ginger~~~~~~da brzo prodje
nisan ni ja pohvalila viki, izgleda fenomenalno!!
ginger~~~~~~da brzo prodje
nisan ni ja pohvalila viki, izgleda fenomenalno!!
vikki izglead mrak
Ginger, drzi se. nadam se da ce cim prije se smiriti situacija
Vikki i ja bi sličke
Ginger jao nadam se da je prošlo i ja sam imala 2 "zakašnjela mastitisa", za nepovjerovati
Makarska rivijera![]()
Vikki,bravo za utrku!!
Odlicno
Danci,tvoje kilometraze su fakat zavidne!
Postala si prava biciklistica
Ginger,koma je taj mastitis..preboljela dva,a imam samo 11 mjeseci dojiljackog staza..
MB,mi smo ovo ljeto U Makarskoj pa se vidimo na kavi
Vjezbam redovito,ne prijavljujem jer ne stignem vas sve popratiti..
Uskoro pocinjem raditi pa kujem strategiju za nastavak vjezbanja..
Cini mi se da ce to biti mission imposible
E da..vikki i ja bi link i pass
Zaboravih pohvaliti S2000,sportski duh je bio skriven u tebi..bas super sto si ga pustila van!
Bravo..
Vjezbacice,pozz do iduceg javljanja![]()
Milasova, ajd svrati cesce
Sto vjezbas?
Ja sam danas vec standardni :D zcut, nesto s burpeeja, low jackovima, kickovima... I poslije nesto diamond push-apa i vjezbi za ruke.
Ja sam vjerna teretani
Jos uvijek kombiniram crossfit i teretanu vikendom..
zadovoljna sam,na trbuhu se najvise vidi napredak..
Iako mi to nije bila zelja,ali dobro..neka ga..
I gornji dio..
Noge nekako vise ne mogu napumpat..ne ide..
Kao da sam dostigla svoj vrhunac sto se tice misica nogu..
A radim cucnjeve i ostale vjezbe za noge sa dosta velikim tezinama barem dva puta tjedno..
Nema veze..
Vise me brine sta ce biti sa vjezbanjem kad pocnem raditi..
Jer nema me od 8-18..
A zelim iskoristiti svaki slobodan trenutak da budem sa malim..
Ne vjerujem ti dok ne vidim slike
Probaj nesto vjezbati ujutro... S malom djecom nije lako organizirati se kad imas takvo radno vrijeme.
Vikki,predobro izgledas!!
A V.je tako sladakkkkk..Jel on to puzao?
Preslatki ste..
Anci,nisam se slikala odonda kad sam vam slala slikice..
budem...
ja bih isto slike.
svaki dan zuzi. dva zwowa ili shreda. vruće je pa se cijedim.
danas je baš zuzka rekla u videu kako joj je najgore početi, a onda uživa. tako je i meni. najgore mi je tu minutu prije početka treninga. ali kad krenem onda mi je super.
vikki, super ste, i mali trkač i velika trkačica![]()
milasova obavezno
ja se na zalost u zadnje vrime nikako ne mogu organizirat. uz posao i apartmane nikako, uvik nesto ima za cistit, peglat ili sam jednostavno preumorna :/
a i dica traze svoje naravno
Vikki, krasna si nam
A bebonja je presladak.
Posljednje uređivanje od zhang : 11.06.2014. at 21:54
vikki ti si zgoooodnaaa!!!
mališa je predivan...
ginger, uff pa sad i mastitis!drž' se
...
Hvala, curke, ja nisam najzadovoljnija izgledom, od puno cardija sam se malo posušila u gornjem dijelu tijela, a donji ostao isti, zato se sad bacam na snagu (a i lakše je nego trčati po ovoj vrućini). Trčanje mi je lijek za dušu, a i utrke su zabavne jer imam ekipu u dva kluba, s kojom trčim.
Milasova, malac nije ni blizu puzanju iako sam vježbala više njega nego sebe, jedva zadržava četveronožni na koju sekundu i pada ko kruška, već sam luda od toga. Čini se da je totalno nesportski tip na tatu(ja sam puzala sa šest mjeseci) i hodala s nepunih deset.
Sasa, kako se osjecas nakon prvog zwow-a? Ocito imas snage za drugi, cim ga radis.
Ja to znam nekad napraviti i jako mi je tesko. Njeni treninzi su prilicno intenzivni i bas iscrpe. Definitivno mi je teze od focusa koji traje 25 min i nije lak. Dva zwow-a po intenzitetu ipak prednjace.
Posljednje uređivanje od Anci : 11.06.2014. at 22:10
vikki izgledaš kao prava profi trkačica, jako si utrenirana i zgodna
a što ti je dečec sladak joooj ,pravi bombon
Vikki, kakva mama takav sin! Oboje pravi komadi!!!!!
