Kad bude sljedeca nabavka tih maslaca, i ja bi se ukljucila. Po cemu su tako posebni?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Kad bude sljedeca nabavka tih maslaca, i ja bi se ukljucila. Po cemu su tako posebni?
Ja sam u subotu bila na treningu i bio mi je to jedan od najboljih treninga otkad idem u teretanu. Ustala sam u 7, popila bijelu kavicu i cijeđeni sok u omiljenom kafiću i samo produžila u teretanu.
Junački odradila dvosatni trening - intezivnih pola sata na traci, pa pola sata vježbi na podu:
-trbušnjaci 3x20
-sklekovi 3x10
-čučnjevi 3x10
-iskoraci sa utezima od 2.5 kg 3x10
i onda 15 minuta intezivnog bicikliranja i 15 minuta srednjeg inteziteta na traci.
Nakon toga istezanje.
Bila sam ko leptirić poletna cijeli dan![]()
mamice![]()
ja ni danas nista
nadam se sutra necemu
maslaciiii njamiiii
mi skoro sve potamanili
bravo mamice!
malena beba, bit ce sutra
ja cardio odradila jutros
ajme, meni je to za riknut
al skoro pa ih sve mogu pratiti
medjutim, tamo negdje na sredini mi dodje da se vratim na 30DS, samo da ne moram cijelih pola sata iskljucivo cardio
kavofob di si?
btw, imas pp
Danas sam trcala prvi put u zivotu (ono bas da sam isla trcati). Trcala sam nekih 6 km, od toga oko pola km hodanja... nekih 45 minuta zajedno. Nista noge nisu bolile, snage sam imala, mogla sam disati...ali najprije su me boljela lijeva slezena, pa prestala boliti, pa kljucna kost (?) Pa desna slezena. Zbog desne slezene sam stala... prijavila sam se na jedan izazov, nije utka...treba isrcati 5.5-6km, ima i uspona... to je u subotu.. ima li nade za mene ili da odustanem? Jel realno ocekivat da ce se slezezena malo ustositi u tjedan dana?
Posljednje uređivanje od S2000 : 01.06.2014. at 20:49
Ajme, svašta ste napisale otkad se nisam javilaGlava me rasturila ovih dana, dva-tri dana sam jedva ustajala iz kreveta, dokrajčit će me ovo šugavo vrijeme. Nisam ništa radila osim dva trčanja u zadnjih tjedan dana i nemam pojma kako ću u nedjelju na tih 11,5 km. Istrčala sam probnih 11 i ok je, mogu, ali to je bilo navečer kad je hladnije i kad sam sita, ujutro teško funkcioniram.
S2000, možeš trčati, naravno, nemoj forsirati, možeš i hodati, uvijek ima i onih koji hodaju. Super si to otrčala za prvi put! Nadam se da je maleckoj bolje. Što se tiče bolova, ili si prenaglo krenula (nisi se dovoljno zagrijala), ili si jela neposredno prije ili malo težu klopu (tj. nisi probavila pojedeno), ili nepravilno dišeš (trbušno disanje, kad udišeš trebao bi se trbuh dizati, a kad izdišeš, spuštati) ili, što je najvjerojatnije, nisi u formi za toliko trčanja još, pa tek ti je prvi put. Mene zna boljeti ispod rebara s desne strane, jetra, i to uglavnom kad ujutro trčim, tog se bojim sad na utrci.
Palčice, nadam se da će brzo proći, znam kako je kad moraš mirovati, a ljudi oko tebe trče, uhh...Danas mi je frendica trčala plitvički polumaraton, koma je tih zadnjih 7 km uzbrdice, kaže da je najveća kriza bila na 19. km, nikako se popeti do kraja.
Danči, skidam kapu za 60 km, svaka čast!!!
Kavofob, evo nešto za tebehttp://www.trcanje.hr/zasto-ne-mrsavim-uz-trcanje/6588/ Je l' se vidimo u nedjelju?
Od serija, otkad sam rodila odgledala sam jedino genijalni Breaking Bad prve dvije sezone, i to u prvim tjednima za vrijeme beskonačnih podoja, već pola godine nisam upalila TV.
I bilježim se za sljedeću rundu maslaca, zaželjela sam se indijskog![]()
Hvala vikki! Zar jetra isto moze bolit? S lijeve strane me bolilo nisko, a s desne me bolilo visoko, ispod rebara. Vjerujem da je do forme, to je bas ona bol kad se umoris...kad odsetas dio prestane, ali cim krenem opet potrcati bol se vraca. Pomalo cu ja, bas me zanima kako ce biti sljedeci put.
