu, vagala sam se pa jos uvik stojim na 62,5![]()
Ja imam kilogram vise. Misici
Mada, mozda su fakat misici. Pofotkat cu se za koji dan, meni se vise cini da su mi noge i listovi ojacali od lower vjezbi i trcanja. I planinarenja svaki vikend.
anci vide se misici![]()
super ti je trbuh! svaka cast![]()
ne mogu procijenit noge ovako u tajicama ali vjerujem ti na rijec
a ne znam, i ja se tjesim da su misici
e da, ti si vjv i visa od mene kad si tako mrsava
Posljednje uređivanje od malena beba : 31.03.2014. at 07:54
Anci, daj fotke na procjenu
Jutros Ins Pure Cardio
damn, naziv laže jer ima i sklekovai jedva da ima koja pauza za vodu :shaunapoguzi:
Anci, lijepaaa
Obožavam tvoje fotkice! Ona zadnja mi je posebno mrak
Salo nisam nigdje detektirala, znači mišići![]()
Anci, super je trbuh, a i ramena. Sick pack se baš lijepo nazire![]()
anci morala sam se sad i ja uslikat da vidim
opet neman pojma, moram se slikat u odjeci u kojoj vjezbam (ovo mi je sestra
poslala kostim da ga isprobam radi velicine, ona je trudna pa ne moze procijenit),
ajd skicnite pa mi recite ima li promjene
Struk ti se bas lijepo vidi, jako velik napredak! Bas je uocljivo, super!
Petak slučajno rest a subota duplić, cardio i lower s tim da sam se kod cardia štedila, nedjelja opet cardio i bolovi i umor u nogama su me probudili usred noći, danas ću stretch, čist da dođu noge sebi.
Totalna promjena mi je od Jill.
Puno lakše odrađujem cardio što ga više vježbam, još da tbc uspijem odraditi kak spada.
Mrzim masaže, ne volim da se po meni prčka..
Ne volim ni frizera ali to moram, jedino bi istrpila kad bi si uplatila linfnu drenažu, to mi ima smisla.
Je, MB, kod tebe se baš vidi napredak
Ni ja nisam nikad bila na masaži, a i kod frizera sam prerijetko za jednu ženu. No sad bi mi nakon poroda dobro došla koja anticelulitna masaža, ako to uopće ima efekta.
Može meni slike?
ja radim bez bilo kakvih rasporeda i planova focus, ne samo da radim bez reda nego krenem s jednim programom pa završim sa drugim.
Za razliku od Bety koja se i sa danima mučimeni ovakav "raspored" baš nekako paše.
hvala vikki i anci
ah, ko prava zena, valjda nikad necu bit zadovoljna
upravo odradila core cardio, odlucila sam se odmorit jedan dan od utega, bole me ruke i ramena
i ja radim focus bez ikakvog rasporeda, radim sta mi se radi taj dan![]()
Ako sam pretjerala s jelom onda obavezno cardio, pa makar to bio i treći cardio u tjednu![]()
u subotu i nedjljeu skakutala, ali petak sam preskocila, pa sam jucer patila. no kako sam pojela 1/2 pizze za rucak, kolicina vode koja je bila u meni mi nije dozvolila da odradim tri ciklusa na C2, vec samo 2, mislila sam da cu se ispovracati. vjezbala sam oko 17, a pizzu pojela oko 13 sati. koma.
s obzirom da je forum spor i dosadan sta se tice privatnih poruka cimnite me ako sam vam zaboravila poslat, nije namjerno![]()
kao sto rekoh otopila si se cijela, super izgledas![]()
Anci i MB može i meni slike
Ja imala dvodnevni rest day. Obično to tako bude kad mi je na redu cardio. Uvijek moram više planirati da ga uguram.
