A bogati S2000, zgazi me kad sam vec dolje! meni bi te tvoje bile after fotke
stvarno si zgodna, bez problema ces doci do sixpacka
A bogati S2000, zgazi me kad sam vec dolje! meni bi te tvoje bile after fotke
stvarno si zgodna, bez problema ces doci do sixpacka
Mozda. Ali mislim da ona za pocetnike kaze da rade manji broj ponavljanja. Dakle, umjesto 30 naprave 15, 20. Ili 10 prvi put.
Moze se, nema izvlacenja
Betty, cestitam ti sutra
Bravo za cardio!
Ja sam radila piramidu iz game. Bilo mi je predobro!
Sad se nadam odlijepiti malo od stakalca i citati. Caj i krevet.
Sent from my iPad using Tapatalk
A je me nahvaliste. Posramit cu se. Ajd kad nisam najmladja mozda sam najniza (164 cm, proporcionalno sitna).
Voljela bi i ja vas pratiti, pogotovo vikki i milasova
Vikki, oko pupka je mekano, tu je masni jastucic za kojeg sam uvijek govorila da mi grije organe, a sad ga vise ne zelim
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
S2000, salji slikice..
Evo kreirala sam i ja album, da me natjerate da radim nešto. Još do vikenda i utrke ću brljaviti (jedem nenormalne količine slatkog u zadnje vrijeme), a onda počinjem ozbiljno raditi na mišićima.
bravo!
Ja sad nemam izgovora kad sam tu pocela pisati... odoh upalit Jillian (dan mi je cetvrti).
Vikki, super je nova frizura!
Ti si meni bas nekako utegnuta
I rekla bih da si visa nego sto jesi.
Ona trkalacka u tajicama mi je super![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 31.03.2014. at 22:55
Anci, trbuh ti je mrak! Odavno ti nisam gledala fotke, sad vidim da si pocela i poziratito valjda dodje sa savrsenstvom
Vikki, salji!
Posljednje uređivanje od betty blue : 31.03.2014. at 23:01
Hvala, Anci, malo sam flafasta tamo gdje ima mesa, tj. ne malo.
Curke, saljem ujutro, sad sam na mobu, odoh spavati jer me ceka sto budjenja do jutra.
vikki, s2000, dajte slije!
ja obozavam ovaj topic, nakon citanja i griznje savjesti evo odradih rip't circuit u 22:40
sad mi je (mrvicu) lakse sta sam popodne uvalila zlicetinu (zlicurinu?) linolade milk u sebe :sram:
s2000, aaaaaaaaaaaaaaaaa
prezgodna si, dobro kaze betty, ovo su after slike
Vikki, odlicna!
Nemoj slati betty blue!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Betty Sretan ti rođendan draga!!!!!!!!!!
a meni slike????? Vikki, S2000? Btw, S2000 dobrodošla!!!!!! (jest da kasno palimal eto, bolje ikad nego nikad)
Nema me tjedan dana a ono.....napisale....a imam šta čitat još par dana
Vidim vrijedne ste bile, nisam ni sumnjala!
Anci nam je bombon!!!!! Trbuh joj je!!!!!!!
MB, vidi se vidi napredak, itekako!!!!!!! Bravo!!!!!!! i super badić
Ja sam bila bolesna, ovaj me put pokosilo, ono baš da na nogama nisam mogla stajat. 2 dana poslije je krenulo i mm, pa mala.....uglavnom, sad je bolje. Fizički sam iscrpljena, trebat će još vremena da se snaga vrati zato moram polako. Sad se obućem i idem na bic. Ne mogu opisat koliko mi je ovo sve falilo.....
Pusa cure, super ste i samo tako nastavite!!!!!
Danci,![]()
Sad ces ti nama brzo poceti tipkati po garminu i lupati prijavke
Jucer sam danci slucajno srela i bas mi je izgledala iscrpljeno. Polako![]()
Betty, sretan rodjendan!
Zelim ti puno srece, ljubavi, zdravlja, zabave i puuuno prijavaka na ovoj temi![]()
Dančiiitako me razveselilo da si nam natrag! Sada samo polako
Betty, sretan roćkasOkrugli, jel
vikki, hoću i ja fotke!
