maruska, javi mi se od sutra nadalje, imat cu sa sobom![]()
maruska, javi mi se od sutra nadalje, imat cu sa sobom![]()
Upravo zavrsila wo2
Nije dovoljno sto mi je tako teeesko, pa mi se i mala odlucila probudit usred vjezbe
Pa onda trci, skidaj se, peri sisu, zgrabi dodatni rucnik za brisanje znoja i tak...najteze mi se bilo ustat natrag kad je ona pocikila
Nego, cure, meni je tako tesko, smrc
Imam osjecaj da mi je 30ds bio laksi
Znam da nije, al sam ga nekako poletnije radila
Kupila sam si danas i podlogu za vjezbanje, kao dodatnu motivaciju, al nije bilo nista lakse
Malo sam, tj. poprilicno sam neispavana pa mozda zato...
Ah...
Nego, u mom malom intersportu nema onih elastic bands
Ima nekih ultra kratkih, niskoristi za ovo
Pa ako netko vidi di ima za kupit duzih, pls neka javi
Idem tus pa krevet...
Je li istima da je zuzka vise za donji dio tijela, a tatiana za gornji ili to ovisi od vjezbe do vjezbe. Full sam ojacala noge, pa bi radije nesto za gornji dio tijela.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ginger, cim se posteno naspavas sve ce biti bolje.
Ja na vivofitu sutradan pogledam kakva mi je bila noc tj spavanje. Pa ja se non stop budim u vrtim, ne sastavim niti dvi ure da sam u nekom mirnom snu, a imam samo jedno vece razbudivanje kad hranim malenu. Spavam oko 6-7 sati uglavnom. Meni dosta, prije sam i manje spavala.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sve ovisi od vježbe do vježbe, međutim Zuzka općenito radi više vježbi za lower, makar ima zwow-a di ima i dosta uppera..... Tati ima split program, dakle posebno lower i upper, ali ima i total body i core posebno. Dakle kod nje gledaš pod Exercises & Workouts/Workout routines i biraš što ti treba. Predlažem da se sa Tati krene od kraja, tj. od njenih prvih workout-a jer su svi izvedivi i manje komplicirani. Ovi zadnji su science fiction...
Ginger, znam da je teško. A neispavanost itekako odmaže, ali kao što S2000 kaže, bit će bolje. Stisni zube, postat će lakše, garantiram![]()
mi smo jucer na grupnom radili nesto iz asylum 2. nije toliko bilo tesko koliko komplicirano, ono jedna vjezba koja se sastoji
od 10, ko bi to zapamtio :rolleyes:
ali boli me guzica jutros.
imamo jos jedan grupni trening u petak :/, to nam je zadnji do rujna. u petak bi tribali nesto od zuzke, moram izabrat sta a neman
pojma sta bi
moram se negdje iskukati, savjet koji potražiti.
Imala sam prije 10 dana laparoskopiju, ništa posebno ali ne mogu vježbati još sam onako na pol snage pa osim nekih sitnih stvari po kući većinu vremena provodim na kauču.
E sad, problemje što mi je apetit ogroma. Ja ne jedem ja da prostite žderem, svako jutro se probudim sa stavom dosta je više pa za doručak shake od voća i lisnato,,pa jajca i malo povrća ručak još nekako ajmo reći po lchf-u ali popodne razvaljotka.
prekjučer sam se slatkim ubila, jučer sam valjda pojela pola kile kruha, njoke za djecom počistila, popečke od krumpira i kukuruznog brašna, uz to hrpu kobasice, čvaraka...
Nisam ni sama sigurna koji mi je vrag, jel me pere neka nervoza ili je to možda od horomskih tableta koje pijem.
Uglavnom moram to zaustaviti a ne znam kako.
Oprostite što vam tu oftopičarim ali vjerujem da ovdje ima liječenih izjelica.
