Kavofob, bole me onako probadajuce, ono, kad naparavim krivi pokret- zaboli me
Zabolilo me i sad u vise navrata, kad sam krivo pocela vjezbu ili kad je koljeno bilo predugo pod naporom
Ima kakv veze je li ostro ili probadajuce?
Kavofob, bole me onako probadajuce, ono, kad naparavim krivi pokret- zaboli me
Zabolilo me i sad u vise navrata, kad sam krivo pocela vjezbu ili kad je koljeno bilo predugo pod naporom
Ima kakv veze je li ostro ili probadajuce?
Ostro i probadajuce je isto.
Mene boli tupo, kad prenesem tezinu na njega.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ma znam da je isto, nisam ni skuzila da sam upotrijebila razlicitu rijec
Bas cu sad obratiti paznju kakvi su tocno bolovi
Ne bole ni mene sama od sebe, samo pod opterecenjem
Jedva cekam wo2![]()
Cure, pazite na formu (radite polako i razmišljajte stalno o pokretu) i čuvajte koljena.
Ginger, jako mi se sviđa kako pozitivno zvučiš i veseliš se vježbanju!!!!
kavi, kako ti se sviđa 2. mjesec insanity-a?
Anci, vidin da je i tebi gamma sjela. Ja sam jaakkkooo zadovoljna sa treninzima! Sad mi krivo što sam bila stala kad sam završila betu...
Vikki, samo jedan velikinadam se da što prije koljena dođu na svoje!
Što se tiče bademovog mlijeka: akcija traje do 14/05.
Meni je vikend prošao u druženju i feštanju (ali nisam zgriješila s hranom nijednom). Jest da su me malo čudno gledali kad sam odbila kruh i izvadila svoje LCHF kruščiće ali koga briga
. Onda sam u nedjelju dobila i toliko sam jučer jako krvarila da mi je bilo zlo i jedva sam na nogama stajala. Nikad tako i ne ponovilo se! Užas jedan. Zato sam otišla rano u krevet, maltene s djecom, i digla se jutros bez sata u 5h. Bila sam si čisto ok pa sam odradila extreme citcuit iz gamme pa 3 serije: 20x swing (16kg) + 15x crunch with knee hugs (MB 3kg) + 5 semi assisted chin up burpees.
danci
marta
danas nesto sa fitness blendera. sat ipo je trajalo! hm .... ok je trening ali po meni predugo i u drugoj polovici skoro bez ikakvog kardia :/
upravo odradila pure cardio...cure koje ste ga radile i koje ih pratite...onaj prvi dio sam super odradila, kao i stretch...drugi dio sam puhćala, psovala, klela, lovila dah, korak, i odmarala...a onda sam mislila da ima još torture za koju sam se spremila da prešutim, kad ono stretch i cooldown...sviđa mi se kad krepem, ali mi duže traje nego focus...opet ću nešto od insanity-a kad mi se zvijezde poklope, kao što je danas bilo...
juče sam nešto sama slagala, ništa posebno, po 50 jumping jacks, squats, low kick, high knees, i nešto malo polusklekića...ništa pretjerano, jer nisam imala dovoljno vremena...
OK ne mogu napraviti most, ali mi je pozlilo u toj poziciji, da mi je trebalo neko vrijeme da dodjem sebi. skoro sam se izrigala, a i vrtilo mi se opako u glavi.
sve u svemu ovaj tjedan racunam kao prvi od zadnja dva tjedna BR.
larmama sto si ono izabrala dalje za vjezbanje?
edit: nadam se da cu sad moci bolje pratiti, sto se dogdilo s maslacima? jesam sto propustila LOL
Posljednje uređivanje od spajalica : 13.05.2014. at 21:06
marta, meni je beta bolja od alphe, zanimljivija je...
MB, falio ti cardio...
![]()
Marta, kako ti se svidja? Koji je trening bio?
Danci, frajerice
Mb, meni to isto zvuci prilicno dugo! A koliko traje pure cardio da probam?
Danas sam ript iz gamme, super, super! Bas sam si kul sa jacks push ups!
pure cardio traje oko 40-tak minuta, od toga je ukupno 10-tak stretch i cooldown...i tu imaš jacks push ups...