Danas Ins Plyometric Cardio Circuit
Posljednje uređivanje od kavofob : 01.04.2014. at 07:02
Betty uzivaj danas
slikice od S2000 nisam ni trazila jer znam da bi me izdeprimirala, ali tjesim se dete je pa stigne u moje vode
Danci zeli ti sto brzi oporavak
Dakle, rezultat od jutros:
32 min, 3 i pol km, pejs 9.2 (kombinirala sam brzo hodanje i trčanje, sve skupa sam otrčala tri i pol kruga na atletskoj stazi).
Ovako piše u konačnom rezultatu, nakon što sam sejvala, ali kada sam išla sejvati pisalo mi je 39 min i nešto sec, average 12.nešto km/min.. Ne znam zašto mi je izbacilo ovaj rezultat NAKON sejvanja.
betty sretan rodjendan
danci
vikki salji slike!
s2000 nisi ni najniza
sad sam jos vise ljubomorna
mene je grlo uhvatilo, ne znam ocu li vjezbati danas
Mamica, samo polako, nemoj se preforsirati s trcanjem u startu. Bravo za hrabri pocetak
Mislim da je dobro sto si kombinirala trcanje i hodanje, ali vjerojatno ce vikki znati vise i pametnije nesto reci.
Bety,sretan rodendan!!!
Vikki,i ja bi fotke
S2000,i ja imam taj dio oko pupks..ali mene ti to ne dira pa se ne trudim previse to skinuti
Ali kod mene je prehrana glavni krivac sto to jos ne ide dole..a sta cu kad volim jesti i bas puuuuno jedem..
Anci, s2000 može slikice?
Ja sinoća odradila lower focus. Mislila i cardio poslije, ali sve me nešto prekidali, pa se odvuklo, pa na kraju nisam. Danas ću.
S2000, odo se ja lijepo sakritTi si tip top za čas!!!!!!
Cure hvala vam i pusa svima od reda!!!!!
Kavice, hmmm da, moš mene zamislit da ovako vježbam?
Vikkine slike ne mogu otvoritkaže da ih nema u Library.....
Jutros je bio pravi gušt! Malo sam istraživala, završila da ni sad ne znam točno di (kad upload-am garmin će mi reći heheheheh), pa se ganjala sa slučajnim biciklistima koji su se našli na mom putui tako. Uglavnom, bilo je super. Malo sam se skoro stresla na nasipu jer mi proklizala zadnja guma u šljunku (bilo još mrak pa nisam skušila koliko ga ima) i tako. Uglavnom, jedva stigla kući na vrijeme da se spremim.... Ukupno 1h 5min - 21,8km - avg speed 20,0 km/h. Jako zadovoljna obzirom je dobar dio bio po šljunku.
betty, sretan rođendan!!!
s2000, vikki, i meni fotke, molim!
mb, promjena je zaista uočljiva.
Zadnje iz focusa sam vježbala u subotu. U nedjelju mi pomicanje sata "ukralo" termin za vježbanje, jučer nisam stigla.
Ali sam zato i u subotu i u nedjelju odradila pravu odbojku, baš sam se izmorila. Odbojka je na rasporedu i večeras.
A s focusom planiram nastaviti od sutra, ili možda od četvrtka.
A kad već spominjemo pretjerivanje u hrani: ima li netko da za desert poslije večere pojede litru sladoleda?
Naravno, rezultat je tu: kilaža se vratila na 62 (a bila sam i ispod 60).
Tako da vjerujem da će moje after focus fotke, biti (k'o što netko reče) više before nego after.
danci wow koja kilometraza!
odo ja ipak nesto odradit, mozda mi bude bolje kad se oznojim![]()
jab fotke od s2000 i vikki. ja imam točno 30, ali sam sigurno najniža (158).
betty sretan rockas!
malena beba razlika je ogromna! ogromna! super izgledas.
vikki, s2000, hoću i ja slikice
Danci, dobro nam došla natrag, i to ni manje ni više nego 21,8 km na biciklu
betty sretan roćkas![]()
Nego, napunila 43Ali mi je zato dijete među najmlađima
Danči, nadam se da se oporavljaš, doziraj malo treninge, previše je to za zaposlenu mamu dvoje male djecePoslala sam opet link, valjda radi.
