Stranica 155 od 259 PrviPrvi ... 55105145153154155156157165205255 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,701 do 7,750 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Inesice, donekle se slažem s tobom. Tješim se i ja, treniram i ne posustajem, možda sporije no rezultata će kad tada biti, inače jedem zdravo, ali eto sada je neka krizica - jedem sve fino i najzdravije i onda se ubijem u svježim datuljama...........trenutno ne radim (još čekam iako sam posao dobila, ne pitajte, rvacka birokracija) i doma sa po cijeli dan s malim djetetom. Apetit se zbog svih tih treninga povećao, zbog života domaćice (koji mi očito ne leži) i onda je tu sportsku prehranu katkad teško organizirati. To što kažeš, fizička kondicija, snaga i izdržljivost, to je ono što me tješi u svemu.

vikki sam doživljavala kao neku jako mlađahnu mamu, a sasu kao visoku ženu. Toliko o mojoj percepciji

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pala bi da ne drzim bolesnu slinavu bebicu u rukama vec sat vemena
    Wow! sasa, sto ti je to u stomku?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tnx. Morat cu se opet slikat. Mada nema neke razlike, mislim da sam jos razjacala ramena i ruke, i malo nabildala dupe.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sad si sigurno prekokrasna.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    , i malo nabildala dupe.

i ja bi toooo

Anci...ljubim ruke

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Odrađen Total Body Circuit.. nije mi se baš dalo pa sam zadnjih 5 min odustala i rekla dosta je bilo

i sama sebi skočila u usta da se uvijek nađe vremena i može odradit 25min..
    Posljednje uređivanje od bubica27 : 02.04.2014. at 17:03

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bubice, i 20 minuta te sasvim lijepo ubiju

Ja sam danas beta core cardio.
    Najmrzim stalno prati kosu. A ne mogu se osisati, pustam kosu odkad sam rodila

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Najmrzim stalno prati kosu.
    i ja ovo mrzim iako mi je kratka.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Najmrzim stalno prati kosu. A ne mogu se osisati, pustam kosu odkad sam rodila
    Joj i ja!

Puštala sam ju zadnjih 7 godina i neki dan mi konačno dop...... pa sam se šišnula. Sad je mnogo lakše

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo prešli s pirovog na crno brašno i puno bolje su mi palačinke
    ja kupim sve vrste brasna i pomijesam ih u velikoj piksi od proteina. To bude skroz ok.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

malena beba kod tebe se baš vidi transformacija, sve si smanjila i utegla...sviđaju mi se tvoje noge...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

C2 cak i ono zadnje u zadnjem ciklusu lijepo odskakutano. u kuci mir, djeca na svojim aktivnostima, mobitel u prizemlju u veseraju, cisti zen. niko me nije ni sekundu omeo. zbilja dugo ovako nisam uzivala. idem se sad otusirati sama (obicno mi se balerina uvali). mozda i zapamtim ovaj dan

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu ja. Ali imaj na umu da ćeš svaki jelovnik morati prilagoditi svom tijelu.
    mamice možeš li i meni šta predložiti? hvala

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mogu, ali prvo moram naglasiti da nisam nutricionist niti stručnjak za prehranu, nego samo netko tko je istu proučavao neko vrijeme, konkretnije BB (bodybuilding) prehranu. Neke cure se ovdje ne slažu sa mnom (niti ja sa njima ) i furaju paleo i lchf prehranu. Na kraju je bitno otkriti što odgovara tvom tijelu. Npr., jedno vrijeme sam furala način prehrane da nisam kombinirala meso sa krumpirom ili sam izbjegavala palentu.. Ali to nikako nije odgovaralo mom organizmu i kada sam to prestala raditi, bilo mi je puno lakše, a nastavila sam mršaviti čak intezivnije nego dotad.
    Također, u BB prehrani je dopušteno i poželjno malomasno mlijeko, a mene svako deblja i napuhuje pa sam ga potpuno izbacila iz prehrane.

