I ti si mladolika, i tanasna...![]()
![]()
Danas ript i skakajuci sklekovi
S vrata, iz cipelica u tenisice.
Danas opet tbc. Pratila sam do burn out-a, tu malo zaštekala. I naravno da nisam mogla lunge squat odskakutat, nego moram s Taniom. Onog dana kad to odskakućem ko oni napit ću se majkemi.
Instalirala sam si runkeeper. Moze mi netko obasnit princip po kojem se koristi? Znaci upalim ga i kazem start i trcim. Kad hodam ne stiscem pauzu? Koliko cesto vi hodate dok trcite? Nije valjda da ne hodate?![]()
Betty
Nemoj pretjerati sutra. Trci malo pa malo hodaj. Ma sta ces pauzirati. Ja sam tako znala u pocetku pa onda zaboravim resume kliknuti pa mi ne bi mjerio
Malo trci, malo hodaj.
Ja uglavnom samo trcim, ali u pocetku slobodno hodaj.
Ako te zanima koliko si trcala, mozes si pogledati brzine poslije pa tamo gdje si brza, tamo si trcala :D
Znas da se mozemo sfrendati :jupi:
betty, bravo! ja koristim endomondo, ali vjerojatno je princip isti... upališ start i pičiš.
ja ne radim pauze dok trčim, osim na ovim brzinskim dionicama po 600 metara. mislim da ima opcija negdje da si namjestiš da on sam radi pauze trčanje/hodanje, ali to nisam koristila nego sam stiskala pauzu svakih 600 metara.
Maruška, jesu ti velike ili? Ja sam mislila naručivati i čini mi se da piše da uzmeš broj manje... ne znam jel na tima ili nekim drugima.
marta![]()
Betty, baš mi je drago da si počela trčatiMožeš kako želiš, stiskati pauzu ili pustiti da te prati cijelo vrijeme. Ja sam sinoć trčala 6 x 800 m i stiskala sam pauzu u pauzama od 4 minute između tih 800 m. I javi na pp kako se zoveš da se pratimo
(malo koristim RK, malo endomondo, RK mi baš ne lovi lokaciju u šumi). I samo kreni polako.
Cubana, baš si mladolika, ja sam mislila da si oko 27, 28 godina!
Kavofob, što se tiče gladi, to je normalno, trčanje tvojim tempom troši jako puno kalorija. Meni je recimo rješenje za to trčati navečer ili kasno popodne, pojesti nakon toga jedan (glavni) obrok i u krevet. Kad sam prije neki dan trčala ujutro, cijeli dan sam bila gladna i stalno nešto trpala u sebe. Nije mi problem kilaža, tj. dok trčim moram jako paziti da održim ovu kilažu i da ne idem ispod 50 kg, ali mi je problem što zbog te vučje gladi stvarno svakakvo smeće stavljam u sebe, uglavnom slatko. Pretpostavljam da si na lchf, pa ne jedeš ugljikohidrate, meni su baš oni bitni, pogotovo ovi što se sporo razgrađuju (krumpir, riža, tjestenina) da održavam razinu energije cijeli dan, inače su napadaju gladi nenormalni.
Mamice, bravo za treninge i baš te briga za ove koke u teretani, smiješne su one što dođu tamo ko na špicu i paze da se ne oznoje. Inače i sama imam još uvijek kompleks, tj. u teretani sam rijetko trčala na traci (jedino kad mi ne bi bilo nikog iza leđa) jer sam imala osjećaj da svi bulje u moje preveliko dupe koje bi poskakivalo dok trčim.
Marta, bravo za pokušaj ninja jumpova, ja se to ne usudim
Lalzag, dobrodošla!
