Stoj
Stoji dogovor za subotu, spajka, daj mi posalji broj moba.
Sutra vas zovem, samo da prebrojim da li sam dobro ulovila tko sve stize: danci, kavofob, spajalica. Jel jos netko dolazi?
Vježbala večeras. Nisam vježbala ovako kasno jako jako jako davno.... jednostavno zvijezde nisu dale prije. Odradila snagu, već kad smo spominjali P90 - zaželjela se i odradila Sculp 1-2 pa 4x25 swing (16kg) i 5vrsta trbušnjaka sa MB 3kg x20 ponavljanja. Odo u krpe, nadam se da ću moć spavat. Treba se rano dignit sutra za na bic![]()
H?
Nema nikoga od sinoć!?
Ja jutros bic, oko 25km, nisam točno sigurna, ostavila sat doma... uglavnom, bilo je kraće i s jačim tempom jer sam se jedva digla.....
Dancistvarno si vrijedna
Ja sam jucer pauzirala
Od svega
Nisam ni iz stana izasla
Bilo mi je bas lose, prelezala sam cijeli dan
Danas sam bolje i na redu je wo1
Vi se tek nalazite za maslace, a ja svoje skoro pojela - indijski gotov odavno, a kikiriki na pola
I muz tamani samnom
Drugi put uzimam dva indjska
jao Ginger, da samo znaš......
moj maslac od badema iz prve runde je još neotvoren, a imam još i onog indijskog u čašici kojeg smo podijelileda se razumimo, neotvoren je jer ne radim paleo keksiće još, al kad krenem, ode on u šlape za čas.....možda ga i zato ne otvaram
i sve od reda hvalite indijski....a meni baš nije sjeo nikako, sve mi nekako mučno nakon njega![]()
zhang možda i ja uspijem doći![]()
Diskovi su mi pritisli korijenje živaca. Nema ničega, pa ni vježbanja. Moram slikati. Eto. Čekam da se diskovi i živci pomire.
ajme palči draga čuvaj se i da se što prije riješi![]()
palči
curke, veselim se druženju sutra![]()
Ja cu do kraja tjedna preskociti vjezbanje. Osim trcanja.
Trcala sam jucer, danas ni to.
Bila sam s malom u gradu. Nas dvije to volimo petkom, malo landramo, idemo na kavu i vafle i malo gustamo u gradskoj vrevi.
A i imale smo knjiga u knjiznici za vratiti
Sutra ujutro bih htjela trcati dok nije pretoplo.
Hvala cure.
Preaktivna sam da ležim, a bol me ubija pa se vučem. Samo da popusti malo. Da stvar bude luđa u pon. počinjem ovako ukočena raditi na novom poslu.
Lijepo se sutra zabavite!![]()
Ja sam pojela pola teglice nutele :pms:
Sto me podsjetilo na vic: sto dobijes kada krizas pms i gps? Zivcanu zenu koja zna gdje si![]()
palči...bit će to ok
!
cure uživajte danas...hoćemo fotke sa druženja
...
Palci i ja ti zelim brz oporavak.
Lijepo se provedite danas !!!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
cure uzivajte danas![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 24.05.2014. at 13:57
evo i mene konačno do kompa....
I meni je bilo kraaasnnooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Super sam se provela! A muffini, lazanje uhhhhhhh, a i ona divlja trešnja, preprepre dobro! Cure
A rekle smo se slikat i na kraju zaboravile
Mm i ja smo bili planirali jednu rutu za popodne, ali na kraju je on u zadnji čas predložio drugu koju nisam stigla pregledati i odobriti. I krepala...... sumnjam da me se htio riješitivozili se zgor-zdol oko Ključić brda, pa po šumi, njivi, dubokoj travi i štatigajaznam..... izjeli me komaci, bili su toliko veliki ko da se slonovima hrane!!! i pratili me i nakon izlaza iz šume
. Uglavnom, ukupno 58km. Ova se ruta ne ponavlja ako se mene pita.......
![]()
danci wow 58 km![]()
ja sam jucer zwow 57 napravila, danas cemo vidit...
, ja sam ovo jos jucer kometirala. uglavnom danci ce se morati jako jako potruditi da me uvjeri u suprotno
meni je bilo super kod zhang, zena radi fantasticne lazanje, pa ko zeli nek je trazi recept. cak i tjesto rucno radi. balerina kaze da su joj to najnajbolje koje je jela
![]()
danas pyramid. majko mila vec je uzasno vruce za vjezbat sta ce tek bit za misec dana!
Ja nisam prijavila: moji klinci su sprasili spajkine muffine, a ja sir od kavofob i za desert dancin kolac.
Pa vi ostale ni drugi puta nemojte doci![]()
![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 25.05.2014. at 21:26
zhang da su znale za tvoje lazanje,došle bi sigurno...
palči sretno sutra na novom poslu...
MB jesi grupu ubila u petak?
ja ovaj tjedan iza nemam ništa za prijavit,nažalost...organizacija mi je pravo loša...a već na kičmi osjetim posljedice sjedenja po 10 sati dnevno i ne redovitog vježbanja...
Go-to-va sam sa 6w6p aleeeluuuja!!!
S2000bravo ti!
Ja imam 4 dana ne vjezbanja iza sebe, al od toga 3 cjelodnevna izleta
Danas ide dalje...wo1
s2000jel ima rezultata
j-la nisam ubila grupuna zalost, propustila sam trening i u petak i jucer jer mi je maza bolestan. ali budem
![]()
Bravo S2000!!!!
Jutros 16km relacija Sv.Duh - Bijenik - Pantovčak. Nijednu uzbrdicu nisam gurala, sve odvozala, na nekima dušu ispustila, ali odvozala. Ima nade da se krajem ljeta popnem na Sljeme
![]()
Moj muz planira trcanje na sljemenu. Poludio je :kriza srednjih godina:
Danas cu vjerojatno na trcanje predvecer. Poslije roditeljskog :D
žao mi je što nisam uspjela doći na druženje no drago mi je da ste se odlično provele
a vježbanje osim bicikliranja i šetnje sam skroz zapustila
spajalice, imam dokaze za subotu![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.05.2014. at 09:48
Imam nešto napisati o Runkeeperu.
Bilo mi je simpatično kako on svakoj aktivnosti daje ime, pa kad je moj muž u nedjelju ujutro išao do pekare, to je bilo sunday morning walk.
Ili Brussels morning run
Ali jučer moj muž nije išao nigdje pa mu je poslao poruku u stilu: Ajmo, šta se čeka, vrijeme je za morning walk.
Nasmijali smo se, ali je isto i malo jezivo.
Posljednje uređivanje od Jurana : 26.05.2014. at 10:16
Evo cim stigmem stavit cu koju slikicu i napisat koju.
s2000 bravo![]()
Jurana
Da, to zna biti malo nezgodno kad te ujutro budi rimajnder da se pokrenes!
S2000, odlicno. Super je osjecas zavrsiti program. Sad te cekamo da krenes sa Zuzi
I fotke, ofkors![]()
S2000 bravo za odrađeni ciklus
Ja sam još na 30DS, duže od planiranog,ali kaj je tu je
Inače, danas sam se iznenadila jer mi je vaga pokazala 2kg manje (ničim izazvana), valjda od silnog trčanja za malim, sad je to ta faza.
S2000 bravo
cek, danci, kaj tebi manji nema jos godinu? Sad ti gledam potpis... zakaj sam brijala da je veci?