Stranica 188 od 259 PrviPrvi ... 88138178186187188189190198238 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,351 do 9,400 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Baš sam htjela pitati za maslac recepte, mada nema smisla, pojest će mi sve.
    Zeleni kašasti sokovi - voće, povrće i obavezno zeleniš. Bananom neutraliziram mladi špinat, blitvu, peršin, ....
    Jedna današnja kombinacija: 3 kivija, 2 male banane, đumbira po želji kao i vode ili prefin mi banana, mladi špinat, vode (još bolje ako je jogurt umjesto vode), malo peršina. nema šanse da budeš gladna.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moram pohvaliti školicu - uskoro imamo i predavanje nutricionista. Baš me zanima što će reći.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

evo i mene ...bila sam cijelo vrijeme s vama ali nisam imala šta prijaviti...juče sam nakon mnooogoo rest dayova odradila alpha cardio...odustala sam od gamme,za nju imam previše kila sala i premalo mišića...piramidu probala,ubila me,pa sam se odlučila vratiti opet na početak...primjetan je napredak,pratim ih cijelo vrijeme,samo što sam juče napravila veliku glupost,skakala sam na pun stomak...jedva sam izdržala da ne povratim...mislim da se neću držati slijepo rasporeda,jer me ubiše vrtićke boleštine...zadnji mjesec dana mi se uglavnom vrtilo oko hitne,sirupa i skidanja temperature...jedva čekam da prođe ovaj prilagodbeni period...
    cure vašim se uspjesima veselim ...
    danči bravo za kilometre,želim tvoju snagu i ustrajnost...
    mamice sa takvim radom neće izostati rezultati,želim slikice ...
    MB vidim prelaziš na dark side ...bravo...
    ginger,saf i s2000 super vas je čitati...samo ustrajte i vidjet ćete napredak...ja sam bila grozna na početku,sjećam se da sam prvi dan 30ds odradila samo 10 min pa krepala...
    betty,nasmiješ me svaki dan...
    palči očekujemo slikice ...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la samo nastavi tako! savladat ces i gammu jedan dan!

ja sam za zwow
    da mi je neko rekao i prijr misec dana nevi virovala dark side

kavofob 2.mjesec ima super treninge, vidjet ces!

LaLzag avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Evo jos jedne mlade mame koja se prijavljuje. Rodila sam prije godinu i pol, nakon odlicne trudnoce i dugih setnji svaki dan, postala sam mama koja samo lezi i doji. -.- Uglavnom kroz godinu i pol dosla sam na pretporodjajnu tezinu, a da nisam ni primjetila. :O Trebalo mi je dugo da se suocim sa realnoscu i da se malo pokrenem. Pocela sam vjezbati prije tri i pol mjeseca sa Jillian- 30day shred, koji sam malo razvukla i imala sam ok rezultate u struku, a najvise u kondiciji. Nakon toga sam pocela Banish fat boost metabolism i odradila kojih 7 dana kroz dva tjedna, da bih pocela sa Ripped in 30 i sutra pocinjem sa week 2. İzgubila sam 3,5kg samo vjezbanjem (jos mi malo treba da se prisilim odreci secera i kruha), kojih 9,5cm u struku i nesto manje u grudima. Bokovi i noge su mi bolna tocka cijeli zivot pa znam da cu sa time imati puuuno posla. Vjerujem da bi kile isle dolje puno brze da reguliram i prehranu. Vi ste sve za mene jako napredne. İmate neke prijedloge sto vjezbati za noge? Tenks i pisem opet! ) E da moram prijaviti da sam regrutirala svoje 4 frendice da vjezbaju isto sa Jillian pa smo si podrska svakodnevno.
    Posljednje uređivanje od LaLzag : 07.05.2014. at 06:17

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

LaLzag, dobro došla!
    Super je što si se pokrenula i što već imaš dobre rezultate. Nisi malo izgubila u struku! Vjerujem da će se cure javiti za vježbice!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

lalzag dobrodosla! dobri su ti rezultati, samo nastavi tako

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

LalZag, dobrodošla i čestitam na dosadašnjim uspjesima!

Betty, ja tek sad pročitala scenu sa čokoladnom fontanom My kind of girl

Cure, planirala sam obući ful usku prekrasnu crvenu haljinu, srediti se i slikati se da se barem donekle vidi moja linija, ali kad sam je obukla - još to ne izgleda lijepo kada sjednem. Pa sam se odlučila za crnu koja je i široka i uska na pravim mjestima, ali tu se opet ne vidi sve

Vidjet ću, ali kada ulovim prigodu, slikam se i šaljem.

Baš me živcira što sve lijepo stoji i drži se dok stojim, a kad sjednem, raspad sistema

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lalzag, dobrodošla.