A jeste se razbacale alfama, betama i inim abecedama
Isla sam to malo gledati na jubitou, al samo su reklame ili home made snimke istog (ja bi prije crkla nego stavila snimku sebe kak vjezbam)
Svejedno, iz onog sto sam uspjela vidjeti - mnogo komplikovano
Mislim, ja sam danas na wo2 BR-a jedva polovila jednu vrlo jednostavnu vjezbu s rukama i nogama
Definitivno sam sigurna da nikad necu moci hip hop abse ili bilo sto drugo od shauna
Motorika me hebe, da prostite...
Koljena i dalje bole, al manje
Pazim kak radim, al ipak moram pauzirati
Sutra cu opet wo1
Prema savjetu kavofobice, malo cu pricekati s cardiom
I jos jednom bravo za sve - bas ste motivacija!
Mislim, htjedoh preskocit danas pa sam se sjetila vas i nista -ajmo!
E, di ima za kupit one gume koje trebaju u BR-u?
Ja seljo-beljo to prvi put vidim
I kaj da uopce trazim, mislim, kak se to zove?
Ne znam kakve su, jel elastic band? Ja sam kupila u intersportu?
Gdje se kupuju pumpe za bicikl?isto tamo?
Ginger, hip hop abs nisu teski. Probaj!
Elastic band znaci...nema naziv na rvackom?
Nista, zaposlit cu muza danas da mi to nadje
Hvala cure
spajalice, a kak dugacke si nasla i kolike bi trebale biti?
Anci, vjeruj mi, nema sanse da polovim hip hop abse, ja sam stvaaaaarno nekoordinirana
Stvarno
E, ove elastic band imaju rucke na kraju?
Mislim ove iz wo2 imaju, pa da budem sigurna da je to to :ja udav:
Posljednje uređivanje od Ginger : 14.05.2014. at 08:06
ja sam kupila ovaj a posudila sam nesto dulji od inesice koji je kupljen u Lidlu.
Ginger, kao prvo super za vježbanje i drago mi da ti mi zločeste "tete"ne damo da propustiš trening
samo tako nastavi! A što se tiče koordinacije, eeeee draga moja, tu te potpuno razumijem. Biser je s frendicom krenula na zumbu (jer je ona išla sa mnom na girje pa sam eto morala ja s njom na zumbu) - ajmeeeeeeeeee. To nikako polovit, no chance in a million years! Al ovo, ovo se da, s vremenom, s vremenom..... bez zezancije, ako ja mogu, može svatko. Pod uvjetom da je u kondiciji jer bez kondicije nema šanse odradit ni koordinaciju. Zato ti i ja ponavljam, samo je pitanje vremena kad ćeš ga odradit
Ančika, i ja sam si cool kad radim one plyo push upali ovi treninzi iz gamme su me doslovce oduševili! E da, što se pumpi tiče, to ti je cijela mudrolija. Ako želiš pumpu koja doista i pumpa i neće ti trebat 2h i lokva znoja da neš napumpaš, moraš kupit dobru pumpu. Zato ti preporučam otići u bike dučane ili preko neta (jeftinije je) npr. s evanscycles.com. Mi smo uzeli Lezyne, one slove kao jako dobre....
Ja sam isto traku kupila u intersportu od energetics-a....
MB, ludice jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pure cardio ti je super?!?!?! Poboga ženo!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni je to bio najgori trening iz cijelog insanity-a, psovala, brojala sekunde, stenjala, umirala i sama sebi skidala s neba što mi to uopće treba, a njemu tek ne smijem ni reći
Ja sam jo u komi. Jučer je opet bilo popodne isto i tijelo mi iscrpljeno. Jutros sam se jedva natjerala izaći, i to ne zbog vježbanja kao takvog nego zbog psihe da ne počnem gristi naokolo jer danima nisam vozila bic..... bilo je samo 1h i jadnih 20km. Noge mi bile olovne, užasno olovne.... ovaj me put sastavila vještica jedna!
Mene je sram javiti se. Totalno zabušavam. Osim s prehranom, jel'te. Tu sam aktivna preko svake mjere.
marta, čini mi se da ćemo skupa naručivati maslace. Što ih duže koristim, više mi sviđaju. Samo, mojima doma ne pašu pa potrošnja ide relativno sporo.
Počela sam četvrti tjedan alfe (ovo mi je alfa po drugi put) i stala. Nekako mi se ne da.
Pa sam radila perfect abs afterglow, nekoliko dana zaredom. To mi je ok ali sigurno nema isti učinak kao neki od treninga iz focusa. Ili možda ima?
Planiram se prisiliti odguliti alfu do kraja pa preći na betu. summer, prži, pliz!
ginger, ako ćeš naručivati nešto sa sportsdirecta, tamo imaš tih traka po 5 eura. A ako želiš, mogu ti ja poslati svoju (ne koristim ju i čini se da ni neću).
jučer na boot campu:
tri runde:
30 tire jumps
30 sumo squas with ketlebell 16kg
30 push ups
sve super, ali što sam ja zavolila to skakanje
jedva sam čekala kad će slijedeća runda da mogu opet skakati
danas sam krepana i pospana, neću ništa radit
betty, jesu to one ogromne traktorske-bagerske ili štoveć gume? Zvuči jaaakkoooo zabavno!!!!!!
Imam endomondo al ne znam kako vas naćiNađite vi mene
![]()
ja dva dana ne vjezbam, perioda i grcevi, hranim se neofenima
nadam se da cu veceras nastaviti
maruska, deal! spremim i betu i gammu pa se cujemo
ja sam danas ko da me vlak pregazio. Cekam vecer da vidim hocu li se do tad razbuditi![]()
i dajte mi neki prijedlog, trebam kupit neku torbu a da ide na sportski look, na dres i tenisice. Ja sve po dzepovima trpam ajajajaja.
Posljednje uređivanje od S2000 : 14.05.2014. at 10:27
Također me vještica poslije poroda počela gaziti da sam prvi dan za hospitalizaciju. Pa sam preskočila trčanje, pa sam jučer preskočila body - malo sam se zasitila treninga snage, došla sam u odličnu formu i nekako mi fali motivacije. No, danas se radujem trčanju, nema šanse da sada trčim ispod 12 km kad nema nikakvih upalica i umora nakon treninga.
Betty, koje ce to dupe da bude!!
Bravo
Maruska, zasto radis opet alfu? Pa shaun je to s razlog stavio odredjeno vrijeme i on ne zeli da je radis opet!
Odi na betu, spremna si
Danci, ja cu s pumpom pumpati djetetu bicikl. Valjda moze neka ne fensi pumpa. Ne da mi se trositi :D
Radije bih si cipele kupila :D
I da, maruska, ja sam jedno vrijeme isto radila sam tati i abse, ali nije to dovoljno. I ona sama nakon njih radi neki cadrio koliko sam skuzila.
A i udjes previse u neku kolotecinu s vjezbama, a bas ti treba da te malo strese, sokira :danci:
Sprasi jednu zuzku! Recimo zwow 56.
Posljednje uređivanje od Anci : 14.05.2014. at 11:27
anci, da znaš da hoće! baš primjetim da mi se dupe podiglo i učvrstilo
ali bubreg bih dala da mogu skinuti salo s nogu, tj. potkoljenica
razmišljam da upišem još jedan mjesec boot campa, super su mi treninzi
da ne govorim o ego tripu kad me trenerica i trener pohvale za držanje ili novim curama kažu: evo ovako čučnjeve radite
na shaunove želje
betty
anci, je, tatiana kaze u videu da se napravi neki kardio poslije.
u mene je danas rest day, imamo neki sprovod u uzoj obitelji pa necu stic nista.
maruska definitivno prijedji na betu!
Neeee, ne prelazi na betu dok ne završiš alfu. Tako je njima tuđim po gloginjama mlatit.![]()
Završit ću ja alfu. Nekako.
Taman dok se nađem sa summer za nove materijale.
maruska neman pojma na koga si mislila?
umro je svekar od mm-ove sestre
Posljednje uređivanje od malena beba : 14.05.2014. at 12:49
Danas je u B. i sprovod mužu moje prijateljice. Mislila sam da se možda radi o istoj osobi. Ali nije.
Posljednje uređivanje od Maruška : 14.05.2014. at 13:12
a nije, nije. znam da ima jos jedan sprovod ali njih ne poznajem![]()
beta je beta, al dvaput je dvaput
i ja sam dvaput alphu, vjj cu i betu
sta je sigurno, sigurno je!
al ne znam hocu li ista danas, jedva sjedim uspravno, uf