Pogledam ti doma za koji dan.
Znam sigurno da sam radila prvi snage, to sam ovaj tjedan dva puta.
Pogledam ti doma za koji dan.
Znam sigurno da sam radila prvi snage, to sam ovaj tjedan dva puta.
ja slusam arctic monkeys, skunk anansie, dječake, m.i.u., kanye west, hladno pivo kad trčim.
Ja sam slušala Cohena dok trčimuopće mi nije smetalo za tempo.
I HP![]()
I Brucea Springsteena i Dire Straits
Imala sam mp3 na štipaljku, koji se zakači za majicu, ali sam ga oprala u vešmašini, šmrc, ne radi otada. I vidim da bolje trčim bez njega jer ne moram stalno namještati slušalice koje ispadaju iz znojnih ušiju. Mob nosim u ruci ako nemam džepova. trčim od kuće pa nemam ništa drugo sa sobom.
Što se odjeće tiče, i to sam nabavljala tek kad sam vidjela da će to s trčanjem potrajati (tajice, dri-fit majice), dotad sam trčala u običnoj trenirci.
badem indijski kikiriki kavofob 1 1 magriz 1/2 1/2 betty 1 1 palčica 1 1 1 Ginger 1 1 marta 1 1 1 maruška 1/2 1/2 Cubana 1 sasa 1 1 spajalica 1 1 ninik 1 ribice 1 1
Jel to sad to?
To je 22 maslaca, oko 2kkn cifra. Ima li netko toliko na računu? Ja definitivno nemam :/
Ima koji dobrovoljac za narudžbu (s bogatim računom)... ili možemo svaki unaprijed uplatiti za svoj maslac onome tko će naručivati. Što kažete?
divim vam se na svim uspjesima
ja s periodom ovaj tjedan, grcevi, uh
pa jucer u zgb poslovno, spavala niti 3 sata, ni danas nisam nizasta
sutra se vracam beti
stigle su mi tenisice za trcanje sa sportsdirecta, odlicne su, sad moram samo poceti trcati
maslac ne smijem, ionako prehranu nikako dovesti u red...
summertrebala mi je koja minuta da skuzim o kakvim periodima pricas
MMX
Aaaajme.... gustala sam u treningu...preprepredobro..
vratilo me u neka druga vremena.
svim fajterima...
maloprin asylum s utezima, super trening! sutra cu vjv neke trbusnjake![]()
da, perioda, uspomena od tiwiponekad te dane zovem i maintenance mode
ja poslije focusa planiram les mills combat, volim elemente borilackih vjestina
s obzirom na tempo, pola bete i gammu koje cekaju, racunam pocetkom 2015.![]()
anci, boli me pozadina i noge od jucer
i ramena ali to je mozda od onog drugog treninga
pijem kavu pa sam mislila perfect abs afterglow napravit
![]()
Tako je i mene oa sam radila abse i poslije onaj p90 pa sucme bolili trbusni misici, oni gore :D
Mama je donijela brdo kroasana za dorucak i sad ide peci palacinke
Cetiri djevojcice i nas dvije, pidzame, kava i kroasani
![]()
Prijava 6 km. Sutra odmaram (jedem kod mame), u pon. ću neku dužu rutu.
Anci uživaj!!!
Zhang, potpuno te razumin, MMX je mrak! Ma zapravo sve mi je mrak hehehehehhe
Jučer nas pozvali iz vrtića da dođemo po malog, povraćao ali poslije je bio ok pa krenuli na put.
Jutros se digli u 6,30, u 7h bili na cesti. 51km ravno Pu i okolica. Za one koji poznaju Pu, znaju kako je to puunnnooo teže nego 50km po Zg jer je sve zgoru-zdolu (Pula - grad na sedam brežuljaka)![]()
Di vi žemske nađete tog Tony Hortona? nema niš od ovoga kaj pišete na youtubeu
ja sam trebala imati rest day danas, ali mi se vježbalo pa sam odradila zwow 57 za samo 19 minuta- što mi je rekord.
isto sam za to da se plati platitelju.
Ja sam danas warrior iz X3.
Odusevljena sam trojkom. Dvojka mi nije tako dobro sjela.
sutra cu mozda agility, osim ako si sama ne zapaprim
Inace, jucer sam se tako ufurala u MMX da danas imam upalu![]()
Dubrovnik je isto sve gori doli. I pun stepenica.... kako sam vise stanova promjenila, nekad sam bila imala i po 500 stepenica npr od faxa do stana. U pretproslom stanu sam od posla do stana imala 300 stepenica. Svaki dan po par puta gori doli... za biciklu je koma. Zavidim Zagrebu. I cesto se pitam, vi koji vozite bicikle po ravnom, jel to prelagano ? (Nisam probala pa ne znam, jel to slicno sobnom biciklu po naporu).
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
nije, po naporu ništa nije slično sobnom, on je lakoća za sebemoj sobni je ili laganini pa moraš vozit 3 dana, ili odmah umrem. Ima 8 razina, samo se nešto raštelalo pa ne radi kako treba i onda ja koristim samo prve 2.....
po ravnom (makar ravno je relativan pojam jer nikad nije skroz ravno) je daleko laganije, al onda radiš više kme druge strane, kad po Du i Pu ideš gori, poslije ideš i doli
jučer smo zapaprili po jednoj nizbrdici, uh, kako je dobro bilo (48,5 km/h). Još je bilo rano i nigdi nikoga pa smo iskoristili.... koji feeling
Zhang, trica je mrak.....vidim da i tebi sjeda sve od reda!!!!!!!!
Sta Danci, jutros nista
Ja jesam
Dva dana sam propustila, a vracamo se sutra navecer pa reko, bilo bi mi malo previse pauze
Fino se oznojila i odoh spremit stvari
Zhang, ja sam probala samo jedan i super mi je, jedva cekam probati ostale! Sto ke MMX? Mislim po sastavu? :D
Ja se na srecu vracam danas pa sam prije u normali.
MMX ti je Tonijeva varijanta MMA, elementi borilackih vjestina.
Samo da se prijavim, još sam tu, radim pomalo, nisam imala vremena za forum.
Anci, Zhang ti je prešutila burpeesezadnjih 5 min je ubitačno, ali predobro!!! Ovo je najbolji stress killer koji sam upoznala do sad
Ginger, jutros 45km po selima ruta: Valtura - Muntić - Marčana - Vodnjan - Fažana - Pula - Valtura. Bilo je odlično, ruta lakša nego jučer, i to značajno. Imamo novi rekord za spust - 62,5km/hluđaci.... mrakača!
Moram pofalit mm! Nije biciklirao dugo, jako dugo. Kondicija mu bila na nuli, a sad je sa mnom odradio u 2 dana tolike km.....
Sretan Uskrs svima uz uskršnji prijavak 5 min u planku (i to pola sata nakon doručka)
Ajme Danči, koje kilometraže... a tek brzinaMene frka pročitati samo. Bome se ti i ja nećemo vozikati zajedno
E da, moram ti pohvaliti one keksiće (šakica oraha, badem, lješnjaka, šalica kokosovog...). Odlični su!!! Jedina mana što ne možeš pojesti više od 2 kom. Zasitni su skroz![]()
Meni je trener poklonio prefinu pincu (naravno da sam ju skoro cijelu sama pojela) tako da doživotno imam viška i treniram kod njega.
Danas odmaram sutra ću oko 10 km.
Dajte recept na keksice
Palci, divan trener![]()
palci i ja bi takvog trenera
danci wow
i kod mene danas previse hrane al bit ce i trening vcrs
sretan uskrs curke!
Anci, evo keksića
Fini su, za čas gotovi, a i divno mirišu
Palči, stalno kukaš oko tog viška. Ne vjerujemo ti niš dok ne vidimo![]()
![]()
sretan uskrs!
palči...i potpisujem kavofob za tvoje kile
...
s2000 dobro znam za dubrovnik...2009. smo bili van sezone 10 dana,pa kako se nije moglo baš puno kupat,to smo onda par puta dnevno pješačili lapad-stari grad...ubilo me ono brdo....
asylum game day... moram priznat da sam dosta zabusavala jer sam se prijila danas :/
Danas agility iz X3.
Mislim da sam se do repa.upecala na ovog testosteronca![]()
![]()
Sretan vam Uskrs cure.
I ja cu platiti onome tko narucuje, samo mi posaljite broj racuna.
Ja prijavljujem zelucanu virozu, ajde bar secu udebljat![]()
Sretan Uskrs svima
Odradila jedva 30DS+neke vježbe za guzove
mislim da sam pol šunke iznojila,ali još jedna vježba i ja prelazim na level 2
I onda trenutak istine.....mjerenje
Sretan Uskrs.
Ja prijavljujem desetodnevno nevježbanja no zato smo prešli 4000 km, obišli Nizozemsku ali ne s biciklom
Sutra nastavljam s BR i to zadnji krug, treći put.
cure vi ste lude skroz, ja se ne mogu odlijepiti od ove teme koliko tu pozitive ima
ne znam koga bi više pohvalila, Danci, Zhang, kavofob, palčicu, Anci, ma sve kolektivno!
samo pišite, tjerate nas neredovite na akciju- ja se vraćam nakon više od mjesec dana
mislim da ću krenuti sa hm... Jill?
Jill mi već dođe kao neki stari prijatelj koji me uvijek čeka...
Posljednje uređivanje od flopica : 21.04.2014. at 07:48