Ja sam jučer "Punch Kick Jam" iz TJ.
    Ubilo me.
    Traje 50 min s tim da je zadnjih 10 vježbanje sa resistance tubom? pa je bilo malo odmora.
    Nisam nikada tako dugo u komadu vježbala.
    Malo zazujim ako mi misli odlutaju pa ju ne slušam što viče, inače sam čisto zadovoljna kako lovim korake.
    Meni su inače kardio vježbe koma (C1 iz BR sam jedva odrađivala i zato nikad nisam došla dalje) tako da mi je ovo baš super.

I počela sam si upisivati namirnice u myfitnesspal. Stvarno je zhang u pravu, tek kad to staviš na papir osvjestiš si što znači red čokse.
    E da, čaša crnog vina nije neka drama

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cubana, nisam probala TJ, nisam na ti s koreografijama, ali Shaun ti je zakon za kardio. Zna da smo to rekli vać 100 puta, ali nije zgorega još jednom.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Je znam, al ga se bojim
    To cu nakon ljeta. Nekad valjda.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odlicno je kako se napreduje na ovom topicu. Ja se sad bojim ninja jumpsa, Shauna sam savladala. I ti ćeš. Nije taaaako strašno.
    Jučer sam v-hold napravila bez problema. Trbuh mi je ostao u trbušnoj šupljini. Znači da se i dijastaza smanjila. Ma, 6pack smao što nije.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

LaLzag dobrodošla i super za dosadašnje vježbanje, napredak i regrutaciju kolegica! Zajedno smo jače!

Zhang, Kavi, meni bed da se zbog mene prebacuje druženje, makar mu se nadam

Palči, tebi trčanje baš ono sjelo ko kec na desetku, ko meni bic
    Cubana, kako ti se općenito sviđa TJ? Ja sam čula da je odličan ali baš me zanima tvoje mišljenje.

Prijave: sinoć 24km pod opterećenjem , jutros Piramida. Anci, meni se jaaaakkkooooo svidjela!!!! Zadnju rundu PU sam morala malo dužu pauzu od njihove uzet, ostalo savršeno! Čak sam i težine super uzela tako da mi zadnje runde budu teške. Prezadovoljna! Sad si razmišljam da bi mogla radit gammu hybrid uz bic. Zaboravila sam kako je ovo dobro! Izbacila bi samo speed jer mi je za cardio dovoljan bic.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

LalZg, dobro došla!

Ako ti se sviđa vježbati s Jillian, ima ona neki program za noge. Mislim da se zove Lean & thight legs; ima ga na YouTube-u.

Bila sam i ja probala nešto pisuckati po fitnesspalu, ali mi duže treba da upišem što sam pojela nego da pojedem. Pa sam odustala.

Sinoć je odbojka bila stvarno fenomenalna, atomska, pravi gušt; opet sam kasno došla kući tako da sam preskočila jutarnje vježbanje. A obzirom na raspored za ostatak dana, mislim da će danas biti rest day.

duma, javi se!

kavi, što ću s gumom/trakom?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

LalZag, dobrodošla

Duma, gdje si nam? Nemoj samo viriti, kreni s prijavcima

Cure, jel treba nekome guma za Body Revolution?

Dajem u free najam

Ne znam što ću s trčanjem. Vjerovale ili ne, deblja me. Ok, znam da me ne deblja trčanje nego hrana, ali nenormalno sam gladna kad trčim uz redovne treninge... sad sam napravila pauzu 10 dana s trčanjem, radila sam samo Insanity, i konačno se ponovno osjećam normalno i ne moram pojesti slona svaki dan

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

LaLzag dobro dosla!

mamice bravo!
    e, nasmija me s victorijinim andjelima (ovo sa ful sminkom me podsjeca na one s plaze s isto ful sminkom i nakitom, a meni se odmah smuci, jer mi se mota po glavi kak se ispod tog pudera i maskare znoje :bljakic:

Aaaa, dijete zove, odoh...

E, samo da prijavim odmor jucer - pocela i odustala, koljena me rasturala, nisam mogla jumping jacks

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo mene opet. Tu sam i pratim vas redovno. Curke, svaka čast.
    Ja sam u gužvi zadnjih mjesec dana, ali i dalje dva puta tjedno zumba i još jednom tjedno ubacim nešto iz alpha focusa. I kad vrijeme dozvoli bicikliram na posao i natrag. Neki dan rolanje.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

Cure, jel treba nekome guma za Body Revolution?

Dajem u free najam
    Ja
    Žicam po forumu trake i gume dok moje ne stignu s ebaya

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja cu danas yogu navecer. Bas mi treba- bole me misici ledja i ruku, mislim od onih levitirajucih burpija. A bome mi godi i da vjezbam bosa jer su me moje nove supergenijalne cizmice tako nazuljale da me boli i plahta preko stopala dok spavam.
    Kavice ja ne znam sto bih ti rekla. To nikad nisam osjetila. A ni MM koji trci svaki dan..mozda palci zna zakaj se to javlja, ili vikki.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Možda ovisi o dobu dana kad se trči?