Da da, malena je malo bolje, malo smo se naspavale i ja danas odmah pobjegla uru u akciju.
Jao, vikki, koma. Nadam se da ce proci...
Clanak je bas dobar, hvala i od mene
Palci, drzi se.
S2000, odlicno za trcanje, nadam se da nece biti bolova. Trcanje zna zavarati, u formi si, vidis da to ide i opa- evo me na 7 km. radije ti polako, svaki dan pomalo povecavaj.
Ja sam sve nesto laganini odvjezbala, bila na dva djecja rodjendana, jedan je moje kceri pa sam morala i neke aktivnosti poduzimati :D
Nakon nekoliko sati vriske, hrpica 10-ogodisnjakinja je zadovoljno otisla kuci
Sutra planiram neki pravi trening, ne nesto sklepano. Mada si i sama znam fino sklepati, ali sutra cu neki pravi.
Maslaci: mi smo odusevljeni crunchy kikirikijem. Bolji mi ke od indijskog.
S2000, nadam se da se situacija stabiliziralai bravo za trčanje!!!!! Samo pls, iz vlastitog iskustva, nemoj pretjerati za start, već ulazi u to polako, step by step. Ja pušem i na hladno zbog koljena i stalno ih spominjem i valjda sam i vragu dosadila s tom mantrom, ali naprosto ne želim da ikoja od vas prođe tu kalvariju...
vikki, jedva dočekala da nam se javišDržim fige da se do nedjelje sve stabilizira i da možeš otrčati kako si zamisliš!
Btw. odličan članak. Mene mislim u cijeloj toj priči mliječni proizvodi drže na mjestu. Svako malo ih pokušam izbacit ali izdržim dan-dva max
Mamice, super za trening!!!!! Ranojutarnja vibra
MB, danas je novi dan ko rođen za dat svoj max
Prijava: jutros 17,5 km po brdima al brate mili koliko mi je trebalo da se iz kreveta dignem...... ne znam, zadnja 2 tjedna se užasno teško ustajem, a inače mi uopće nije problem pa ni u 4h se dignut. Danas je bilo 5 i nešto i ono, morala si mantrat: samokontrola danči, samokontrola..... diž'se više!!!!
Posljednje uređivanje od Danči29 : 02.06.2014. at 09:18
jučer speed 1,0 i 2*45 bridge...
malo me noge zatežu, obožavam taj osjećaj lagane upale mišića.
hej curke
ja eto, tako, malo upadam. novih ima, to je odlično! 'starih' ima i to je odlično! S2000 ti si se zarazila gadno, a moram primjetit postove od *mamica* koji valjda svaki počinje ili završava 'ovo je bio najbolji trening' ili si u njemu napravila nešto naj do tada. eeeeeeee, to je odlično
ja sam živa. sam da se zna.
osvrnut ću se na članak odnosno odgovorit ću na pitanje iz članka. sam članak nije sporan ali mene ipak nešto žulja.
'zašto ne mršavim uz trčanje?' - možda zato što se niti ne treba mršaviti
jedno je što mi želimo, a jedno što naše tijelo treba.
prvo si odgovorite na pitanja:
- jesam li u zoni zdravog BMI?
- jesam li u zoni zdravog BF% ?
ako su odgovori da, ajd sam malo razmislite što vam je cilj:
- biti vitke, 'mršave', vidljivih mišića?
- biti jake, izdržljive, zdrave?
- ostvariti neki zadani 'sportski' rezultat (utrka, natjecanje...)?
- nešto četvrto?
jedno od ovoga ne isključuje drugo. ali ne istovremeno sve i to uz naš redovan život![]()
vidi nje dosla ovdje analizirati![]()
ja mislim da se itekako može biti vitak i vidljivih mišića i izdržljiv, jak i zdrav. uz normalan život. i jasno mi je da kad netko ulaže dosta vremena u trening ulaže i u estetsku komponentu. i da ga frustrira ako se uneredi emocionalnim jedenjem ili unosom loše-junk- hrane.
i ja se slažem
zato sam stavila gore neke parametre koji nas strpaju u zdravo.
ali sve nabrojano su subjektivni pojmovi koji trebaju biti u ravnoteži. i za svakog su različiti. i često znamo biti u zamci kako želimo nešto što nije nama ravnoteža nego nekom drugom.
zvuči filozofski al zapravo je jednostavno
a valjda, najsubjektivniji parametar od svega toga je ono 'normalan život'![]()
Inesica imam pitanje ali je ot, jel mogu na pp?