Zato ti evo neke opće smjernice što je jako poželjno:

- puno piletine, puretine i ribe
    - puno lešo povrća
    - voće za međuobroke, pogotovo banana nakon intezivnog vježbanja
    - za doručak su dobre žitarice, npr zob + malomasni jogurt ili crni kruh + posni sir + pureća šunka
    - kuhana jaja (ja pojedem jedno svaki dan i ne izbacujem žumanjak, iako po BB principu ide 1 žumanjak na 5 bjelanjaka)
    - šakica orašastih plodova
    - svježi i mladi sirevi (ne tvrdi!), a najbolji je posni sir
    - maslinovo ulje i salate
    - rasporediti ovu hranu u 5-6 malih obroka dnevno

S tim da se ja hranim po principu da meso i povrće mogu jesti često, voće 2 - 3 kom dnevno, mliječne proizvode dvaput, npr. zdjelica žitarica s jogurtom za doručak i šnita mladog sira za rani ručak, znači oni su na minimumu. I velika šolja zelenog čaja sa ucijeđenim limunom mi je nezaobilazna svaki dan.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kak se računa hip?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Danas:
    Squat snatch- 5 serija po 5 ponavljanja sa 17 kg
    Back squat 6 x10 sa 40 kila zadnje 4 serije

Wallball 3x10 sa 5 kg

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mogu, ali prvo moram naglasiti da nisam nutricionist niti stručnjak za prehranu, nego samo netko tko je istu proučavao neko vrijeme, konkretnije BB (bodybuilding) prehranu. Neke cure se ovdje ne slažu sa mnom (niti ja sa njima ) i furaju paleo i lchf prehranu. Na kraju je bitno otkriti što odgovara tvom tijelu. Npr., jedno vrijeme sam furala način prehrane da nisam kombinirala meso sa krumpirom ili sam izbjegavala palentu.. Ali to nikako nije odgovaralo mom organizmu i kada sam to prestala raditi, bilo mi je puno lakše, a nastavila sam mršaviti čak intezivnije nego dotad.
    Također, u BB prehrani je dopušteno i poželjno malomasno mlijeko, a mene svako deblja i napuhuje pa sam ga potpuno izbacila iz prehrane.

- puno lešo povrća
    - za doručak su dobre žitarice, npr zob + malomasni jogurt ili crni kruh + posni sir + pureća šunka
    - kuhana jaja (ja pojedem jedno svaki dan i ne izbacujem žumanjak, iako po BB principu ide 1 žumanjak na 5 bjelanjaka)

S tim da se ja hranim po principu da meso i povrće mogu jesti često, voće 2 - 3 kom dnevno, mliječne proizvode dvaput, npr. zdjelica žitarica s jogurtom za doručak i šnita mladog sira za rani ručak, znači oni su na minimumu. I velika šolja zelenog čaja sa ucijeđenim limunom mi je nezaobilazna svaki dan.
    hvala ...od svega ovoga mene muči ovo 5-6 manjih obroka...ja se ubijem u kompletna dva, nekad tri ...s doručak mi je oduvijek bio najvažiji obrok, i tada se baš napucam...nepojmljivo mi je da neko ne doručkuje ili da jako malo pojede...

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    kak se računa hip?
    Oko guze, preko najšireg dijela.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ...od svega ovoga mene muči ovo 5-6 manjih obroka...ja se ubijem u kompletna dva, nekad tri ...s doručak mi je oduvijek bio najvažiji obrok, i tada se baš napucam...nepojmljivo mi je da neko ne doručkuje ili da jako malo pojede...
    5-6 malih obroka dnevno je važno jer ubrzava metabolizam, organizam konstantno radi i prerađuje hranu, a ti stalno imaš dovoljno energije i ne gladuješ.

Kada se ubiješ sa 2-3 obroka dnevno, prvo tijelo dovedeš do izgladnjivanja, onda ono usporeno radi da čuva energiju i kada se najedeš brže - bolje tu hranu pospremi u salo, da ima spremno skladište za idući period gladovanja.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Jel i jabuku racunas kao obrok?

Edit: sad vidim, kao medjuobrok.
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.04.2014. at 21:02

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U principu da. Meni je međuobrok ustvari samo manji obrok i uvrstim ih u tih 6. BB-ovcima je to međuobrok UZ tih 6 obroka, mislim, mogla bih onda cijeli dan samo žvakati

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma evo, da budem skroz konkretna, ovako je izgledao moj meni danas:

1. obrok: zobene pahuljice + light jogurt
    2. obrok: - tanjur pilećeg paprikaša (light verzija, bez krumpira, zaprške, samo povrće i piletina kao varivo)
    3. obrok - malo studentskog mixa
    4. obrok - proteinski shake + banana
    5. obrok - zdjela zelene salate sa kuhanim jajetom