Prijavak: prekjučer zwow 63: http://www.zuzkalight.com/workouts/b...kouts-zwow-63/ I istegnula sam zadnju ložu (lijevu) što sam shvatila tek sinoć kad sam krenula trčati. Kako mi se nije dalo vraćati doma, otrčala sam malo krivo doskakujući tom nogom i vukući je i, naravno, ozlijedila i lijevu potkoljenicu. Baš sam razočarana sobom, kao da mi se to već nije događalo i kao da ne znam da ću samo pogoršati stvar ako forsiram, bojim se da ću sad morati odmirovati, nadam se smao da mi neće doći u pitanje utrka 8.6.
vikki, žao mi je zbog ozljede
koja trka je 8.6.? nešto sam propustila
razmišljala sam danas o trčanju i zaključila da ću pauzirati dok ne završim insanity, osim subotom. mislila sam raditi 5 insanityja radni tjedan i trčati subotom 10 km, ali laganim tempom, oko 6'20'' pejs. što misliš je li to dobar plan?
nisam na lchf. uglavnom ne jedem žitarice, ali jedem krumpire, puno voća, puno mliječnog. mislim da unesem dosta UH tijekom dana.
e da, netko je spominjao 1500 kcal dnevnopa to je skoro samo bazalni metabolizam. mislim da naglasak nipošto ne treba biti na kalorijama, nego na raznovrsnoj prehrani i neprerađenim namirnicama pa kad nema stanične gladi i kalorije dođu na svoje.
mlijecno su UH?
ja ne znam, pa meni se 1500 kcal cini dosta.
bas sam danas isla vidjeti na onaj myfitnesspal koliko sam pojela- i ispade da sam unijela 1600 kcal, uz obilan desert i pivu koju upravo pijem![]()
Anci, idem u nedjelju trcat, u subotu radim pa ne mogu. A htjela bih imati vremena, auto (otici cu do nasipa), htjela bih ne zuriti na posao, samo da vidim koliko mogu i kako ce mi pasat. Ako mi se svidi, planiram trcati vikendom, a onda mozda s vremenom i preko tjedna prije posla.
Vikki, javim ti ime kad mi djeca zaspu! Anci, ti me znas![]()
vikki nadam se da ces se brzo oporavit ~~~~~~~~
svidja mi se ovaj zwow63, mogla bi to sutra
betty![]()
ja sam isla jednom i otprilike sam 200m trcala pa 200 hodala :/
Slažem se sa svim! I 1500 je premalo.
Ja imam 50 kg, a mislim da uzimam minimalno oko 2500 ccal dnevno, no dosta se trošim (vježbanje i dojenje sigurno potroše oko 1000 cal dnevno, recimo samo trčanje 12 i pol km prije koji dan potrošila sam 1000 nešto sitno kalorija).
8.6. je Voli trčanje na nasipu. za bebe i dječicu je utrka na 100 m (ako će biit kao prošle godine), ima na 5 i 11 km. Išla bih na 11 km, a dijete bih vodila na 100 m, neka se uči![]()
Mb, mislim da cu i ja tako zavrsit.
Pitanje za korisnike runkeepera koji se logiraju putem fejsa: hoce li mi, kad zavrsim trcanje app odmah objaviti rezultat na fejsu?ja bih to iskljucila, ne bih se javno brukala
:treci_razred_srednje:
mliječno su proteini, masti i uh... svega ima podosta
sasa, ti si sitna, meni je 1400 bazalni metabolizam. mislim da se s brojem kcal teško možemo međusobno uspoređivati... umrla bih s 1500 kcal dnevno![]()
Fitnesspal racuna i vjezbanje pa onda zbraja kalorije. Ja sam danas s vjezbanjem na 1199Al to samo ova dva dana intenzivno pazim.
Mislim, ne gladujem, al kad vidim na papiru koliko sam pojela lakse se oduprem cipsu i smokiju.
Ja sam isto sitna, vjezbanjem potrosim oko 230 do 400 kcal (ovisno idem li na body scalp taj dan ili ne). Meni je oko 2 tis kalorija mislim taman. Jos d se natjeram da popijem vise od pola litre vode na dan. Sad sam nasla neki sok od mente pa njrga uspijem popiti litru na dan. Samu vodu jako tesko.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ne ide automatski na fejs, betty.
Kavofob, nisam se prijavila još, nisam ni vidjela da su počele prijave. Planiram oko 6 min/km, pogotovo ako će biti vruće, ne želim crknuti tamo. Idem čisto iz gušta, neću se forsirati ko na savskom.