Posljednje uređivanje od saf : 02.06.2014. at 14:59
Ijao
Ja nisam niti u zdravoj zoni BMI niti BF, ali sam na granici u oboje. Jaka sam, izdržljiva i zdrava, to definitivno. Istodobno želim biti vitka, čvrsta i mišićava, ali u svojim okvirima jer mi je jasno da kosti svojih bokova ne mogu suziti niti moja J.Lo stražnjica ikada može izgledati kao zrno graška niti ću ikada imati ravno poprsje. Dakle, svjesna sam da mi je genetika dala figuru Miloske Venere, ali i u tim okvirima želim izgledati najbolje što mogu.
Istodobno sam hedonist koji uživa u hrani, a i emocionalni izjelica, pa je to teško izbalansirati sa mojim treninzima i željama i maštanjima. J...ga, to je život.
Posljednje uređivanje od *mamica* : 02.06.2014. at 15:29
Nu mamice venereal te potpisujem. I ja zelim izgledati najbolje u svojim okvirima, zasto bih se zadovoljila s onim kako sad izgledam? Kad znam da moze i bolje (tanje
)
Danas smo imali super trening
4 runde svaku vjezbu po jednu minutu sa sto vise ponavljanja:
Wall sit
Tire lunges
Pull ups
Run
Sa jednom minutom pauze nakon trcanja
Na kraju plank 1 min obicni i po 1min side plank i 1 min padobranca
Dok smo plankali trener nas je fotkaosad kad nas zaljepi na fejs a ja s mokrom flekom medju nogama, hebate, fakat izgledam ko da sam upisana
Posljednje uređivanje od betty blue : 02.06.2014. at 18:25
Mamice, ti imas bas zdravo razmisljanje. Lijepo te je citati
Ja sam danas jedan zcut. Nisam stigla dva nazalost, mada me i jedan ubije![]()
Ja danas lijecim grlo. Sutra opet trcim. Zuska na cekanju
Ja sam se definitivno odlučila aktivirati. Vježbam BFBM, odlično mi sad paše, odradim tih 50-tak minuta bez problema. Nije loše nakon toliko nevježbanja, zar ne?
Još si nekad umjesto njenog zagrijavanja odradim ono žestoko zagrijavanje iz insanityja. I malo sklekova, jučer 40, danas samo 10.
Moram se natjerati pisati redovne prijavke odrađenog - uhvati me grižnja savjesti ako nemam što za prijaviti.
I ja sam tu. Malo sam strajkala, al lovim ritam.
Završavam neku mjesovitu rotaciju TJa i slijedeci tjedan prelazim na Fat burning elite rotacijuDa ga spalim do mora
![]()
Cubana šta ti vježbaš?
Roza super za bfbm. Ja se isto moram prijaviti svaki dan inače kao da ni nisam vježbala.
Jučer TBC.
Roza, ajde svrati malo cesce
Ne trcis vise?
Mogu ja odgovoriti umjesto Cubane kad sam vec tu :mrgeen:
Cubana vjezba sa Chalene, Turbo jam.
roza
ja ni jucer nisam stigla ali budem danas taman orilo gorilo
tjesim se da seljakam stvari pa sam prosla gore dole 1000 puta valjda
ja sinoc wo1
jos danas i sutra u prelazim na treci tjedan BR-a
mogu vam reci da vidim napredak, ono, duge setnje su mi ko od sale, bas lakse odradjujem svakodnevne stvari, a mogu i 15 polusklekova(kad sam pocela, mogla sam 1-2)
roza sad si opet uvela neku skracenicu koju ne kuzim
al bome, ne znam ni sta je ovo Cubanino
Ja ocu biti i zdrava i lepa
Ovo zadnje isto u svojim okvirima, jel
Iako, da mi je netko rekao kad sam rodila da cu ovako izgledati niti 5 mjeseci poslije, rekla bih da nema sanse (dobila sam 18 kg u trudnoci)
Prijavljujem završenu alfu. Drugi put.
Od puste ambicije... na kraju sam drugi đir odrađivala gore nego prvi.
Nikad više neću ponavljati program dva puta zaredom. Totalna katastrofa.