A baš sam se i nasmijala, ovog barbu s brojem 377 često srećen po Jarunu![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 12.06.2014. at 04:40
vikki ja nisam dobila slikice
mislim da je meni krenulo na bolje, al jos cu malo puzirati - moram doci k sebi
Prijavak: 28km, 4x Cmrok - možda da ga prozovem Cmok koliko ga volimuglavnom, išla prva 2x gore za vrijeme. Na Stravi je netko kreirao segment Jurjevska climb pa mi super tamo pratiti kakva sam u odnosu na druge (takmičim se sama sa sobom, ali nije loše vidjeti da si se popeo na listi za 9 mjesta, sve muški na listi, i da si brži od tm, pa makar to bilo samo do njegovog slijedećeg penjanja
). Btw. poboljšala sam se za cijelu minutu
![]()
Nakon sinoćnjeg izlaska popraćenog alkoholomotišla sam u jutarnju šetnju sa sinom, natašte, i pokušala odraditi total body circuit, ali me snaga izdala usred push upsa (a baš sam ih dobro radila, bez modifikacije). Zaključila sam da mi je pametnije doručkovati, malo odspavati dok i bebač spava, pa opet kasnije pokušati. A ako bude sreće, možda i konačno odem na to bicikliranje. Stvarno me neće..
anci ja mogu dvije zuzke bez problema. i više uopće ne mjerim vrijeme jer sam ili brza kao ona ili brža. uglavnom, u posljednje se vrijeme osjećam baš snažnom. nakon dva zwowa budem sama voda, ali ja mislim da jedan premalo. jedan radim samo kada je u pitanju neki duži zwow, koji sam po sebi traje oko 25 min.
Danas ce biti masakr na treningu..
Dakle,
3 km run
100 burpee over box jump
200 situps
50 m prowler run sa tezinom od 40 kg
Milasova, hebateeeeee. Zvuci strasno.
Danas sam imala prvi crossfit trening
Dakle, pet rundi:
5 ground to overhead (sa sipkom)
10 hands release pushups
15 KB swings
20 jumping lunges
Vrijeme 14:26
Radila sam samo sa sipkom jer jos uvijek ucim tehniku
Ali mi se svidja crossfit, sad cekam jutro da vidim sta me sve boli (ruke i ramena vec osjecam)
Curke, moze i meni fotke!
Milasovada 40 kila!
Betty, svidja mi se trening
Ne znam sto su ovi overhedsi, ali da se sigurno izguglati. Ostalo je super. 5 rundi, taman.
Ja sam danas bila bas demotivirana za vjezbanje. Ali sam vjezbala. Krace, ali ipak jesam.
betty, milasova, treninzi su vam brutalni
Meni je jedna Zuzka malo, ali dvije su mi previše pa obično u taj jedan trening ubacim nešto što zuzi inače nema, leđnjake i sl.
Ginger, oprosti, šaljem tebi i betty![]()
Ground to overhead-sipka od poda do iznad glave sa ispruzenim rukama..
Tehnika je zeznuta,meni je trebalo dosta da ju usavrsim,sad radim sa 40 kg tereta
Trebalo mi je 45 min.za jucerasnji trening..
Marinci su koma,tu sam bila mrtva..
Od situpa sad imam rane na trtici,koza se oderala..
Danas je open gym pa cu cucnjeve..
Btw,jos uvijek ne mogu bise od jednog zgiba i 5 sklekova..
Strasno
je, tehnika je baš zeznuta i dugo smo ju radili. to je valjda kao kad učiš voziti auto, u početku moraš razmišljati kvačilo-gas-kočnica, a kasnije to radiš automatski
danas me ramena rasturaju
ali jedva čekam večerašnji trening!
vikki, pogledala sam slike, izgleda pakleno vruće, mogu misliti kako je tebi bilo! bebonja je prepresladak!![]()
Cure došla vas ishvalit, treninzi su vam mraakkk!!!!!!!!
Ja ljenčuga nula bodova danas.....nekako mi paše svaki drugi dan brdo, valjda sam umorna, ili samo lijena![]()
vikki, i ja bih!
ja sam zavrsila betu, ali perioda i grcevi pa jos cekam s gamom
sutra se nadam plivanju
ovdje je pakleno vruce, nekidan sam bila sva mokra od stretcha![]()
Joj zavidim svima koji se mogu bucnuti.ja cu tek u osmom mjesecu
Danas smo imali tabatu od
Pull ups
Goblet squats (12kg)
Sit ups
Burpees
Burpiji su me satrali, po obicaju
Boli me bas svaki misic na tijelu a ono sto me ne boli, npr tabane su mi izgrizli komarci.
I tako... ja se kupala, more odlicno...al brate mili ne znam ja plivat fino sportski, ne znam disat bez da se ne zagrcam ili udusim
Tjesim se da donedavno nisam znala ni trcati pa sad znam.
Primam savjete
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
jučer speed 1.0 danas beta core cardio (krepala sam) i probala malo zcut power workout 1
Posljednje uređivanje od *mamica* : 14.06.2014. at 16:50
Prijavak 12.5km bajka.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Jučer i prekjučer zwow (onaj neki beach workout i 8), jutros bajk 10 km, večeras trčanje (po ljetnom pljusku) 10 km.