Teoretski razmatram jer se planiram dogodine upisati u školu trčanja

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

svrco

ja neman pojma sta cu danas, neman inspiracije... nesto bi od zuzi al ne znam sta... ako ne naidje inspiracija onda t25

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mislim da nije trčanje to koje me prekomjerno izgladnjuje, nego kombinacija s Insanityjem... valjda je previše cardia pa mi je organizam u šoku. No osjećam se super, puna snage i elana, samo sam glaaadna...

Cubana, poslat će ti Maruška trake, ajd se čuj s njom u inbox... pa kad tvoje stignu proslijedi ove nekom drugom kome bude trebalo.

Bok Švrćo

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja danas pocinjem cetvrti tjedan bete
    bas mi se svidja beta, vise od alphe
    cak se mislim napravit i nje jos jednu turu, prije game
    vidit cu kako cu se osjecat za dva tjedna

meni je shaun divan, ali chalene mi je najdraza - jillian mi je prema njima sva suhoparna
    turbo fire mi je bio genijalan trening, da ne traju onako dugo opet bih ga ponavljala, ali brzo dodju do sat svaki dan
    ali kickova, udaraca, plesa, ona mi je simpa, glazba je savrsena, aaa, push it, push it real good (vertex )
    steta sta imam ocd pa ne kombiniram treninge - mozda kad SVE pozavrsavam () i focus theta i psi i omega - proberem neke njene najdraze

mene ovaj koncept kao kod tati (jel ona?) di pogledas vjezbe pa radis sam ni najmanje ne privlaci
    jos si ne vjerujem
    meni triba ona focus progress trakica sta oznacava koliko jos vjezbu trebas raditi
    i dobra glazba, i zabava - zato je chalene po mojoj mjeri
    mozda i ona sta novo ima, nisam gledala, bas cu pocirit

e da, veliki svima i moje divljenje za sva postignuca, i ona pocetnicka, i ona vrhunska

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kavofob, nešto se takvo i meni dogodilo. Malo odmori od nečega. Puno vježbi snage i izdržljovosti i puno kilometara. Gladna kao vuk i nabila kile. Sad sam na dva treninga snege tjedno, ostalo je trčanje i fokus na skidanju kila. I nakon tri mj. nemam težine u listovima i bolovima očito zahvaljujući zelenišu u sokovima.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja planiram ovaj vikend počet trčat
    bit će vjerojatno nedjelja jer u sub najvjerojatnije radim

jutros tbc, ruke me nisu baš slušale, jadno je to bilo

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Lalzg dobrodosla.

Ja vec dva dana pisem u my fitness pal i on kaze da trebam jesti oko 1500 kalorija dnevno. Jel to malo premalo? Ajme meni koliko kruh ima kalorija! Ja pojedem 500-700 kalorija na dan samo kruha. Valjda se puno trosim pa nemam viska kila, al ovi brojevi me sokiraju. A i nastavljam se debljati vjezbajuci, ili sam se pocela cesce vagati (jednom tjedno).

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

za tebe ko dojilju je to svakak malo kalorija

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana, poslat će ti Maruška trake, ajd se čuj s njom u inbox... pa kad tvoje stignu proslijedi ove nekom drugom kome bude trebalo.
    Super!
    Može naravno!!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    zato je chalene po mojoj mjeri
    mozda i ona sta novo ima, nisam gledala, bas cu pocirit
    Imat će neki Piyo u lipnju.
    https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...66111022,d.bGQ

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Lalzg dobrodosla.

Ja vec dva dana pisem u my fitness pal i on kaze da trebam jesti oko 1500 kalorija dnevno. Jel to malo premalo? Ajme meni koliko kruh ima kalorija! Ja pojedem 500-700 kalorija na dan samo kruha. Valjda se puno trosim pa nemam viska kila, al ovi brojevi me sokiraju. A i nastavljam se debljati vjezbajuci, ili sam se pocela cesce vagati (jednom tjedno).
    Koliko sam ja skužila, možeš i više, al višak moraš odvježbati.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Niz
    To možda bude zgodno za srpanj i kolovoz kad ne možeš ni disati, a kamoli neki high intensity odraditi.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja vec dva dana pisem u my fitness pal i on kaze da trebam jesti oko 1500 kalorija dnevno. Jel to malo premalo?
    1500 kcal za dojilju je puno premalo. 400-500 kcal se računa za dojenje + tvoje potrebe + vježbanje. I općenito, ni na mom primjeru njihovo automatsko računanje kcal nije ok...

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

lalzg dobrodošla

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A jok jok, zavrsili smo avanturu zvanu dojenje nedavno (moram updejtat temu na kojoj sam pisala). Buduci da mrvica nikad nije puno dojila, ne vjerujem da sam puno trosila na to.