Moram napomenuti da ovo danas smatram nezdravom prehranom i da sam jela manje nego uobičajeno, jednostavno iz razloga što nisam stigla, stvarno sam imala kaotičan dan. Inače bih umjesto mixa stavila zelenu salatu sa mladim sirom i jajetom, imala bih dva obroka bijelog mesa s povrćem i malo više voća.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku

Palci, odlican mi je clanak! Malo sam guglala te termine fitspo i thinspo
    Mi smo fitspo djevojke :D

Nasla sam par super fotki!

http://minimartialarts.files.wordpre.../11/fitspo.png

http://samanthamenzies.com/home/wp-c...new-skinny.jpg

I tako... Fotke koje sam vidjela potvrdjuju ono sto mislim i sto zelim. Jesti :D zdravo i dobro, biti u super formi. Imati malo misica. Moci napraviti vise sklekova od muskih u uredu. Moci trcati nekoliko kilometara... I tako...Da ne nabrajam.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dakle, još uvijek sam u fazi kada su mi brojke bitne, kada moram buljiti u vagu, mjeriti se metrom i slično. I znam jako dobro što ću kada postignem svoj cilj. Jesti zdravo, nastaviti vježbati i bez grižnje savjesti ponekad napraviti i pojesti kolač ili otići na večeru ili uzeti grickalice u kinu.
    Mamice, jako mi se sviđa kako razmišljaš, tako sam nekako i ja kad sam prije 20-ak godina smršavila 10 kila. Otada sam se držala ovog boldanog i nikad nisam dobila niti izgubila više od kilu-dvije, i nisam se osjećala uskraćeno što se tiče hrane. Uostalom, ne znam zašto bi netko htio svaki dan pojesti recimo kutiju čokoladnih napolitanki, koji je to gušt, može biti samo ovisnost.

Slažem se s tobom i što se tiče prehrane, i moj je jelovnik nekako tako izgledao (BB), no kad sam počela trčati uvela sam dosta ugljikohidrata, i sporih i brzih, jer mi trebaju za energiju. Npr. večeras sam otrčala 12 km i u te 72 minute potrošila 906 kalorija (izračunao pulsmetar na temelju visine, težine, spola, dobi i otkucaja). Osim toga sam i dojenjem cijeli dan potrošila 500-injak kcal, to je skoro 1500 kcal koje moram nadoknaditi da bih zadržala kilažu i mišićnu masu.

Sasa, hvala na komplimentu, trebalo je truda da se to održi ovih trideset godina otkad je naraslo (mada je sad sve teže).

Palčice, pročitala sam tekst, sviđa mi se. Super mi je osjećaj, recimo, večeras kad sam krenula, kao i obično noge su mi bile olovne prva dva kilometra i mislila sam da ću jedva peticu odguliti. A onda kad sam došla do 10, vidjela sam da bez problema mogu još dva. I tako se nakupilo 12 km za koje još prije mjesec dana ni u snu ne bih pomislila da ću već trčati, i to 6:00 min/km. Dobar je osjećaj kad učiniš nešto za što si mislio da nisi sposoban, i svako malo imaš priliku poboljšati rezultat. Imaš kontrolu i ideš naprijed.

I evo jedan članak za one koji misle da su spori: http://womensrunning.competitor.com/...ho-cares_22791
    Mislim da je bit da se ne treba uspoređivati s drugima, već samo sami sa sobom.
    Posljednje uređivanje od vikki : 02.04.2014. at 23:05

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, super post!
    Zasad cu samo za 12 km!!!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I tako... Fotke koje sam vidjela potvrdjuju ono sto mislim i sto zelim. Jesti :D zdravo i dobro, biti u super formi. Imati malo misica. Moci napraviti vise sklekova od muskih u uredu. Moci trcati nekoliko kilometara... I tako...Da ne nabrajam.
    X!
    Recimo, jučer sam popodne oko dva sata bila s motikom u vrtu, čupala korov i okopavala, MM-a danas boli kičma, noge, sve živo, mene ne boli ništa.
    Super mi je što mogu ponijeti dijete u jaju (oko 12 kg) iz garaže na Rebru do zelene zgrade da ne trepnem (MM mora nekoliko puta zastati i promijeniti ruku iako ima 30 cm više i 30 kg više od mene).