Dječica koja sudjeluju inače dobiju medaljuoni trče po ure prije nas odraslih, taman da se zagrijemo. Mislim da će magriz ići sa svojim djetetom
![]()
Evo link: http://www.volim.trcanje.hr/utrke/2014/
Ja ću riknuti, ima baby maraton na 20 metara za rođene 2012. i 2013. moj je u toj kategoriji, a i tvoja E. zar ne?
I ima dječja utrka na 100, 500 i 800 m.
Posljednje uređivanje od vikki : 07.05.2014. at 21:56
vikki bome jesam
svidja mi se zuzi.
betty nece ti sam objavit rezultate, ne brini
ja ne brojim kalorije a valjda bi trebala jer mi mrsavljenje ne ide
ali pijem puno vode, 3-4 l dnevno
Meni je MFP nedavno izracunao da mi treba oko 1600 kcl. Ima dana kad sam ispod plus vjezbanje pa nikako doci do 1600. A ima dana kad zacas dodjem do 2000. Recimo kad rucak burekili kad odemo na pizzu (jednom ili dvaput mjesecno). Plus pivo :D
Mb, jel ti nisi radila zwow 63? Ja sam ga radila, mislim cak vise nego jednom i bas je dobar. Dupe boli dv dana.
Idem sad naci betty na RK.
S2000, pola litre? Pa to je prepremalo! Moras se natjerati.
Koji su ono laksi ZWOWovi? Ne mogu prekopavat topic, ništa ne nalazim. Jel se tko sjeća?
Betty, mislim da sam te nasla. Zovem se isto kao na goodreadsu![]()
Vikki, da, moja E je 2012.
Razmislit ću još... planiram u subotu odvaliti 10-ku pa ću vidjeti kako će mi ići![]()
Znam da je premalo. Tjeram se, muz me tjera, kolege na poslu me tjeraju i podsjecaju (to im je zadatak). Kupujem flaske, eque... al tijelo i mozak ne traze pa jednostavno zaboravim, a kad se sjetim popijem dva gutljaja. Vjerujem da ce mi ovaj sok tj sirup od mente pomoci da popijem vise (kupila sam 10 litara).
I da se pohvalim, u subotu cu trcati utrku roditelja vrticke djece na Stradunu. Malac ce isto trcati djecju utrku na kojoj svi dobivaju medalje (akcija Volim trcati). Ja nikad nisam trcala i sad imam priliku osramotit se pred cijelim svijetombitno je sudjelovati
Da Jill u 6w6p trci, mozda bi i ja naucila
Posljednje uređivanje od S2000 : 07.05.2014. at 23:10
Nove cure, dobrodosle
Trkacice, bravo!
Sve vas citam, samo mi je malo strka pa se ne stignem bas javiti..
Druzenje onda prebacujemo za vikend iza, 17.5.
Tada moze i Anci i Danci. Jel vam to ok?
utorak i srijedu nista, jednostavno ne stignem, jer sam od ujutro do navecer na skolici. u utorak izasla iz kuce oko 7.45 dosla oko 22.00, samo sam se srusila u krevet.
i navecer nakon vecere, koju ja perskocim stojim za sankom i pratim kome je casa prazna, sa svima nazdravljam![]()
i ono sto je najgore razmislajm o mostu. ova zdanja dva tjedna sam zabusant na kvadrat. ali zbilja se slozio takav period.
17.05. ja ne mogu. Jana mi ima natjecanje. Kavi, aj ti meni pošalji maslac, opasno mi fali![]()
e da dobrodosli novi,
i maslaci da li se vidimo u subotu i kad? jer naravno da pocinje period rodjendana. ovaj vikend dva
kavi ako se vidis s inesicom mozes joj dati i moje, bez obzira na druzenje. mada ne znam da li je ona pokupila svoje od zadnji put![]()
Aaanciiiiiii, rip't mi je bio značajno teži od piramide! Krepala![]()
Jucer booty sculpt and abs.
Mislim da nikad nisam napravila toliki broj čučnjeva u jednom danuA njeni absi me zivciraju jer nema pauze izmedju prijelaza. Mislim, to je ok, al mene zivcira.
