Anci, ovo s intervalima ti je dobra ideja. Ali mislim da ne trebaš brinuti, ti ne ulaziš u tu kategoriju.
Žena je radila isključivo endurance za ironman-a. Dakle nikakav trening snage. Ti radiš i P90X3 i Zuzku i Tati... i to vrlo često. Tako da ti trčanje sigurno neće poremetit proces.
Ja sam pak bila zabrijala baš na endurance. Sad sam zadnja 2 tjedna mijenjala: zacrtala sam si snagu 2x tjedno i 1x bic po brdima, tako da ne mogu reć da sam baš kao i ona. Ali kažem, ja na stomaku vidim razliku na gore, ali mi zato noge i guza idu na bolje![]()
Điz S2000 pa ti izgledaš kao oni komadi koji vježbaju sa Jill
Jako jako dobro, bravo
nigdje ti se niš ne trese sve je čvrsto, sad si mi dala dodatnog motiva, zahvaljujem![]()
možda sam se ja krivo izrazila
ne mislim da s 5 km radim žestokeendurance treninge
ustvari me zaintrigiralo ovo sagorijevanje masti pa sam razmišljala tako trčati. koji put relaxing jogg, koji put ove dionice.
netko je već pisao o tome- dal da to radim po minutama ili po duljini? ili je svejedno?
Jucer wo2, danas je na redu c1 i vec se unaprijed znojim
Nego, kak vama ide to vjezbanje po vrucinama?
Meni vec postaje nepodnosljivo... Ne znam kak cu kad pocne pravo ljeto...
Anci, meni laiku izgleda svejedno, ali lakše izvedivo po minutaži... na Garminu nude training planove koji su svi definirani u minutama
Ja jutros 30km, dio po brdima po Starom gradu i do vrha brda iza pa po Jarunu. LijepoVrijeme je bilo savršeno!!!!!!!
ginger meni je vec uzasno. tjesim se da cu kad jos ugrije palit klimu :/
jucer zwow 59, danas vjv nista jer necu stic...
Danci, ne mogu vise rano ujutro, jer mi se mala pocela rano buditi
mala beba, eh, klima, samo ja vjezbam na balkonu jer je tamo komp i ima najvise mjesta
A i najtoplije je po ljeti
U boravku mi nezgodno
s2000 se sjajno stesala, bas joj je vidljiva promjena na trbuhu jako!! super izgleda!
A dajte zene sto me nahvalite... kad se najedem i opustim misice bude to malo drugacije hehe
Preksinoc zwow60, jucer zwow 60. Danas nista jer je prvi dan periode i neprospavana noc jer je miska bolesna...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Odlicna je...al vidis da sam ponovila vjezbu (ostala navika od Jill)
Malo sam pogledala zwow-ove i zakljucila da mi treba malo opreme. Sto kazete na uteg promjenjive velicine 2-15kg. Nema smisla kupovati razlicite male kad u ovom mozes sam odredivati tezinu. I mislila sam girju ali ne znam od koliko kg? Od kud je dobro naruciti? Ja imam utege samo od 1 i 2 kg. Zwow 60 sam radila s dva po 2 kg, al cini mi se da je onaj njeni debelo preko 4 kg. Uspijevala sam je pratiti osim u sklekovima, tu se namucim posteno.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ginger, hug! :D
S2000, a to je onaj u kojemu preskaces kutiju s igrackama
Ja se danas vratila vjezbanju s utezima. Focus, gama, extreme c.
Posljednje uređivanje od Anci : 28.05.2014. at 18:50
Probala ninja jump bez patika. Mogu izvuci noge, malo nepravilno doduše. Al se onda prevrnem na guzicu, jerbo mi stopala nisu spustena nego previše podignuta i onda mi je gotovo nemoguće spustiti se u čučanj sa petom na podu.
s2000super mi je sta jedna drugu guramo da probamo ono sta prije nebi ni pomislili!
ni meni nije palo na pamet probat zuzi dok se nisam pocela druzit s vama![]()
jucer nista, danas bi mogla nesto iz focusa
Ja cu lijeno prijaviti teretanu u ponedjeljak i srijedu nakon dvotjedne pauze. Ajme majko što mi se nije dalo. Jedva sam se natjerala. Išla sam opet tempom pola sata intezivni cardio - pola sata trbušnjaci, sklekovi, čučnjevi iskoraci - pola sata srednje intezivni cardio - istezanje.
Sutra me čeka onaj luđački trening sa mountain climbersima i high knees, nek mi je sa srećom![]()
I ja prijavljujem početak vježbanja nakon 2 tjedna ničega
Mislila sam da će me zadesit bar mala upala mišića ,a kad tamo......ništa!
Bit će da sam postala imuna na Jill![]()
A dobro... Kad je dan prijavljivanja nerada... Tu sam i ja.
Ako ne zabrljam još i više - za odraditi zadnja dva tjedna alfe, trebat će mi 22 dana! Grozota... Baš sam se zeznila što sam ju išla raditi drugi put. A ne mogu odustati. Evidencija mora biti "uredna". :nisamnormalna:
Toliko mi je dosadila da mislim da neću odmah započeti s betom. Gledala sam prošlih dana (kad već nisam vježbala, jel' te) wo od Zuzi i Tati i pokušala naći neke u kojima neću baš previše morati modificirati. Nije baš da ih ima. A valjda ću ih do ponedjeljka uspjeti identificirati.
Kad sam pregledavala wo, naletila sam na gore spominjane ninja jump / tuck (tuck je onaj dodatak kad iz čučnja skočiš i lupneš dlanovima po bedrima, zar ne?). Pa išla probat. Mogu! Vjerojatno ne baš sasvim kako treba, ali - mogu! Napravila sam "seriju" od 2 (s tuckom)a onda zaključila da bi svaki daljni predstavljao preveliku opasnost po zdravlje.
maruskapa i da modificiras neke vjezbe, pa sta. s vremenom ces moci bez modifikacije
![]()
Ja se ne usudim ni probati ninja jump!
Danas nam je dala da radimo ladder 20 min od:
Sit ups
Tuck jumps
Dips
Burpees
Znaci pocnemo s po jednim ponavljanjem svega, pa po dva, pa po tri itd
Ja sam zavrsila 11 ponavljanja
I na kraju tabata plank 8X20 sec
Posljednje uređivanje od betty blue : 29.05.2014. at 18:34
betty
ni ja se ne usudim probat ninja jump!
Maruska, beta i gama su kod mene, javi se kad ti bude zgodno
i meni je alpha bila dopi...sadila
ali beta mi je super osvjezenje bila
ja zavrsavam zadnji tjedan i necu ponavljati, probat cu gamu
kapa dolje za ninja jumps + tuck
Maruska, pa prekinu vise tu alphu i pocni raditi betu. Ili radi s tim utezima ili si kupi 2.5 kg, dosta je.
Mada se ne mogu sjetiti ima li uopce u beti utega? Isparilo mi je.
Ja sam danas opet focus, gamma piramida.
Nisam vjezbala s drugom shaunom preko tjedan dana i samo sam trcala i jednom planinarila i bome sam osjetila razliku. Malo su me boljele noge, osjecam laganini upalicu u listovima, no vjezbala sam normalno.
Primijetila sam da su mi se lijepo oblikovale ruke. Nisu nabildane jer ipak koristim 2.5 kgali imaju oblik.
Pa sam bas rasmisljala kako su lijepe ruke bas super. I kod zena, a jos ljepše kod muskaraca
Onak taman. Jeste gledale true detectiva?![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 29.05.2014. at 20:37
Zbog true detectivea sam se zaljubila u metjua mekonehija kojeg do tad nisam podnosilaono, bas sam se pravo zaljubila, ne bas ko u shauna, ali blizu
![]()
Kakve to veze ima s ovom temom?sad sam skroz odlutala.