mb, odlično
iste smo visine![]()
vikki, nema
preporučam celulit staviti na ignore:
http://breakingmuscle.com/womens-fit...lete-cellulite
i ja spadam u one koje masaže ne privlače. kad baš neki mišić zeza onda mi paše za tu svrhu. prije/poslije treninga se sami masiramo rollerima, lopticama, valjcima. tada obično ubodem eventualno problematično mjesto/mjesta i to mi je OK i dovoljno
a kad se već sve hvalite sa nečim, onda mogu i ja
u petak:
- 31 km biciklom na trening
- glavni dio treninga sa 4 tabate, 4 različite vježbe. treća su bili marinci (varijanta lezi, ustani, skoči). prvih 20 sekundi 6 komada, 2-7 runda držala ritam od 5 komada, 8. runda ponovno uspjela 6 komada
- 31 km biciklom do doma
najela se ko prasica oko 22 sata
aha, i što se tiće mišića. eto, jedna majica sa 3/4 rukavima me žulja na podlakticama. mene veseli. ti mali mišići su mi jadni, zadnje neko vrijeme ih dosta žnjaram po treninzima pa nek se nešto i događa![]()
Inesica, koje su bile ostale vjezbe. Nisu valjda skakajuci lungeesi :D
I mene majice zuljaju u nadlakticama. Ne smijem
muzu reci![]()
MB, odličan napredak i super izgledaš![]()
Inesica, hoćemo tvoje fotkice. Ja bih opet slinila nad tvojim rukama(mada se moram pohvaliti da ni moje nisu više za bacanje
)
Ima dosta novih cura koje nisu ni vidjele što funkcionalni učini od čovjeka![]()
inesica wowkoliko kilometara, ostalo se pravim da ni ne vidim
daj slike na sunce!
e da, ja oduvik imam problem s celulitom ali primjetila sam da ga je punooo manje od kad vjezbam intezivno, tako da ima nade![]()
nemam ja slikice
al nikad se ne zna. no, u kojem god slučaju, slika nema dok mi se ne izjednači boja kože koja je sad ko u bauštelca :nedjelja u vrtu:
a fukncionalni učini to da funkcioniraš funkcionalno
ma caka je u tome da ja imam 3 godine nekog vježbuckanja iza sebe, a od toga 1 godinu i nešto stvarno pametnih i odličnih tih funkcionalnih treninga. i da, genetika je veliki ključ u formiranju mišića. i vrijeme, vrijeme, konstantno druljenje po jadnim mišićima
dok ona ne stavi te slikice izjednacenog tena, ja sam jucer gledala u te njene rukice i gledala i gledala i gledala i gledala i gledala i gledala i gledala..............
to je zato što se celulit proglasio problemom, a žensko tijelo u neku mjeru bez njega ne postoji.
celulit je način formiranja masnog tkiva.
jel spremište 'otrova'? je, ko i kod masne ribe. masno tkivo je uvijek spremište svega što ne ode van. ako nema 'otrova' samo će biti neotrovno, ali i dalje kugličasto.
- ako neka ima slabiju kavalitetu kože, više će se vidjet.
- ako neka ima sklonost skupljanja masnog tkiva na jednom dijelu tijela, više će se vidjeti na tom dijelu (zato na mojim rukama se sada neće vidjeti a na dupetu hoće i uvijek hoće).
- ako imamo više masnog tkiva onda će se više i vidjeti.
jel možemo bez masnog tkiva? ne možemo i nema drame. većina žena na taj način 'sprema' masno tkivo i one se celulita nikada neće moći rješiti. pogotovo ne sa godinama jer nam njima opada mišićna masa (potencijal) i kvaliteta kože![]()
Malena beba i Anci - preprezgodne ste![]()
Kako se vi to gledate? Dajte i meni da ja vidim sto vjezba ucini od covjeka. Ne znam ima li smisla da se ja uslikam, ja cu bit ista sad i za mjesec dana vjezbanja, jedino cu se cvrsce osjecat (valjda) .
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ja sam samo vojaer, koji s vremena na vrijeme pogleda neke slikice, cak ni od svih, vec kad me zasvrbe prsti ko danas kod anci. a ko me vidi vidi. nema se bas sta ni gledati, jedino sto imam noge do poda, koje su sad narasle za koji cm da mogu do inesicine lampe
a kako tebi ide?
Uuu i ja bi da mi noge narastu
Ja sam se upravo uslikala za "before".
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk