gingerodmori svakako!
Danči, na iherbu su samo dodaci prehrani, je li? Što uzimaš, whey?
vidjela sam kokosovo brašno puunnnooo jeftinije nego kod nas, a i yerbu mate, pa zato pitam. Ovdje ima kokosovo koliko sam vidjela samo kod svete hrane....
nisam ti baš proučavala, imaju svašta.... proteine uzimam uvik samo one, uvik vjerna![]()
Nisam dosad koristila ništa kokosovo, zapravo tek upoznajem primjenu i kokosa, pira i drugih dosad mi egzotičnih namirnica :D
Jučer sam umjesto zwowa 57 odspavala popodne 3 sata. Baš mi je trebalo
Danči, što je to yerba? Čemu služi?
Ovo kokosovo što si stavila link sam ja kupovala, super je.
Palčiceza trčanje po onom vremenu jučer.
Pohvatala sam konce TJa i prelazim na advanced raspored. Beginner mi je prespor. Ne oznojim se dovoljno.
Al bole me neki skroz cudni misici, kosi trbusni, svi ledjni...
Divim se svima koji po ovom vremenu izađu iz kuce, a kamoli da jos trce ili voze bajk.
Meni odgovara slijedeca subota, muz radi noćnu pa mi pase maknuti se s klincima da ga pustimo sa spava.
E da, samo da se opet vratim normalnoj prehrani, počela sam jesti svasta...
Onda ostaje 10.05.
Znaci dolaze: cubana, danci, kava. Jesam vas sve pohvatala? Spajka? Inesica?
Posljednje uređivanje od zhang : 04.05.2014. at 11:29
Kavofob, danas ti ne gine 57-ica
Ja sam danas tonija, warrior. Odlican je.
Ja sam danas odradila trening koji sam si slozila. I psihicki sam se bila pripremila da ce mi teze ici.
malo sam se prepala da mi taj zamor nije zbog stitnjace. Vadila sam hormone pred 3mj, sve je bilo ok. Vidjet cu kako ce biti kroz mjesec dana, ako i dalje ostane tako, ici cu ponovo vaditi krv..
Pitanje za iskusne vježbačice
koliko dugo da ostanem na level 2 30DS,s obzirom da mi je 7 put a još uvijek neke vježbe radim po modificiranom načinu?
Ali ne ide 10 dana lvl 1, pa 10dana lvl 2, pa 10dana lvl 3?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
duplic
Posljednje uređivanje od malena beba : 04.05.2014. at 16:00
ja nisan iskusna a jos manje pratim neke zadane programe
al bi produzila level 2 jos koji dan dok ne savladas nemodificiranu verziju. nisam radila level3 nikad pa nisam bas mjerodavna al sigurno je tezi od levela 2.
znat ce bolje cure koje su napravile sve![]()
ulet s2000: je, tako ide.
saf, a koje vjezbe modificiras?
Ja npr iz levela 1 od 6w6p nikad nisam mogla radit onu vjezbu spajders a da istodobno radim sklekove, pa sam isto nakon 21 dan vjezbe otisla na level 2. Ili sam trebala produziti dok ne napravim sve advanced?
pa ne znam, kazem zavisi sta modificira. ja recimo ne mogu neke vjezbe napravit i znam da nikad necu moc ali to je vise
stvar moje ne gipkosti
u 30ds leveli traju krace pa moze produzit koji dan ako ce bolje radit vjezbe duzim ponavljanjem.
sta ja znam, trkeljam bezveze![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 04.05.2014. at 16:14
Mislim da vam je ok prijeci na iduci level. Vec cete s vremenom uspjeti i ove vjezbe koje vam trenutno teze idu.
I ja bi prešla na idući, čisto psihološki efekt, da ne ponavljaš stalno isto da ti ne dosadi, a već ćeš jednom savladati ono što ne ide. A i ako ne savladaš, koga briga, ima vježbi koje ti idi. Bar sam tako ja radila.
po meni također, pređi na viši level. Ionako se, recimo, kad sve završiš, možeš vratiti i odraditi 1x level 1, pa 2 i 3 isključivo trudeći se radit naprednu verziju. Pa da se sama sebi diviš i skidaš si kapu kako si napredovala i kako ti odlično ide. Nema boljeg pozitivnog kicka nego kad vidiš očit mrak napredak
Kavi, yerba mate je čaj koji lagano podiže energiju. Ja ga pijem vrlo često, inače ga kupim u Mulleru. Ima ga u kući zelenog čaja ali je naravno jedno 3x skuplji nego u Mulleru. I iskreno, nisam baš osjetila neku pretjeranu razliku između njih dvoje :janeznalica:
ja sam jučer odmarala. Spečeni smo ko rakovi. Valjda ću danas nešto ali još nisam odlučila što....a vrijeme mi bježi...
eto vidi, iskusnije se ne slazu samnom
sta ja znam, nekad je 10 dana malo da savladas neku vjezbu ali opet, zavisi koju![]()
Konkretno me muči plank poza sa skokovima unutra-van i gore dolje
sigurno to ima neki naziv al ih ja ne znam
Tak da vi kaj možete plankat po 4 min prvo, a onda
![]()
ma mislim da je to vise stvar forme, kako budes vise napredovala moci ces i tu vjezbu bolje napravit.
Ono sto mene izluđuje kod jill su ta silna ponavljanja jedno za drugim pa tako x dana.
Puno je laksi za odraditi program gdje se vjezbe rotiraju ja dnevnoj bazi.
Tako ja planiram ubacivati lvl4 od ripped in 30 koji nikad nisam napravila u TJ jer se on po programu radi 5 dana. Pa onda ovaj sesti dan bit ce jill.
Al vise necu raditi ova silna ponavljanja.
Mozda je zgodno sloziti si jill kompilaciju pa onda izmjenjivati par programa na nacin da se u tjednu izmjenjuju istovrsni leveli ali razlicitih programa.
Cubana, i couldn't agree more
Ja jednostavno ne mogu raditi istu vjezbu svaki dan.
Jill sam odradila 30 ds i rippped i 6w6p. Ali sad mi se to vise neda, raditi istu stvar tako dugo.
Dobro bi bilo kombinirati 30 day shred i Ripped in 30, jedan dan jedan, drugi dan drugi program. Svaki level 14 dana (ispadne 7 dana svakog programa). 4 lvl od Ripped in 30 se moze kombinirati sa Banish fat boost metabolism i No more trouble zones. Svaki dan po jedan trening.
ili Body revolution po programu.
da, ni ja ne mogu drvit svaki dan po istom zato i radim paralelno razlicite stvari![]()
To vi napredne ne mozete ponavljati
Ja, ovakva kakva jesam, totalno nekoordinirana, mogu raditi samo nesto jednostavno sto se ponavlja
I sta je sad ripped?
Ja planiram ovaj 30ds odraditi (produzeno vjerojatno), a onda bih trebala malo trbusne zbog dijastaze - to cu valjda 6w6p
A onda sam planirala BR
Volim planirati
Nego, ja sam zakljucila da ce veceras u 22h, kad izadem od male, proci vise od 36 h od zadnjeg vjezbanja
I da je to jedan cist solidan odmor i da bih mogla opet![]()
E da, nagovorila sam mm-a da sinoc proba 30ds
Veli da poprilicno osjeca misice![]()
Ima hibrid od jill koji je kombinacija njenih workouta. Moram potražit, imam negdje spremljeno pa zakeljim![]()
A meni bas odgovara raditi vise dana iste vjezbe (21 dan level 1) i pratit kako iz 15.vjrzbr mogu nesto sto nisam mogla prvih par vjezbi. A i prednost je sto s vremenom naucim vjezbe i vise pazim da ih radim pravilno, jednom kad savladam pokrete... mislim, dosadit ce mi sigurno jednog dana, al za nas pocetnike mislim da je bolje ovako
Odradila sam sve, 6 tjedana, svaki level 3 tjedna. Ali ne sjecam se jesam li imala rest day? Kako je po programu?
Mislim da sam tad primijetila bocne linije na trbuhuali najvece veselje mi je bilo kad sam odradila side planks kao i jill. Bez dahtanja i pauziranja
![]()
veceras na grupnom alfa cardio i zwow 46 :D
taj je slucajno imao na hard discu pa sam ih nagovorila da napravimo
ginger, ovo gore di pose duplic je post otisao u duplo a krivi sam editirala
(ne vidim opciju qoute s mobitela)
ja sam napravila zwow 100. genijalan je. radim ninja jumps ko ninja!
mba ja reko duplic cega, tj. koje vjezbe, ha ha
Bravo za nagovor
Anci, i jesi imala 6p nakon 6w?
Evo, ja odradila 6.dan prije uspavljivanja malene
Sve mi bolje ide, al mislim da sklekove nikad necu moci
I jos bole misici, al manje
Ginger, kad si ti rodila?
Sasa, jel to onaj brrrr? Po sjecanju mi tako zvoni, mada ga nisam radila. Ali sam ga pogledala :D
ja kad sam vidjela zwow 100 sam ga preskočila- to je jedini zgym zwow koji sam ikad preskočila. izašao je pred novu godinu. danas sam ga radila i fakat nije takva drama. sve su combo vježbe. ima pistolsa, sklekova koliko voliš, burpija naravno, ninja skokova, ali je fakat ok.
i ja sam odradila 6w6p
znala sam da nece biti 6p, bojim se da nema tih sest tjedana koji bi meni donijeli 6p, posebno uz nediscipliniranu prehranu
ali sam bila jako zadovoljna, primjecivala koliko lakse odradjujem vjezbe kako vrijeme prolazi, a osjecala sam i misice kako jacaju
imala sam 2p - one gornje trbusne i bocnu liniju
ja sam odradila jos dva beta treninga u petak i subotu, a danas rest day - da je bar rest, totalni cheat day, krizma rodjaka pa sam svasta prekardasila
sutra vojnicki, i hrana i vjezbanje, imam neki cilj postavljen za pocetak ljeta koji bi volila dohvatit
a ne krenem li ozbiljno, nema sanse
jutros 34km. Jučer sam ljenčarila, bila razočarana jer nisam našla haljinu s rukavima do lakta da mi se ne vide ove krasne grill ruke![]()
Danci
Koliko brzo ti vozis? Kilometraze su zavidne
Ja sam jutros malo sklekove, cucnjecve, bridgese. Poslijepodne planiram CVX da me zdrma :D
Nadam se sa cu stici :/
Ginger, do 6 packa je put tezak i trnovit
Ozbiljno, ja dugo vjezbam pa ga jos nemam. Nemoj da te to bedira.