App kaze da 35 min jill trosi oko 233 kcal.

Posljednje uređivanje od S2000 : 07.05.2014. at 13:06

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Niz
    To možda bude zgodno za srpanj i kolovoz kad ne možeš ni disati, a kamoli neki high intensity odraditi.
    a bas
    iako nisam bas piyo tip, ok povremeno, ali poznajuci chalene, napravit ce ona od toga izazov

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja ću prijaviti danas dodatak svom vježbanju - mouintain climberse i ono high knees skakutanje.

Trener mi je umirao od smijeha i govori: "vidi je, vidi je! šta vježba više iz tebe! samo da može jesti!"

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A jok jok, zavrsili smo avanturu zvanu dojenje nedavno (moram updejtat temu na kojoj sam pisala). Buduci da mrvica nikad nije puno dojila, ne vjerujem da sam puno trosila na to.

App kaze da 35 min jill trosi oko 233 kcal.

Ajd uputi me na temu gdje si pisala o prekidu dojenja
    Samo 233 kcal Pa to mi je nekako malo, ja se onda unazadim sa svakim napadom za slatkim

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

nisam nigdje pisala o prekidu jer nije mi to bio plan, ovaj prekid je bio samo nastavak na njenu nezainteresiranost za cicanjem. O nasim mukama po dojenju tj njenom nejedenju pisala sam na ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/81969-N...-na-vagi/page2. apdejtat cu je danas, sutra..

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zaboravila sam...
    Prošla narudžba sa SD mi je baš bila promašena. Sve sam isfalivala. Nadam se da su "sukupovačice" bolje prošle.
    Pa tako poklanjam dvoje hlače: http://www.sportsdirect.com/golddigg...lcode=67802307
    Oboje su veličina S, jedne dark fuchsia, druge dark green.
    Ako je netko zainteresiran...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Samo 233 kcal Pa to mi je nekako malo, ja se onda unazadim sa svakim napadom za slatkim
    Saf, to su nekakve okvirne brojke jer su računate prema nekakvim srednjim vrijednostima (godine, težina, HR). Međutim, da, nisu visoke. I to je jednostavno tako.
    Recimo ja sam jučer za 24km "pod opterećenjem" potrošila 850kcal (1h 20min), a jutros uz T25 Pyramid 350 (25min)... Kavi s insanity-em potroši otprilike 800kcal po treningu (makar oni kažu 1000kcal) i tako...

mamice

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

men's'čini da bi meni inseniti trebo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    x

(sinoć poslije odbojke, oko 11 i po: pomfrit + majoneza + cockta)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku

Ja uopce ne racunam kalorije, to bi mi bilo prestresno
    A bilo kakva dijeta ne dolazi u obzir iz dva razloga - intenzivno dojim i ja to ne mogu/ne zelim (volim papati i radije korigiram namirnice)
    Ono, posustala bih i onda se prezderala, sigurna sam...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

Ja uopce ne racunam kalorije, to bi mi bilo prestresno
    A bilo kakva dijeta ne dolazi u obzir iz dva razloga - intenzivno dojim i ja to ne mogu/ne zelim (volim papati i radije korigiram namirnice)
    Ono, posustala bih i onda se prezderala, sigurna sam...
    Joj, potpis na ove kalorije. Da, sva se izbediram kad znam da se cca 250-300 kalorija troši jednim treningom iz focusa, a toliko se namučim.
    Pa bolje da ne računam.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam od insanity-a jela ko sumanuta....makar istini na volju i s ovim vožnjama također imam apetita na prodaju

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Al je zgodno vidjeti da pločica cornyja (koju sam upravo pojela) ima 188 kalorija. Pa kad to vidim na papiru nekako je teze pojesti ju nego kad ne znas koliko "nosi".

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam mislila sad pojesti neke kekse al necu jer sam lijena unijet u aplikaciju. Igrat cu se s njom tjedan dana pa cu je izbrisat, jer meni je to kontraproduktivno

Nego, izgleda da cu uzet Garminov Vivofit. Imam opaku nagodbu s muzem. Ispunit cu mu zelju da 5 dana radi 24/7 i da ga te dane ne zovem kad je gotov s poslom, a kuca i djeca su moja obaveza tih 5 dana. Weeeeee

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, nije lose ovo s gammom, 350! Trcanje mi potrosi tu negdje.
    Inace, ja jedem dosta kad se zbroji tako da, ako ne bih vjezbala, zacas bih se ubucila :D

Upoznala sam Cubanu! Koliko ti godina imas?!
    I da, puno uspjeha s resistance band ti zelim

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

35. Malo?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma izgledas mi jako mlada
    Djevojce!
    Tu smo negdje onda, ja cu na ljeto toliko. Ah.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •