~~~~~
betty, kad će slike?
Prijavljujem 3 dana duplića zaredom.Skoro.
Prvi dan je bio cardio+stretch, pa abs+cardio (jedan ujutro, jedan popodne), pa total+upper (malo sam fušavala na drugom treningu) - sve iz bete.
~~~~~
betty, kad će slike?
Prijavljujem 3 dana duplića zaredom.Skoro.
Prvi dan je bio cardio+stretch, pa abs+cardio (jedan ujutro, jedan popodne), pa total+upper (malo sam fušavala na drugom treningu) - sve iz bete.
BB ja inace dosta cesto radim wall shoulder tap, sad se apgrejdam na hip tap.
MB drzimo fige![]()
ajd fala ti na ovom, jer moja kuca je kartonska (citaj kanuf) pa na srecu ne moram ni razmisaljti, jer mi se cini da kad bi to radila bila bi ko Tom Cruise
~~~~~~~~~~~
BB to je ovo
ne samo da sam dosla kasnije, vec jos ni instrument nisam upalila. danas sam fakat ljencina![]()
Ok, znači iz nadljudi ste prešle u ninđe.
Danas opet 7 km, ali jedva jer dok sam servisirala dijete, psa prošetala, sunce je već pržilo. A ljudi na more, a ja si mislim ma draže mi je trčati, napokon, nego ići do plaže. Frik.
Vibram za lijep porod.
I da, nekidan sam s etipu zabila u trbuh. Samo je iza autobusne stanice odnekud stvoren taj veliki trbuh i zabila sam se kao u jastuk, glavom.![]()
palči, zakon si
jučer je na sljemenu bila neka ženska koja je pješačila ispred nas. rekla sam već da se mi fakat trudimo ići maksimalno što možemo i jučer smo bili za minutu brži nego zadnji put
a ta ženska je stigla gore 10 minuta prije nas. sva je utegnuta, ima pokopčane po sebi one elektrodicešto mjere puls. malo sam ćaskala s njom. i da, upozorila je na koljena prilikom silaska :D
Posljednje uređivanje od Anci : 17.07.2014. at 12:21
flopice kaj vježbaš?
MB ~~~~~~~~~~~~~ za sekicu
Palči![]()
hvala vam cure sta ste mislile na nas
rodila je prirodno malu curicu <3
Jupiii jeeee za porod kakav je zeljela. Cestitam od srca.
Čestitam na porodu i maloj djevojčici dobrodošlica!
Tip je visok, ja niska i ima trbuh onako trudnički izbočen za pivu staviti (takav sam ja imala barem) i ogroman (ko tata od Peppe Pig). Gledao u stranu i jurišao pravo, a ja nisam imala od auta i ičega gdje da pobjegnem i tako. Uglavnom, ovo je nadmašilo tipove u kombiju koji su me snimali mobitelom dok trčim.
mb cestitke svima!
ja cu se odjaviti jedno kratko vrijeme, jer opet pakiram svoju cergu...
budite i dalje vrijedne, ja cu nadoknaditi kad se vratim
i samo da vam opisem scenu od maloprije
uspavala sam najmanju izlazim iz sobe, a mojih cura nigdje
idem do balkona, a tamo moja 3,5 godisnjakonja bodri moju 5,5 godisnjakinju koja vjezba BR
I podlogu si je rasirila![]()
ginger super su ti cure
di idete pa te nece bit?
palci
hvala svima na cestitkama
mama je bila hrabra a bome i teta
drzala sam bebu i bila jos dva sata s njima u radjaoni <3
mb čestitam!
saf radim Jillianmjesam se makla od nje godinu dana
ali hoću, hoću, skoro završavam level 3
a onad ću vidjeti, ni sama još ne znam...
Gingergenijalno!
ja sam jutros radila zwow 30, kliknula sam na random zwow i to mi ponudi. skoro odustala kad sam vidjela vježbe, ali ipak nisam
http://warriorz.us/zwow/z30/
super je. a sad disklejmer
nisam stigla tri runde već dvije. zaboravila da idem na put pa sam pakirala torbu. i nisam sigurna koliko precizno radim dive bombere, ali barem se trudim
i naravno, pistolse ne radim do kraja jer ne mogu. još
ali sve u svemu, zadovoljna sam :D
10
mb, čestitke cijeloj ekipi!
I kod nas "scena". Jutros najranije sam odvježbala. Nnisam se stigla odmah otuširati jer je mm zauzeo kupatilo pa sam, onako "u opremi", otišla probuditi Anu za vrtić. A ona će: Nije u redu. I ja sam htjela vježbati.![]()
Ginger, imaju odličan uzor!
Do 18.8. su navodno prijave za Ljubljanski maraton/polumaraton/10km - 26.10. je, nedjelja.
Mislim da ću se prijaviti da otklonim duševnu bol zbog propuštenih Fužina i Opatije.
Auuuuu palciii, svaka cast! Samo naprijed! Mi cemo te bodrit!
Anci
Tko je ono rekao za malu i zuzi, sasa?
Kad vidis za par godina nase cure na ovom topicu
mb, moja cerga ide sa satorom na more
i tocno tak izgledamo - ko cerga, he he
nisam jos okorjela vjezbacica pa mi bed vjezbati na plazi ili pred satorom
a iskreno, ne stignem bas s njih tri, male su mi
MB čestitam na maloj nećakinji!
Joj super mi je čitat ovo za vaše djevojčice kako i one žele vjezbat, to je super motiv za vjezbanje doma.
Jučer sam bila kod fizioterapeutkinje pa nisam vjezbala, danas sat i 1 min teretane, bicikla i role za zagrijavanje, 25min, presla sam 4km i potrosila neki 170cal4 sprave i 4 serije ledjnjaka sve po 3 serije sa 10 ponavljanja.
Bravo, zhabs!
Ginger, moja mala pozdravlja s helou, guys, helou warriors!
A mislim da sasina vjezba :D
Danas Jillian, puuuno pazim na prehranu i nakon 2 dana -2kg
Palči još uvijek mi je smiješno kad si zamislim sudar sa "tatom od Pepe Pig"
o anci, to ti je prvi zwow. kojeg je ona brijem poslije ponavljala, jer je krenula kao izvan formepa ga je napravila u 24 minute, a poslije u 17. ja sam ga isto dvaput radila. prvi mi je put trebalo valjda pola sta, drugi put ispod 25. ali meni je taj zwow jako težak.
Odmah mi je lakse.
Bojala sam se da ces doci s tajming od 11 minuta za tri runde :D
11 minuta mi treba za tih 60 pistolsa koliko ih ima u wo.
100 dana do Ljubljane i rekoh si idem na tih 21 km. A i ljubim Ljubljanu pa eto.
saf, ako ćeš, poslije tate Pepe Pig pojela sam i muhu, šašav neki dan.
palci bravo, to je duh, ja ne bi mogla ni 10 km
MB, čestitam
Cure, super su vam vaše cure što već vježbaju
Saf, bravo za -2!
Zhabice, dobar trening!
Anci
Palčice, ljubljanski je puno atraktivniji od zagrebačkog, stigneš se pripremiti. Ja sam planirala na zagrebački, ali s ovakvim neredovitim trčanjem ništa od toga. No zato idem na ovo: http://www.nocnimaraton.com/ i to na 1/4 maratona, tj. 10 km i nešto sitno, jedva čekam, večer je moje vrijeme za trčanje, pogotovo ljeti.
Bravo, spajka!
Vikki, ovo izgleda predobro
Inace, slucajno sam se zatekla na jednom outdoor treningu. Dosli smo gledati necaka nogometasa :D i neki fitnes centar ima trening vani. Ajme, pa to je nula naspram zuzke, focusa i jill![]()
MB ceeestiiitam!!
Ja sam danas dobila, pa mi je trebalo pola dana da krenem s treningom..
smisljen na brzinu i jednostavan, ali mi je bio super. 5 rundi:
20 ktbl swings
20 elevated pu (ali 1m elev, na zidicu od terase)
3+3 ktbl squat & shoulder press
svima za vjezbanje
ja ni danas nista, oporavljam se od jucer![]()
sad idemo slavit a sutra se vracam vjezbanju![]()
Zhang, 1 m elevated
Svaka cast!!!
Ja sam kod svekija i uspjela sam izmedju playmobilea u nasem privremenom boravku svoj set razlicitih varijanti cucnjeva, sklekova, skokova... Onako, da se lijepo uznojis u 7:30.
A sad dolje na dorucak
Djecu vodimo danas u zagreb pa sto sam landrala, landrala sam![]()