Ima tko kakav savjet?
kosjenkaneman pojma ali i meni bi trebao savjet kako se suzdrzati
zhang, mislim da sam 57 radila, a 100 je ono nesto sa 100 ponavljanja?
ubit ce me ekipa![]()
al moram ih izmorit da mozemo na veceru u subotu bez griznje savijesti
idem pogledat koje su to vjezbe
kosjenka, nemam savjet, i sama se borim s tim
možda je najbolje ne imati doma ništa od grešnog
ja sam takva kad me uhvati pms
i ako u tom trenutku nemam nešto slatko ili ugljikohidratasto-masno doma, u stanju sam jesti nezamisliva smeća
nažalost i sad sam pms-u, čekam prvu m nakon pilula i kasni mi već tri dana
napuhana sam i luda
ne dobijem li ovaj tjedan, bit će mrtvih
ginger, :coldrex:
ja mislim da smo svi ovdje bili u toj fazi
ta entuzijastična faza na početku koju spominješ traje kratko
i popusti čim tijelo skuži da to vježbanje nije bilo samo jedanput-dvaput nego da sam misliš ozbiljno
ustvari, ne sabotira te tijelo nego mozak koji ti govori da odustaneš
tvoje tijelo to može a mozgu je teško
ne slušaj ga
ti sad na prekretnici, ako ustraješ još par puta vježbanje će ti već ući u naviku i biti će ti teško ako ne vježbaš
sjeti se razloga zbog kojih si odlučila početi vježbati
sjeti se one - a year from now you'll wish you had started today (ta mene uvijek digne)
mene sve boli, ma doslovno svaki mišić u tijelu
a najviše dupe i unutarnja strana bedara
danas me opet čeka boot camp, pitam se kakvo nam iznenađenje ovaj put sprema
Ginger, nakon nekog neodređenog vremena i mozak i tijelo skuže da im je vježbanje zapravo ugodno i potrebno, i onda stvarno dođeš u stanje da želiš vježbati i da se veseliš tome bez obzira na težinu treninga. I ja trenutno osjećam ramena i ruke od jučerašnjeg treninga, a odradila sam ga s totalnim guštom i jedva čekam današnji.
MB, 100-tka je odlična i kratko traje. Oni sa 10 rundi po 10x 10 vježbi je It will rain sweet. Za njega možeš računat između 30-40 min (ovisno o kondiciji). Meni je IWRS jedan od omiljenih jer se brzo izmjenjuju vježbe, taman krepaš a već mijenjaš i opterečuješ druge mišiće pa mi je to super.
kosjenka, ja sam takva u PMS-u i svaki se mjesec nerviram oko toga. Meni pomaže kvaka da nemam sr...a po kući, ali i ako pojačam doručak i ručak s kvalitetnim mastima i nalijam se vodom/čajem (pa makar na silu), lakše preživim....
Jutros bic 34km ravno.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 21.05.2014. at 09:15
prestala sam kavu piti možda mi i to nedostaje (sutra tri tjedna), nalijevam se čajem, pijem smothie
danas ću si napraviti paleo slastica pa možda pregrmim.
Inače kad me kriza uhvati ili odem nešto radit, ili makar par burpija ili sklekova u proljeće odem u vrt ili nekud i prođe...
a ovako od kauča do špajze, najgore je što ni ne uživam u tom jelu.
Svaka čast za 34km![]()
Posljednje uređivanje od Kosjenka : 21.05.2014. at 09:22
ja sam tu i tamo, brljavim s vjezbanjem jer jednostavno ne stignemodvjezbam 2-3-4 puta kroz tjedan i tako cijeli mjesec. i bas me to zalosti.
I ja zadnje vrijeme slabo vježbam, s time da se ne mogu opravdati s nedostatkom vremena
Posljednje uređivanje od larmama : 21.05.2014. at 10:45
da, kako se mijenjaju kriteriji
ja sam prije dva, max tri puta isla na neko grupno vjezbanje i smatrala kako sam aktivna
a sad odvjezbam tri puta u tjednu i budem nezadovoljna
imam dojam da stanem vjezbati dva tjedna, da bi se u puding pretvorila![]()
Kao prvo, hvala vam puno cure!
Fakat ste motivatori!
Drugoza sve sto radite i kako to uspijevate
I trece, di je kavofobica?
Da jepo zategnutom dupetu!!!
Ako se pitate zasto, pa evo zasto - upravo sam odradila cardio1
I skoro crkla u procesu!
Kapa mi i sa potkoljenica!!!
A sad me ispricajte, odoh povratiti
Bravo ginger!
