dobro jutro!
jutros zwow 65 opet![]()
mozda bude i nesto za trbusnjake veceras. vidim da cemo cili dan biti u kuci pa da se malo zabavim![]()
dobro jutro!
jutros zwow 65 opet![]()
mozda bude i nesto za trbusnjake veceras. vidim da cemo cili dan biti u kuci pa da se malo zabavim![]()
da, 4 runde: 10 burpija (sa sklekom naravno), 15 jumping lungesa, 20 sklekova, 30 climbersa i 40 čučnjeva.
danas novi zshred i još nešto.
odlican ti je rezultat! Ja sam zadnji put napravila tri runde i nisam mogla vise.
Evo, napravila sam ga i ja! Time: 22:42 i mali disklejmer- kad sam radila 20 sklekova, njih 70% su bili pravi, 30% na koljenima. Burpee sam radila puni i s pravim sklekom.
Moj cilj je bio napraviti 4 runde.
I da se utjesim, kad tatianna radi sklekove u onom izazovu dozvoli ti pauzu od dvije sec i ako ne mozes, da naravis off your kneespa ces s vremenom sve vise raditi pravih. I ja isto mislim da nema smisla da usred zwowa uzmem pauzu od pola minute ili minutu.
Posljednje uređivanje od Anci : 21.04.2014. at 10:38
flopice, dobro nam se vratila
sasa, s tobom je postalo nemoguće držati korak
a mamite me skroz da se koji dan podružim sa Zuzi, ali neću nipošto. tvrdoglavo furam Ins dok ga ne završim. to mi jedan od ovogodišnjih ciljeva
jutros prekrasno vrijeme za trčanje (ako zanemarim da je nasip zarastao u travu i skroz mokar pa sam šljapkala cijelo vrijeme)
8,6 km, pejs 6'04''
pazila sam na hr (vikki), da trčim brzinom topljenja masti, treba mi nakon uskrsnih delicija
![]()
Prijavljujem 1,5 km.
Djeca spavala po tuđim kućama tako da smo bili slobodni. MM predložio šetnju, otišli na Marjan pa, kao, da probam. Istrčala sam 'prvu' marjansku dionicu. Zadnji put sam trčala u srednjoj školi.
Potjerala nas kiša, došli doma mokri do kože.
Focus po rasporedu.
E ja sam anci napravila za 22 minute u drugom mjesecu, i onda sam krenul u subotu i jako mi je bilo tesko, mislila sam da cu radit 30 min... Sklekovi su mi najgori na kraju, radila sam 5-5-5-5 sa par sekundi odmora inace.
Kavice ja ne znam sto se ti javljas, zaboga, gledaj si pace i kilometre, svaka cast!!
Ja sam uvijek brijala da je ins cisti cardio, grijesim?
Maruška, bravo za 1,5 km
Čim možeš 1,5 u cugu, moći ćeš i 3, 4, 5
Meni je jednako teško i 3 i 5 i 8. Ustvari je "problem" samo u glavi, tijelo može mnogo više.
Sasa, jesi probala izdržaj u planku? Baš me zanima koliko bi mogla. Za sad nam Danči drži rekord preko 6 min
Je, Insanity je cardio based, barem prvi mjesec, do drugog još nisam došla. Ima nešto i snage; drilovi sa sklekovima, jump lungesi, power squatsi... ali naglasak je stalno na cardio komponenti.
svašta ste napisale, a bome me i nasmijale do suza
sve pohvale cure za treninge, pejs, plank, Marjan, Nizozemsku (ZAVIDIM)!!!! i ino....
kavi, taj moj rekord pada jako skoro kako napreduješ
sasa, moj najdraži - 57-ica, morala bi ga i ja ponovit
meni je danas rest day, putujemo, jutros sam samo malo core sa stability ball, 2 runde: 10x feet elevated PU + 15 miostatic side crunch + 20 hip thrusts + 15 roll ins.
I ja sam za uplatiti unaprijed, za maslace, samo recite kome.
Odlično izgleda ova vježba na lopti za trbušne. Sad si moram i loptu kupiti
Danči, baš bi i ti mogla ponovno plank izdržaj, davno je prošli put bilo![]()
odvježbala w11
ja još imam malo bademovog maslaca pa sam u dilemi jel da naručim ili ne. Jel se netko sjeća kad smo uzimale zadnju pošiljku ? Da izračunam hoćemo li ga potrošiti do ljeta![]()
Danči, super su ti ove biciklističke rute po okolici Pule
Mi po ljeti u Rovinju idemo do plaže i natrag s biciklima. Ovisno na koju plažu idemo, vozimo se do pola sata u jednom smjeru.
flopica, dobro nam se vratila![]()
Ja sam ljeti lijena. Ne bih mogla biciklirati na plazu i natrag, svaka vam cast!
Larmama, super putovanje)
Ja ne mogu vjerovati, trpeza sa uskršnjeg stola se nije niti ohladila, a one samo o vježbanju pričaju
Meni su ojačali bicepsi i tricepsi od prinošenja pune žlice i vilice k ustima, sutra idem u teretanu ojačati i ostali dio tijela![]()
Ja se spremam popodne baciti kolače: ukoliko to ne učinim, sve ću sama pojesti. Koma...
ja nisam radila nego jedan kolac ali zato sirnice :padaunesvijest:
sva sreca pa je uskrs jednom godisnje!![]()
Mb, za sirnicu bih se prije prodala nego za kolace!
Mi to svejedno zovemo burek sa siromkoliko god Bosanci ne daju
Ja to tako obozavam pa si priustim jednom u dva tjedna otprilike. S jogurtom, naravno.
ja sam pojela tonu pince......srećom pa je jedem samo za Uskrs i Božić
Larmama, super vam je to po Rovinju!!!!! Mogla bi ja ovo ljeto jednu turu do tamo opalit, valjda ću biti u stanjuPlaniramo na Parenzanu ovo ljeto, kažu da je mrak!!
Boli me donji dio leđa za poluditi.
Jedva sa se digla iz kreveta.![]()
ajme Cubana... je od vježbanja ili si nekako loše spavala? Meni pomaže child's pose, istegne me i sve mi kralješke namjesti. u zadnje vrijeme ga često moram radit. Možda pomogne....
Prijava: 32,5km, avg speed 23 km/hali bilo je malo creepy... cijeli južni dio Jaruna je bio u magli i vidjelo se nekih 20-30m uokolo...
ancimislila sam na pincu
kod mene se kaze sirnica
cubana ~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od malena beba : 22.04.2014. at 07:16
hahaha mislim da je mislila na pincu, tako sam i ja u dalmaciji trazila a di im je sir u tome
ja sam napravila sam madjaricu i jednu pincu/sirnicu za dalmatinski dio familije. nista se nije bacilo, ali nije ni puno u mene uslo
mene je neka hunjavica ulovila, kisem i kasljucam, a nos pusem.
a joj Cubana ~~~~~~~~~~~~~~~
mene ledja bole cim pocnem zabusavati i to mi je motiv vjezbanja.
a vidim da je i mb pojasnila sirnicu.
Jutros Ins Plyometric Cardio Circuit, taj mi je omiljeni insanity trening. Poslije podne je u planu trčanje, vidjet ću hoće mi vrijeme biti sklono.
Danči, bome je creepy s tom brzinom u maglu
Cubana, drži se!
Cubana :hug:
Nisi biciklirala valjda?
Zhang, ja sam isto zaradila upalu, ne znam jel od onog MMX ili kakovec ili od jucerasnjeg dont throw up. Boli me sve izmedju lakta i ramena
U prvom ima puno burpeeja, u drugom i burpeeja i sklekova. U throw upu je ukupno 120 sklekova!
Evo ih još malo: ~~~~~~~.
Uopće se nisam sitila ponit ih na posal.Ali eno ih još u frižideru.
Cure, ako ja ovo dobro čitam, isplati vam se odmah naručit maslace.....
http://www.myprotein.com/all-offers/...affil=thgemail
I ja se prijavljujem za bademov maslac
Danči, možda se onda i vidimo u Rovinju. Odmah sam išla guglati Parenzanu i hvala za ideju
Cubana![]()
Oj cure!
Cubana drz se!
I ja bolesna, satrala me vrticka viroza
Kasljem nenormalno, smrcam, grlo boli...pauza mi je neminovna
Pitanjce...zasto kazete za pincu sirnica? Di je sir?
Znam da sam sad bubnula glupost, al moram pitati![]()
ginger ~~~~~~~~~ozdravi brzo
u vezi pince citala sam da se tako zove jer se tijesto siri tj.kvasa
ja obozavam sirnice, sreca pa ih samo za uskrs jedemo![]()
Cubana, vibrice.
Jučer nisam trenirala, kišurina je nemilice padala i magla.
Prijavljujem praznično jedenje pince i velike (nisu to više grami, nego kilogrami u mjeri) čokolade sa rižom.
Zavidim na izletovanjima.
ja sam danas novi zwow i zwow 104. jab ipak dva bademova i jedan od oraščića. kome uplaćujemo?
I da, ima li s komadićima od kikirikija ili samo glatki? Javite kome plaćamo.
meni badem baš nije finiimam ga skoro cijelog još
indijski mi je mrak!
kome uplaćujemo?
Imam osjećaj da nikad neću savladati Shaunov Cardio. Vrit.
ma hoces sigurno
koliko dugo vjezbas ins?
ja sam malo uranila na trening danas jer sam mm-a morala odbacit na posal pa surfam dok cekam
danas asylum plyometric nesto, nismo jos to radili