![]()
kad smo kod tijela, meni se guza bas podigla. Ili mi se to cini![]()
super super za podignute guze i lijepe ruke
Viš Maru, svi ti drvimo isto. Okani se te alfe i kreni na betu. Na kraju krajeva, promjene su u vježbanju itekako dobrodošle, dok dosada i vježbanje preko hmmmm, jasno vam, samo dovode do nepotrebnih frustracija. A ako na njima ostane, još je i dobro....... Meni je beta bila neusporedivo bolja
ja sam danas trčala 4km. Neplanirano i neorganizirano. Mala uči vozit bic. Sad joj relativno dobro ide ali treba bit uz nju. I tako ja uključila sat da vidin koliko će bit da znam da li moram još nešto kad dođem doma.... da, moram, otić spavat što prije i molit se da me sutra ne bole koljena![]()
gledala sam i ja true detective, super serija!
betty bravo za guzu
i anci za ruke
maruska prijedji na betu, ti utezi su dosta za pocetak!
ima u beti utega mislim,u 1-2 treninga, tako nesto.
ja sam nesto zbrljavila danas, napola zwow 57, napola neki iz glave![]()
kako smo dosli do detektiva?
svi kojima se svidio true d. još je 100 puta bolja serija top of the lake, na slicnu temu i vibru, ali za početak ima i živih žena koje nisu prostituke.
predobra je.
Betty, bome i mene je odusevio metju. Mada, gledala sam ga i u nekim drugim filmovima, a da to nije how to lose a guy :D i on je meni jako dobar. No, inace je ufrckan i malo nabildan, a ovdje taman kak volimmljac :D
Sasa, mislim da sam vec bookmarkala tu seriju? To je sculy? Ili ne?
A do detektiva smo dosli jer sam ja rekla da volim lijepo oblikovane ruke. Ne jako nabildane, ali da imaju oblik, da se vidi da vjezbas. To mi je lijepo i na zenama i na metjuu.
nije scully nego ona koja glumi u mad manu. onu tajnicu. i fenomenalna je u seriji. i onda u nedjelju idemo MM i ja konačno pogledati Mrzim istinu od Frljića u Itd. i u publici sjedi ista žena. ista. ista. ja mislim da je to bila ona. samo ne razumijem zašto je gledala predstavu na hrvatskom.
Aha, peggy. Koja vise nije tajnica. I voli nase kazaliste :D
Peggy iz mad mena u hrvatskom teatru?
Sasa, biljezim seriju, hvala na preporuci. A TD je meni dobar bez obzira na holivuski kraj i rveku. Prve 4 epizode su prefenomenalne. I da ostanem on topik, super su mu misiciustvari me na njegovom tijelu najvise zadivilo (
) kako je uspio smrsaviti a ostati lijepo misicav.
The fall je isto super serija s odlicnim glavnim zenskim likom (scully)![]()
Posljednje uređivanje od betty blue : 29.05.2014. at 22:26
Tko voli njegovo tijelo, neka baci oko na film magic mike! Ne gledati s muzem
Moj je vidio sto je i otisao spavati, a ja sam se naglas smijala
On topic sam![]()
aaaaaaa metjuuuuuuu
al nemam pojma o kojoj seriji pricate (ja sam trenutno na braking bad, kad vec oftopicarimo)
on topic, zavrsila sad wo1, to mi je poceo drugi tjedan
slikala sam se i pala u depru...
Nu ga sto je lep ko greh http://cdn3.gossipcenter.com/sites/d...y-031313sp.jpg
Divan
Nego da se vratimo na tvoje dupe
Super za rezultate!
Ovdje sam slucalno nasla par vjezbi koje mi se cine jednostavne, a bas dobre. Ne mislim da je lagano, pogotovo 4 runde, ali nije komplicirano. Za guzicu
http://www.index.hr/fit/clanak/pripr...zu/750258.aspx
ja sam se dosla pozaliti, ovaj mjesec mi je komaaaaaaaaaaaaaa, fizicki, i sad sam pukla, jedem zlatku cak i bez caja. nocas jela sladoled, jer fakat me ovaj tempo slomio. nadam se smirenju za tjedan dva i da cu se vratiti u normalu i da cu konacno imati jedan vikend u kojemu mogu biti doma. vegetirati. treba mi.
vjezbanje mi je palo ne znam koji broj na ljestvici prioriteta. i mrzim se zbog toga.
a kod Matthew-McConaughey ja go volim od onog filam TIme to kill, juznjak odvjetnik, film s teskom tematikom, ali opet on i Ashley predivan bracini par bas iz filomva LOL
TD sam zamolila MM da mi skine, on pogeldao ja ni uvodnu spicu![]()
spajalicavratit ces se ti na pravi put, ne sumnjam
metju je
biljezim magic mike i onu seriju koju je gori neko spomenio.
betty di su slike![]()