Danas na hunger games
800m run
Serije po 40-20-40-20:
Lunges
Push ups
Jumping squats
Vrijeme 21'10
Bila sam prva ♥
Nije lose za prvi dan periode![]()
Posljednje uređivanje od betty blue : 21.05.2014. at 18:43
Betty, bravo!!! Zakon si
Ginger, svi smo prosli te trenutke :hug:
Tebi super ide! Imas malu bebu i jos par djecetako da se nista ne trebas gristi.
Jos malo pa si na tamnoj strani
Ja sam danas trcala, cca 4.5-5 km. brzina malo bolja u odnosu na zadnji put. Drugo ne vjezbam. Odmaram :D
Posljednje uređivanje od Anci : 21.05.2014. at 19:30
betty bravo
ja sam danas napravila CVX i ab ripper. ne znam jel sto je vruce al sva sam mokra bila iza!
Iza čega si bila mokra
Službeno izjavljujem da je Focus Beta ko stvoren za mene. Imam muskulfiber, al ne krepavam po podu i sve odradim. Dobro, aj, ne baš sve, sve, al TO je TO!
pa iza ova dva treninga
bravo marta, jesmo ti rekli da ides dalje![]()
sad vidim da se moze dvojako svatit ovo izaal recimo da sam u svakom smislu bila morka iza
![]()
Ancimrak ti je odmor
bettybas si streberica
I ona izreka "a year frrom now..." je fakat mudra
spajka pa ako si u guzvi i stignes odvjezbati 3-4 puta-svaka cast, nije to malo
Kosjenka, pobogu, sto si prestala kavu piti? :jakavofil:
marta, vjerujem ti, i vjerujem da je to super
evo, danas mi je u glavi bilo super (fizicki sam krepala, hehe) i bas si mislim kak ce mi sutra biti super wo1
S2000 sto sve radi taj vivofit? nosis to i po noci? di se zakaci?
Btw, danas mi je previ dan peride (bas mi super ovaj naziv) pa mi je mozda i zbog toga u glavi lakse
Ono, prolazi pms...cak mi je i mala manje nervozna danas, a zadnjih tjedan dana samo grinta (moj pms jace zdrma nju nego mene)
gingerposebno mi se svidja sta kazes da ti je danas u glavi bilo super
e, to je vec znak da si se navukla i ti na vjezbanje![]()
Super vas je nabrijane čitati.
Čekam pregled u petak, već sam se sprijateljila sa jakim bolovima u kičmi i povraćanjem od istih. Nadam s eda nije ništa ozbiljno.
Kosjenka, mene je mjesecima takvo nešto slično pralo. Možda i je od hormona.
Palci, hug! Nadam se da ce do petka proci i da ces dzabe ici doktoru.
Meni su moji bolovi u kicmi prestali cim sam mengu dobila. I jos sam se mislila dal da danas odem na trening ili da preskocim, a na kraju mi je bilo super i jos imam vise energije nego svih ovih dana. Bas mi je drago da sam se natjerala.
Ovih dana cu napravit jos par treninga iz alfe i onda cu i ja preci na betu. Marta me namamila![]()
beta je i meni puno draza od alphe, napisa summer, uzdahnu i ode odskakat speed 2.0
o vivofit narukvici: http://www.garmin.com.hr/Products/De...915&kultura=hr
Da, nosi se cijelo vrijeme, i dok spavam... nije velika pa ne smeta. Pa meni se cini super, pogotovo ako uz nju imas i HRM. Prva mana joj je cijena (preko 1100 kn s HRM-om), al eto zaradila sam i meni je dobar motivator. A i radije potrosim na ovakav gadget nego na cipeleal ja sam zenska od statistike.
Poanta je da uvijek nosis narukvicu (moze i pod vodu do 50m dubine) i ona biljezi sve aktivnosti. Kasnije (obicno na kraju dana a mozes i bilo kad) je sinkroniziras s programom na kompu koji ti izbaci sve detalje. Na samoj narukvici mozes vidjeti broj prijedenih koraka, cilj koliko ih ''trebas ispuniti'', udaljenost, kalorije i vrijeme.
Ako stavis HRM (mjerac otkucaja) oko prsa, tada sve vjezbe dobivaju dodatnu dubinu. NA kompu je to sve u detalje razradeno, sve u tabelama, postocima, grafovima... Pa lijepo kroz graf prikaze sto se dogadalo dok si spavao (movement ili kad si se probudio)..