Što se kraula tiče, mislim da tu savjeti preko neta teško mogu pomoći. Mogli bi pomoći kakvi filmići, npr. ovaj https://www.youtube.com/watch?v=dJ5p6Ts_KEM
Najbolje bi bilo da vas vidi netko tko zna kraul i ispravi u čemu griješite. Ja sam se učlanila u triatlonski klub prije gotovo dvije godine samo da bi naučila kraul i delfin i nakon nepunih šest mjeseci treninga dva puta tjedno nisam savladala kraul (čak mi je delfin bolje išao iako je fizički zahtjevniji). Jednostavno kad cijeli život imaš neku traljavu tehniku ne možeš je se tako lako riješiti. Svakakve sam vježbe radila, plivanje bez rada ruku ili nogu, disanje samo na jednu stranu, na obje, 2-2 ili 2-3-3-2, plivanje samo na jednom boku, pa s onom bovicom (ne znam kako se to zove) među nogama, ma svašta, i ništa mi nije pomoglo da steknem dobru tehniku, zagrcavala sam se, zbog toga gubila i smjer i brzinu, presmiješno... trener je uvijek imao nešto za prigovoriti. Najveći mi je problem što ne bih ispružila ruku naprijed do kraja i kad bi je podvukla pod sebe, ruka ne bi prošla onu putanju ispod tijela koju treba proći (a koja je to, ne pitajte me), uglavnom meni je to bilo komplicirano do bola. I kukovima sam nekako previše njihala, tijelo bi trebalo rotirati a da se kukovi ne okreću previše. Evo, ovo ja sve laički koliko se sjećam.
Nadam se da ću ovo ljeto ipak uspjeti koliko-toliko svladati taj kraul.
Inače cure plivačice, recept za dobre noge i guzu: nabavite peraje. Pristojan otpor, ne osjetite ga pod vodom, a kvadovi, loža i gluteusi rade da je milina.
Vikki, ja ga plivam mada sam svjesna da nije kako treba, ali sto mogu
Mislim da znam taj zwow
Kod mene nista, bila jucer kolegi na svadbi u zenskom drustvui danas samo jedem i spavam :D
Stigle me godine.
Mislim da malo tko zna plivati kako treba, uglavnom oni koji su kao klinci trenirali plivanje ili naučili plivati na bazenima pod nadzorom trenera (barem žene, ne znam je li muškarcima to lakše). No važno je plivati, svejedno kako.
Anci, hoće to s godinama :D
super je, krepala sam
nisam u formi, opet me bolest unazadila tako da sam usjela doći do dvadesetog čučnja i krepala.
Ok napravila sam prije cardio core.
Brljavim opet, ja u moje četiri godine vježbalačkog staža nisam niti jedan program odradila do kraja.
Proljetos sam lijepo krenula sa focusom pa stala, nisam čak ni 30 DS odradila do kraja.
Sad sam opet krenula sa focusom pa radim malo alphu i betu, ubacim zusku..nisam sigurna da je to dobro.
Uglavnom danas imam laganu upalu mišića![]()
To je dobro, pozeljno, cak.
Posljednje uređivanje od zhang : 15.06.2014. at 10:10
Ja sam sad vec tri tjedna ponovo sa zuzkom. Oni moji treninzi, u kombinaciji sa novom zgradom gdje mi se firma preselila i klima zrakom (blago niza razina kisika), nije bilo u dobroj kombinaciji.
sada sam treninge prebacila ponovo ujutro (kraci su pa stignem ubaciti), a ove svoje si dam oduska vikendom.
Jedva cekam i godisnji, sada mi treba jedan duzi odmor...
vikki bas super izgledas
a V. je predivan
ja i dalje nemam prijavak
uspjesno sam se oporavila od mastitisa, ali sam neispavana i iscrpljena
a vrhunac je sto me jutros iz cistog mira pocelo boliti koljeno
da sam bar vjezbala, ne bi mi bilo zao, grrrrr
Ginger, to kad krene....
Probaj uzeti od Tatianne neki od treninga za gornji dio tijela dok se koljeno ne oporavi..
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~
Kosjenka navukla se i ti na zuzku
danas napokon uspila odradit nestosamoj sebi
zwow 57
nije mi se dalo palit laptop a ovaj znam napamet koje vjezbe idu jer sam ga radila vise puta.
uf, na pola sam mislila da cu dozivit infarkt kako mi je srce brzo kucalo![]()
Ajoj, Ginger, i meni je promaklo to za mastitis. Samo se ti oporavi, za koljena pogledaj malo ove vježbe (dovoljne su prve dvije, svaki dan 2-3 serije po 10 ponavljanja, ja ih radim čim ulovim priliku, kad sam s malenim na podu): http://www.scribd.com/doc/85393732/S...-Bolna-Koljena Jačaju mišiće natkoljenice, odnosno kvadricepse da se rasterete koljena.
Hvala, curke, još jednom!
Anci, Kosjenka, što su zcut-ovi? Snaga, cardio, plaćaju se ili...?