I kupila sam utege od 2,5kg. Ljubičaste.
Popodne ću se opet slikati ali mislim da mi je forma (oblik tijela) u silaznoj putanji u odnosu na period oko Nove godine.
Ovaj tjedan završavam betu koju volim.
Kaj dalje??
Gamu nemam, da drvim još po beti ili da ponovim BR zadnje tjedne koji put ili...
Mora biti ispod 40 min vježba jer nemam cajta za više.
Cure help?
moj ti je savjet da nastaviš s gammom. Nije ju problem nabavit
Ja sam stala nakon bete jer je izašao P90X3 pa sam se na njega bacila, i sad mi je žao. Trebala bi to sve skupa odradit ponovo, al nać vremena za sve......
Joj, cardio
Meni vec muka kak cu ga sutra odradjivat poslije 22h, a nema sanse prije![]()
http://www.beachbody.com/product/fit...s/turbo-jam.do
Ali ovaj raspored: http://www.docstoc.com/docs/14649531...-Calendar-Post
Osnovni je dobar za početak, čisto da skužiš princip, ako nisi cardio lover, kao što ja nisam.
Onda i onaj advanced je zapravo prelagan.
Sad završavam neki u kojem se vrte svi workouti koje je ona izdala pod TJ imenom. Ali ovaj fat burner mi se čin intenzivniji![]()
Cubana tnx, ni ja nisam ljubiteljica cardia
nego probala sam ja TJ kad si ga ti prvi put spomenula ufufufuf....jako zabavno ali ja se ubijem pokušavajući pohvatat koreografiju
inače raspored je dobar, volim rasporede
ginger
Ribice nabavi gammusuper je!
maruska di su slike
jesmo ti lipo rekle da se manes alfe i ides dalje
ja sam sama samcata, sve moze cekat, idem prvo odvjezbat (a tek sam dosla i rucala, ajme). gamma extreme circuit here i come![]()
Maruska, salji cim te uslika!
Ja sam isla na trcanje, izmjenjivala s tempo i bilo mi je super, fino me ubilo
Steta sto nas je kisa potjerala.
I danas BFBM (banish fat boost metabolisam, by Jillian Michaels).
Anci, zadnji put sam trčala prije mjesec dana, teško mi se uskladiti s poslom i kišom, ali se nadam da će i to doći na red.
Vikki, ne trčim :/ radim samo betu u zadnje vrijeme... i odmah su otišle 2,5 kg, od 4, koje sam "dobila trčanjem" (čitaj udovoljavanjem monstruoznoj gladi od previše cardia)
Na žalost, neću na utrku, nema mi smisla kad nisam dugo trčala. Tebi sretno i javi nam se s dojmovima
Palči, drži se!
Bravo vrijedne zene. I meni cete poslat slikice.
Ja prijavljujem drugo trcanje. Upalila sam endomondo jer sam ja (kao sto znate) zenska od statistike. Trcala sam 5.35km (bez hodanja ovaj put) za 37 minta. Prosjecni pejs 6.59. Je li to ok? Trcala sam umjereno, svaki kilometar ujednaceno, a zadnji krug sam finishirala jacim tempom. Tad je bio i maksimalni puls na 184. Inace je svo vrijeme u ostalih 35 minuta bio izmedju 165 i 175, a uopce me nije umaralo. Lijevo u slezenima nije bolilo, samo visoko desno ito nakon 3 km. Mogla sam trpit i bol se smanjila nakon 4,5 km i tad sam bila u nekom blazenom trcanju. Sutra odmor, a prekosutra cilj 6km.
Zanimljiva su mi ona pitanja od Inesice, bas su mi dala mislit... kad uhvatim vremena osvrem se i na njih. Stvarno su odlicna.
Pozdrav
Ja sam samo dosla reci da mi je S2000 prekrasna.![]()
jurim dalje.
jaooooo, na pun stomak? Moj bi ručak bio brzo na tatamicama
Anci, zar sam ti tako prozirnasve me čitaš
![]()
Jutros 3 kruga po brdu (1 krug više nego inače) : 23km. Baš sam si zadovoljna, a i nekako postajem ovisna o tim brdima. Crkavam, da me samo vidite
al ne dam se ja! Krepat ma ne molat (kako se poli nas kaže)!
Maruška, i ja čekam u redu....
Posljednje uređivanje od Danči29 : 04.06.2014. at 09:05