Evo npr danasni 6w6p lvl 2 pokazuje isti maksimum do kojeg su mi isli otkucaji 175 (vjerojatno je to moj trenutni vrhunac, a izbacuje da je to 90 posto mog maksimuma), a prosjecni otkucaji tijekom vjezbe je 140 (inace se vrim oko 160 ali kako je u ovo ukljuceno zagrijavanje i rastezanje prosjek se uprosjeci). Svakoj vjezbi koju odradis mozes dati ime i kasnije je statsticki usporedjivati s drugim vjezbama koje si napravio i pratiti napredak. Mozes se ukljuciti i u challenge pa se ''natjeces'' u dnevnim koracima s drugima koji su slicnih fizickih aktivnosti kao i ti.
Nezadovoljna sam jedino kvalitetom kopce, otkopcala mi se narukvica kad sam malenu šaltala po rukama... malo sam improvizirala i stavila tanki koncic da narukvica ostane visiti ako se otkopca, ne zelim ju izgubiti
Malo me motivira da probam trcati... koji je ono neki link prije bio za pocetnike u trcanju?
Ovako i ja, stalno nešto zbrajamPrije tri godine sam Polarov pulsmetar platila toliko (jedva čekala honorar da ga uzmem), bio mi je super motivator kad sam počinjala trčati, tj. pomogao mi je da ne odustanem i da prilagodim trčanje svojim mogućnostima. A jedino što sam sebi kupila otkad sam rodila su adidasove tajice za trčanje, užasno su skupe kod nas, ali bar nisam mokra među nogama i na dupetu, a i imaju džepiće za mobitel i ključeve.
I maksimalni ti je sigurno viši od 175, no ne možeš ga tim vježbama dostići. Evo jedan link: http://www.igraliste.hr/sport-i-zdra...ezbanjem/d414/
Danči, opet super kilometraža. Ja sam prije neki dan nakon godinu dana sjela na bajk, ajme gušta
Kosjenka, ne znam što bih ti rekla. Ja sam bila emocionalni izjelica (pogotovo dok sam živjela sama), no nakon laparoskopije sam imala takvu žgaravicu kao nikad prije ni poslije u životu da gotovo ništa nisam mogla jesti. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, ja sam počela pomalo vježbati mjesec dana nakon laparoskopije (a već tri tjedna poslije sam skakala na koncertu HPiako sam si obećala da ću se suzdržati). Sve je bilo ok.
Palčice, nadam se da nije ništa ozbiljno s kralježnicom. Mene od jučer ukliještilo, rezultat spavanja već tjednima na rubu kreveta gdje me malac stjera i sva iskrivljena.
Ginger, bravo za cardio, bit je u tome da misliš da ćeš crknuti!
Betty, trening je
Preksinoć zwow 8 kojem sam dodala još malo uppera i leđnjaka, sinoć trčala, danas ću opet neki zwow.
S2000, probaj izguglati, imaš dosta programa za početnike za trčanje, a i ako skineš runkeeper na mob, i on nudi neke programe.
stvarno gdje nam je kavofobica?
jučer sam napravila pet čučnjeva i pola burpea
kad čitam vaše rezultate sram me tu i napisati.
ginger pila sam previše kave i jednostavno sam morala stati.
Čitam vas sve![]()
palci ~~~~~~~~~nadam se da ce brzo proci
bettysvidjet ce ti se beta, vidit ces!
anci, svidilo mi sekoji je tebi bio dobar trening iz 90x3?
s2000 super narukvica![]()
Vidim da me niste zaboravile
Upala sam u gužvu pa su mi neke stvari ispale iz rasporeda...
Vježbanje, srećom, nijeali prekinula sam Insanity na drugom dijelu jer mi se mala počela buditi u 5, pola 6, kad i ja i cijeli dan biti nervozna + dobila sam još 2 kile, valjda kombinacija gladi od cardia + prestanak sisanja dok je na čuvanju i eto ga.