Uglavnom, fotke u badiću su par mjeseci prije trudnoće i želim se vratiti na to. U tajicama su oko tri mjeseca iza poroda, a ove dvije s kraćom kosom oko šest mjeseci poslije poroda. Nema mi neke velike razlike u tom periodu, ali prehrana mi je užasna pa je to i očekivano (jučer kroasan za doručak, pola pizze za ručak, kuglica sladoleda za desert i poskrivećki par žličica linolade, to nikad nisam jela, užas, bar je večera bila palenta i jogurt). Svečano obećajem promjenu da imam šta pokazati za dva mjeseca recimo.
Šaljem i ostalima.
vikki, odlično, odlično, 6 mjeseci nakon poroda![]()
Drago mi je vidit da smo šareno društvo i po godinama. Nekako mi se onda još više čini: zaista nema izgovora!
A sve ja to u glavi znam al se teško kontroliram. Najbolje sam se držala dok sam radila Fokus, ali sad sam isprobala užitak na svježem zraku pa mi je mrsko sad opet unutra...ali moram 2x tjedno radit snagu pa računam da ću tu kompenzirat sa kraćim treninzima dok ću vani uživat na bicu 1-2h, ovisno o danu i umoru. To je kao neki plan, vidjet ćemo. Malu smo otpeljali nonićima do Uskrsa () da se svi, a ponajprije ona, oporavimo jer smo ušli u začarani krug prijenosa virusa relacija vrtić - Niki - mama - tata - mama -Niki - vrtić - mama - mama.....jasno vam... Mali sad kad je sam je toliko miran da ni ne znam da je tu (osim kad je gladan - jer tad za njega zna cijela zgrada
) tako da očekujem rast energije (osim ako me mravi ne dotuku). OT - imate li i vi navalu mrava?!?!?! Ja sam na 5. katu i samo izbijaju
Toliko ih ima da slobodno mogu unaprijedit životopis sa: lakši zidarski radovi
![]()
betty, sretan
ja sam prije neki dan napunila 38
niska 165
vikki, ni ja ne vidim tvoje, daj opet posalji, javlja da je album prazan
vikki bome super izgledas!! svaka cast!
bome sarolika smo ekipa
narpravila rip t up (pola znakova mi ne radi na tipkovnici), odma se bolje osjecam. upravo doruckovala opet jaja ali nista drugo nisam imala
u kuci. zato sad idem u ducan i na kavu. doc ce mi mali iz skole a ja nista nisam pomakla![]()
konačno sam i ja vidla Vikki
bemti kako super zgleda u badiću!!!!!!! A 6mj nakon poroda?!!?potpuno me oduševila!!!!
![]()
Ma ja znam samo iz vlastitog iskustva, jer sam više puta odustala od trčanja jer kao ne mogu, a kad sam konačno počela, preforsirala se i ozlijedila.
Treba na početku kombinirati trčanje i hodanje i super si to napravila, mamice, otrčala si skoro kilometar i pol. S vremenom će biti više trčanja, a manje hodanja i čudit ćeš se kad jednom ko od šale pretrčiš ono što ti se sad čini nedostižno.
Ne znam za runkeeper zašo ti je tako sejvao, i ja sam u početku imala nesporazume s njim.
Cure, hvala na podršci, vidi se kritična točka (ne znam je li to gluteus minimus u anatomijimislim da se tog više neću riješiti nažalost). Nekoliko mjeseci sjedenja uništi trud od zadnjih 20 godina, što su ti godine.
Cure, ajde vrlo, vrlo početno pitanje: kako krenuti s trčanjem?
Znači: slaba kondicija, vrlo osjetljivi mišići,...
Trebam biti lagano, lagano.
Što da radim?
Zagrijavanje, pa malo trčanja (koliko malo, koji tempo), pa malo hodanja, pa trčanje,...?
Da vidim u čemu sam sve naj:
NAJmlađa
NAJviša (uz kavofob)
NAJlošija forma
NAJviši bf
Baš sam naj
P.S. Betty, sretan rođendan!