Nisam komentirala šišanje, kavofob, jedva čekam da te vidim, jesi se puno šišala? Ja sam se spasila otkad sam se ošišala baš zbog pranja i sušenja u ovu uru.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Palči, članak je super!!!
    Anci, potpisujem zadnju rečenicu, odlično si to rekla!
    Vikki, bravo!!!!!! Svaka čast! Uz svo nespavanje! Predobro!

Što se tiče prehrane kod mene ima isto više uh (nova prehrana s značajno povećanim uh zbog bica) iz voća za užine i int. riže/griza/kruha i meda. Ostalo je isto, eventualno imam 1 tjedno kuhanu govedinu iz juhe. Inače crveno meso ne preferiram. E da, uzmem i dimcek/de lux i ABC sir.

Odo na bic uživat

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vikki, za 12 km

meni više od 6 ne ide ni pod razno. mada sam sračunala da sam onaj prvi put kad sam trčala preko sat vremena istrčala 10-ak. pojma nemam kako mi je to uspjelo :nezna:

šišnula sam se podosta, a i boju promijenila pa je promjena drastična. sad sam crnka

jedva čekam da se vidimo u ned, iako ću gutati tvoju prašinu

mamice, slažem se dosta s tvojom prehranom. i sama jedem slično, osim žitarica koje uglavnom ne jedem. ali ne mogu se nikako složiti s puno obroka da su potrebni da se ne ubiješ izgladnjivanjem... mislim da je i dokazano da broj obroka nema veze s ničim, moram negdje skopati gdje sam to čitala pa linkam

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    sad znam sta cu ti pokloniti sem uobicajnog poklona za rockas hehehe
    nije beg cicja LOL, pa di i ti imas pack
    he he he, onda ćeš morat to i potrošit

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dakle, još uvijek sam u fazi kada su mi brojke bitne, kada moram buljiti u vagu, mjeriti se metrom i slično. I znam jako dobro što ću kada postignem svoj cilj. Jesti zdravo, nastaviti vježbati i bez grižnje savjesti ponekad napraviti i pojesti kolač ili otići na večeru ili uzeti grickalice u kinu.

Ali, moja životna deviza je oduvijek bila da ne treba plakati za onim što ne možemo promijeniti - ovo je bila velika životna škola, sada je to test same mene, koliko toga mogu promijeniti u svom životu, koliko sam spremna raditi na sebi. Mogla sam i bez te škole, ali što sad.
    Tvoj plan je odličan!

a ovo drugo, vezano za školu, nema te lekcije koja nam nije trebala u životu. nema. ja se tiješim time kako nas naše gluposti čine pametnima. do kraja života bit ću genije

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je bf bio 16 kad sam mjerila, od tada imam isto kg i cm, pa mislim da nema puno promjene.
    majke ti mile. ovo je za anatomiju mišića proučavat

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

C2 cak i ono zadnje u zadnjem ciklusu lijepo odskakutano. u kuci mir, ... cisti zen. niko me nije ni sekundu omeo. zbilja dugo ovako nisam uzivala.
    eto, a da nisam odlučila i srijedom ić na trening zezela bi ti sekunde i mir

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Na kraju je bitno otkriti što odgovara tvom tijelu.
    sa ovime se slažem 100%

- puno lešo povrća

osim boldanog, slažem se 100%
    zapravo se radi o nijansama. sa time da bi svakom tko se aktivnije bavi nekom fizičkom aktivnošću, pogotovo ako je muško, preporučila upravo i ovo boldano

glavni razlozi zašto se sa ovime ne slažem i nemam ništa protiv 2-3 obroka je slijedeće:
    - ako se jedu namirnice u kojima ima dosta UH odmah u startu, onda ovo ima smisla ali onda bi bilo dobro da se i kroz dan lagano krećemo i trošimo te UH. jer ono što se ne potroši odmah ili ne spremi u glikogen, sprema se u rezerve. ako jedemo 2-3 obroka i u njima ima dosta UH e to je pogotovo zez. tu se slažemo 100%. nema šanse da ih potrošimo i veliki dio ode u rezerve.
    - kad više energije dolazi iz masnoća, njima je proces razgradnje duži i onda nas te kcal duže drže i ne odu u rezerve tako brzo. ako imamo i UH i masnoće u velikom dijelu u obroku onda smo u banani

tako da si ja mislim kako zapravo možemo birati dva modela. onaj sa više obroka ili manje, ovisno kako kojoj paše. al onda treba voditi računa od kud nam dolazi energija i što sa njome radimo. koji god model odaberemo ako kroz neki period unosimo više energije, sve jedno smo u banani