Danci, TJ je super, ako ne radis osnovni program. Pocetnicki je ful prelagan, a ni advanced nije bog zna kaj.
Al sam prešla na neki hibrid gdje ima vise dodatnih programa koji se svaki dan izmjenjuju i brzi su pa je bas dobro.
Osnovni paket vrti 3 vjezbe dva mjeseca :/
s2000 vazno je sudjelovati
anci nisam radila zwow 63 jos, veselim se tome veceras
spajalica vratit ces se ti, dodju takvi periodi!
marta meni je dosad najlaksi zwow bio onaj sa stolicom, za lower. pogledam kad upalim komp ali mislim da je broj 56? ili 65? ugl, sigurno jedan od ta dva
s tim da one pisol squats ne mogu, radim modificirano (kako je zuzi pokazala)
Posljednje uređivanje od malena beba : 08.05.2014. at 07:14
Skakajuci sklekovi, ha?
Meni je kojiput teza piramida, koji put ript. Valjda ovisi o trenitnom raspolozenju.
Ali je super jelda? Gamma je odlicna
Ja sam jutros slozila neke Tatine abse u 20 minuta, nisam imala vise vremena. Ispao mi je uteg u jednom trenutku, ubit ce me susjedi!
A muz me je gledao i iznosio usput svoje dnevnopoliticke observacijei komentirao kad sam radila side to side s ruksakom utega da se boji da cu se razjacati
Kao da je to samo tako!
aha, sa stolicom. ima dva primjera, jedan di se drzi za stolicu i spusta i drugi di sjedi na stolici i dize se s jednom nogom u zraku stalno.
maruska, stigle patike
jedva cekam da ih djeca isprobaju![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 08.05.2014. at 08:16
Koliko novog štiva!
Ne znam, nisam ih ni probala (na prvi pogled, mislim da bi bile ok).
Radi se o materijalu: ja sam očekivala neki tanji jeans ili keper, nešto u tom stilu. A one su napravljene od... materijala kao za trenerke, kao neki čvršći, deblji mako (rastezljiv). Nije to loše, ali nije za mene. Više mi je za neke mlađe, tanje guze i noge.
Ako ti se sviđaju, poslat ću ti ih.
mb, super! Nadam se da će im odgovarati.
Ja svojoj A. isto naručila patike i dobila jednu broj 28, drugu 29. Sad se dopisujem sa SD da vidim kako ćemo to riješiti.
L. uzela neke kratke hlače - prevelike.
Uglavnom sam ispromašivala...
betty, kad sam ja trčala (onaj jedan put), zadala sam si neki cilj (u mom slučaju nekakva "standardna" ruta koja se trči na tjelesnom u srednjoj školi i faksu i sl...) i nisam odustajala. Trčala sam cijelo vrijeme. Pokušavala sam se koncentrirati na disanje (jer mi je inače strašno dosadno) pa sam imala neku zanimaciju i trka mi je relativno brzo prošla.
Kalorije - kad sam par puta popunjavala MFP, do povratka s posla bi bila na 1700. Tješim se da sam i ja nešto većih gabarita, barem u ovom društvu.
Prijavka nema. Jutros sam bila izubijana (A. je većinu noći bila sa mnom u krevetu) pa se nisam uspila dignuti. Ako sve bude po planu, popodne ću tbc.
Maruska, iste takve sam ja sebi kupila i eno ih u ormaru
Mala ih je nosila par puta. I onako su kao debele tajice. Meni nisu nesto.
maruška, baš zato i idem na nasip da mogu trčati od mosta do mosta
što se kalorija tiče, ne brojim i ne volim brojati
možda bih trebala ali mi se ne da.
meni kaže da mi je bazalni metabolizam 1444
Aaaaa jeste ga natipkale
Joj, dok se vi dogovorite za maslace, mi cemo svoje vec pojesti (indijski je vec na pol)
I kojih crnih 1500 kalorija?! Ja bih s toliko mogla jedino hibernirati
Ja jucer zaspala dok sam uspavljivala bebu i sad imam 2 dana pauze
Recite mi da to nije strasno, odradila sam prije toga 7 dana za redom