Ovog tjedna sam krenula s Betom, prošla sam Core Cardio, Speed 2.0, Rip't i Dynamic Core i odlični, odlični su mi treninzi. Samo mi je cardio bolji u alfi, al je zato beta speed neusporedivo bolji od alfine juhice
Nisam trčala barem 3 tjedna, al mislim da uz betu mogu i da mi neće biti previše pa namjeravam barem subotom
Nego... Zhang, koji je zwow pao, 57 ili 100-tka?
Ginger, bravo za c1. Meni je to bio i ostao najteži trening u životu... ne što je ubitačno težak, nego zbog katastrofalne forme na početku. Samo nastavi tako i jednog dana na c1 se nećeš ni uznojiti
Nisam vas sve stigla pročitati, nadam se da s palči nije nešto ozbiljno!?
Jesu stigli maslaci? Jel se vidimo u subotu!?
Meni jucer nije stiglo, mozda ce danas.
Mb, radila sam par treninga, najdrazi su mi warrior i cvx.
Ne mogu se sad sjetiti naziva.
dosla pitati sta je sa subotom?
ako da onda molim kako doci, kad doci, s cim doci, i jos niz pitanja
Moj je stigao jučer.
U subotu ne mogu. Ne mogu zapravo više niti jedan vikend do ljeta.
Danči, kakav je Power 90? Bez X
Čini mi se dosadnjikavo 90 dana vrtiti 4 workouta, ali vidjela sam neki "master series" gdje ima nešto više workouta.
Pa si razmišljam o njemu na zimu.
Da, vrti se isti trening i to je jedini minus. Sculp (trening snage) 1-2 se razlikuje od Sculp 3-4 u tome što ovaj zadnji ima jedan krug vježbi više. Ali radi se isti trening 3x tjedno. Međutim, odlično je posložen, jednostavan za pratit i jako je učinkovit ukoliko se uzmu adekvatne težine (tako da je u biti adekvatan svima). Meni taj trening snage nije dosadio, dapače, znam ga raditi i sad, ali zato cardio dio je i to brzo. Ali srećom, cardio se jako lako zamijeni.
Master series nisam radila, on ima više workout-a ali je i znatno teži koliko se sjećam opisa.....
Bilo kako bilo, Tony garantira rezultate i okrenut je snazi (do P90X3 su cardio treninzi bili polu-juhice u usporedbi sa "slatkim medekom"), makar u P90X3 itekako ubacuje cardio...
Hvala MB
U vezi maslaca molim tko ne može doći ni ove subote da mi pošalje adresu u inbox pa ću slati poštom.
Mi smo svoj indijski pojeli.
Doduše, 2 manje teglice su išle prijateljima, ali naš izbirljivi jedač inzistirao je svako jutro na žlici do dvije maslaca. Savršena kombinacija (koju sam ja ipak izbjegavala) vafl od pirovog brašna, indisjki i med.
kavofob, pokretna jesam, nisam paralizirana pa ne smatram stvar toliko ozbiljnom. Pretpostavljam da se zdjelica pomakla jer me taj dio krvnički boli i eto, bol se reflektira u udove. Preživjet hoću, čekam sutra i da nastavim trenirati.
palči sretno sutra na pregledu, nadam se da nije ništa strašno...
danči, jesam li dobro vidjela ili mi sat na mobu nije dobar, da si ujutro u 5 išla biciklirat?ženo
, i za kilometre i rano ustajanje...
spajalice, probala sam most...ma nema šanse, dupe odignem, ali ruke ne slušaju, ni centimetar se ne pomjerim...kad se samo sjetim da sam mogla most, kolut naprijed, nazad, stoj na rukama i glavi, a sad to sve samo mogu spominjati, plače mi se...koliko se godinama uništimo...
ginger, kad pobijediš mozak, samo ćeš više grabit naprijed...sjećam se sebe poslije c1, ma poslije cijelog prvog mjeseca redovnog vježbanja...svaki dan sam se pitala, ma šta mi ovo treba, i onda jedan dan je nestalo to pitanje...vježbanje je postalo navika...
ja ne vježbam često, dva-tri puta tjedno, ne mogu se uklopit za više...ma odrast će i N. jednog dana...
W11, vruceeeeeeeeeeeeeee, u sobi 28C
j-la sad ti je jasno zasto sam jadna, nekad mi je to bilo nista a sad nedosanjani san