Neke cure se ovdje ne slažu sa mnom (niti ja sa njima ) i furaju paleo i lchf prehranu.
    ma ko kaže da se ne slažemo. nijanse su u pitanju. BITNO JE JESTI HRANU!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Palči, članak je super!!!
    Anci, potpisujem zadnju rečenicu, odlično si to rekla!
    Vikki, bravo!!!!!! Svaka čast! Uz svo nespavanje! Predobro!
    x

mene najvise ubije ta prehrana, moram tu malo reda uvest

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    no kad sam počela trčati uvela sam dosta ugljikohidrata, i sporih i brzih, jer mi trebaju za energiju. Npr. večeras sam otrčala 12 km i u te 72 minute potrošila 906 kalorija (izračunao pulsmetar na temelju visine, težine, spola, dobi i otkucaja). Osim toga sam i dojenjem cijeli dan potrošila 500-injak kcal, to je skoro 1500 kcal koje moram nadoknaditi da bih zadržala kilažu i mišićnu masu.
    o da, ako se troši, mora se i vratiti tijelu. jednom sam izračunala kako sam bila 2000kcal u deficitu do podneva. ušla sam u kuću i doslovce se tresla (žurila se prije i zezla sa obrokom). uglavnom, zadala si ja za cilj, pojest tih 2000 i vratiti tijelu barem to, a dnevna potrošnja, više-manje. do kraja dana jedva navukla na 1800. ono što me tada moglo baciti u plus bila je još jedna, dvije šake orašatog koje su mi na uši već izlazile van, ili žlica masti valjda, ili čokolada!!! jupiiii!!! ili neke žitarice. time sam si taman potvrdila da ukoliko se jače krećemo relativno često, onda jednostavno treba podebljat obroke. kako god. meni je za taj dan hrane bilo dosta pa sam nadoknadila drugi dan

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    X!
    Recimo, jučer sam popodne oko dva sata bila s motikom u vrtu, čupala korov i okopavala, MM-a danas boli kičma, noge, sve živo, mene ne boli ništa.
    Super mi je što mogu ponijeti dijete u jaju (oko 12 kg) iz garaže na Rebru do zelene zgrade da ne trepnem (MM mora nekoliko puta zastati i promijeniti ruku iako ima 30 cm više i 30 kg više od mene).
    aha, ovo s vrtom sam i ja potvrdila prošli vikend. ništa. ko da nisam ni radila nešt. sem žuljeva (valjda me jedino kopriva i neko trnje mogu natjerat na rukavice)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Oko guze, preko najšireg dijela.
    to sam i mislila, a zakaj kod muških to ne treba?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Odrađen 2. dan.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Odrađen 2. dan.

Ajde malo detalja )
    Trcala si?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    to sam i mislila, a zakaj kod muških to ne treba?
    vrat, visina su u ovoj priči neka referentna točka. ne očekuje se velika količina masnog tkiva na vratu. struk i bokovi su mjesta gdje mi žene spremamo zalihe. ima kalkulatora i sa bedrima i još nekim dijelovima tijela, ali to bi došlo ko i kod muških bokovi. uzimaju se 'krajnosti'. tamo gdje nema masnog tkiva i tamo gdje ga imamo najviše
    muški ne skupljaju masno tkivo na bokovima. njima su referntne točke isto vrat i visina i onda omjer struka. tamo uglavnom spremaju sve. to su im krajnosti

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ajde malo detalja )
    Trcala si?
    Krenula sam s onim programom trčanja za početnike koji je netko stavio link.
    1. dan trčanje, drugi dan brzo hodanje pola sata. :penzionerka:

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kavice, daj fotku da vidim friz. Ja sam se dugo vremena sisala na kratko i onda odlucila pustit kosu. Ja to sve povezivam s unutarnjim stanjem. Naime, meni nijad nije bio problem uzet skare i odrezat pola glave. Ali izdrzat pustajuci kosu nikad nisam mogla. Sada treniram ustrajnost (moja najslabija tocka) i tu.

Za prehranu potpisujem inesicu. Meni je paleo/lchf doslovno promjenio zivot, konacno sam izasla iz cjelozivotnog kalupa, tako da meni taj tip prehrane najvise odgovara i tada se najbolje osjecam.

Jutros nisam stigla vjezbar a bome ni jucer, zato me danas ceka duplic, tbc i speed. Drzite mi fige da uspijem

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja se isto krećem non stop, dojim bebu, šetam ga barem 2-3 puta dnevno, ustajem dvaput noću (kad je jad sa zubićima i češće), spavam debelo ispod vlastitog minimuma potreba i jednostavno MORAM jesti da bih izdržala i dan i trening.

Što se tiče kose, kad već nemam dupe i trbuh za pohvalit se, barem ću staviti slike kose da me možete u nečemu hvaliti Imam je na izvoz. Duga, duga. Kad se ošišam, začas naraste. Barem nešto!!

A sada ozbiljno. Jučer sam se ubila u teretani, trener mi je vodio trening, sat i pol vremena, znoj je lio u potocima sa mene. Svaki put kad pomislim da sam u super formi, netko me demantira, bila to Jillian ili trener barem mi je drago da znam da sam odradila nešto dobro, konkretno i ispravno.

Jutros trčanje, ali imam slabiji rezultat nego jučer - naime, prespavala sam pa sam bila nešto kraće, pola sata, otrčala tri kruga, pejs 10,nešto ostalo brzo hodanje... Ali sam ta tri kruga stvarno sa lakoćom odradila.

Sutra opet teretana!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A sada ozbiljno. Jučer sam se ubila u teretani, trener mi je vodio trening, sat i pol vremena, znoj je lio u potocima sa mene. Svaki put kad pomislim da sam u super formi, netko me demantira, bila to Jillian ili trener barem mi je drago da znam da sam odradila nešto dobro, konkretno i ispravno.
    A sad za ozbiljno
    ako neko ima trening od sat i pol u kojem se ubije, nema te jillian ili trenera koji bi trebao demantirat kvalitetu fome
    i slabije trčanje drugo jutro je realno i za očekivati

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bety, ja isto pop... pa se ošišam na 2cm pa svi oko mene padnu u nesvijest. Nikako tu dugu kosu dočekat a za Paleo i LCHF se slažem s tobom, i meni su super pasali, ali trenutni treninzi takvu prehranu ne priznaju. Što Inesica kaže, da ne pojedem složene UH, pa i ove brze u obliku meda (oko bica), ma odo ja u šlape..... I još neš što je Inesica neki dan napisala, ja kad se spustim na 51kg sam gotova. Nema snage, iscrpljena, kad se popnem na 55kg troma i spora. 53kg savršeno sve štima, dakle to je to, i uživat dalje u aktivnostima i životu

mamica zavidim na dugoj kosi koja brzo raste! I svaka čast za 1,5h, to je itekako izazovno!

Inesice, jes ti svjesna da si ti nadljudica?!?!!? Mislim, ja se ne smatram baš početnikom, al kad vidim onu formulaciju 31km + trening + 31km padnem u nesvijest i želim narast ko ti (samo za to trebam živjeti istodobno u dvi dimenzije)...

Moj prijavak od jutros: bic 25,5km, avg speed 20,2km/h, 1h 16min, kombinacija nogostupa/semafora (bedak odabrao ma baš krasnu rutu jutros ) i nasipa. Nasip, zelenilo, zora, cvrčci i ptičice spasile doživljaj, jer me ovaj prvi dio samo znervirao.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

e da, htjedoh još reći da sam jučer imala neutaživu želju za sladoledom, jednu od onih od kojih jednostavno luduješ. Al mm se nije dao nagovorit do slastičarne ni pod razno (a ljenčuga sama nije htjela ići), pa sam napravila sladoled od banane (zblendala zaleđenu bananu + žlicu bademovog maslaca) i uživala neopisivo!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

e da, htjedoh još reći da sam jučer imala neutaživu želju za sladoledom, jednu od onih od kojih jednostavno luduješ. Al mm se nije dao nagovorit do slastičarne ni pod razno (a ljenčuga sama nije htjela ići), pa sam napravila sladoled od banane (zblendala zaleđenu bananu + žlicu bademovog maslaca) i uživala!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

.......kako mi je samo ovo uspjelo......

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam se ošišala.
    Nemam živaca za nju.
    Kad krenu vrućine najčešće je u repu, kovrčava je, ali ne tako lijepo kao Bettina.
    I sad je kratka, operem i posušim za tili čas.

A sad za ozbiljno
    Odrađujem zadnje dane lvl2 Rip30. Malo sam produžila, sad sam spremna za novi lvl (ona moja mjera, kad vježbam i vičem na nekoga vrijeme je za dalje)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •