Anci sretan!
ja sam jučer level 3 i plivanje kao što sam i planirala
alo danas me užasan umor uhvatio
i neraspoloženost
možda popodne odvježbam da odagnam negativu...
Anci sretan!
ja sam jučer level 3 i plivanje kao što sam i planirala
alo danas me užasan umor uhvatio
i neraspoloženost
možda popodne odvježbam da odagnam negativu...
anamar sve se racuna
anci, ove sklekove sa pljeskanjem radis na koljenima ili
ja sam danas ovo, zwow 51: http://litealloy.com/workouts/651
Isla vidjeti tvoje, ludo je!
Kako ti idu dive bombersi?
Meni prvi dio cak ok, poslije ono kad se vraca, znam da nije bas kako treba, no trudim se.
isto tako
trudim se da bude sta pravilnije. uf, samo da znas da sam krepala, probaj![]()
Anci, sa zakašnjenjem sretan roćkas
Preksinoć trčanje 10 km, jučer i danas ništa, htjela sam ovaj zwow 40, ali sam odustala, smlavio me povratak u zg.
mene nema,MM je doma....vise jedem ali se i potrosi...ne samo vjezbanjem...
jucer sam cijeli dan provela na barci u skrivenoj uvalici ko' od majke rodjena (ko' to nije provo ne zna sto propusta), iskakala sam se u more ne znam ni ja koliko puta,navecer nije bilo snage za nista...
Cubana slike molim,sjecam se kukanja i pocetaka tamo negdje lani,ocu da vidim te rezultate!!
dobro jutro
ABS, popodne idem na rockas pa ne bi stigla.
skulirana![]()
spajalice svaka cast na ranojutarnjem vjezbanju![]()
Skulirana
Spajka, bome ti se pravo uvatilasvaka cast!
Vikki, 10 km! Bravo
Spremas se za nocni
Ja se popodne nadam frizirati pa sam isla sad na trcanje. 5 km, brzinom zadovoljna: 6:10 min/km.
Dodatak:
Vikki, bas bih voljela da probas zwow 40. Meni je tezak, ali volim to sto su vjezbe normalne i izvedive. Makar ima onog pljeskanja :D
Ne volim vjezbe koje su spetljane, to me samo demotivira.
probala sam ja taj zwow, skoro sam zube izgubila sa tim pljeskanjem pa sam odustala.
nastavila sam u slobodnom tonu i modificiranju njezinih nekih vježbi, ajde bolje i to nego ništa.
Danas krećem sa PIYO (novi chalene program- kombo joge i pilatesa).
Opet ću na more u 8., tu nema utega, samo body weight, a i jednostavno mi se ne skakuće ljeti. Ne mogu i gotovo.
Sjećam se da su se i neki killer rezultati prijavljivali i sa onim callaneticsom.
Uglavnom, traje 8 tjedana, javljam rezultate redovito
Spajka... i ja sam jutros planirala nešto, al je završilo sa šminkanjem na poslu jer sam bila u krevetu do iza 7![]()
a ja sam na poslu doruckovala, kajzerica, maslac i dzem od visanja, uz to caj od mente. eto uzivala sam. inace svako jutro doruckujem grcki jogurt+muesle+neko voce, cak za danas ima kombinaciju s borovnicama, ali ipak se odlucih za dorucak, hladno mi je![]()
Kad vec izlazimo iz ormara, ja upravo doruckujem palacinke s orasima
Spajka, ta bijela peciva nekad tako lijepo sjednu![]()
Jutro!
Na kraju jučer ništa - stigla u Podgoricu iza ponoći pa sam stvarno bila satrana. Toliko da sam jutros prespavala. A obzirom na današnji raspored - i danas će biti dan odmora. Od vježbanja barem.
A taman sam sam se bila lipo uživila u ritam...
spajalica ne mogu vjerovati, potpuno isti doručak ovih dana!
maslac i đem od višnje mljac!
danas ću level 3 od jm
vježbačicama zavidim. Gledam svoje stare fotke i plače mi se.
Kod nas doma spava djevojka koja se bavi bildingom i fitnesom ( fitness bikini model) ((valjda je tu u okolici kakvo natjecanje)), profesionalno. 19 godina ima.....ispale mi oči iz glave.
Koja motivacija.....a ja ne mogu.
ajd optimisticna ostavi se sad tijela i misica, nek prvo sjedne sve sa IgG i IgM na svoje mjesto, samo da znas da mislim na tebe i da pratim tvoj jad![]()
Optimistična, čestitam! Ne brigaj za mišiće, uz malo truda brzo se to vrati na svoje poslije trudnoće. Ja sam isto mislila ne samo da nikad više neću izgledati kao prije nego tko zna kad ću opet uopće moći vježbati i trčati. A sve je prošlo začas.
Anci, odličan ti je pejs! Vidiš kako je nakon brda lako trčati po ravnom, zato je brdo dobro
Probat ću 40-icu mada vidim da cure modificiraju ovo pljeskanje, vjerojatno ću i ja. Ni ja ne volim vježbe s dodatnom koreografijom, nikad ih ne izvedem kako treba i spetljam se pa uzalud trening.
Anci, sretan rodjendan sa zakasnjenjem! Ostani nam uvijek tako lijepa i vitka!
Optimisticna, cestitam na trudnoci! I ne daj se obeshrabrit, ja sam u vjezbanje zagrizla tek nakon druge trudnoce, dotad sam prezirala znojenje.
Kad smo vec kod znojenja, danas smo radili power clean, puno ppnavljanja, ne znam im broja.
Radila sam sa 25, 30 i 35kg. 35 sam samo jednom uspjela dici.
A onda na kraju slag:
30 burpees
30 push ups
60 walking lunges
60 sit ups
500m run
Vrijeme 11min i nesto sitno. Samo sam se skljokala na pod.
optimisticna
betty bome ja bi jos lezala nakon ovoga
danas nista osim malo plivanja
Ojla curke!
Sorry, što se ne javljam. U zadnje vrijeme mi je turbulentno... trenutno radim 2 posla, a nastojim i Fit Mamu malo oporaviti jer sam ju skroz zanemarila duže vrijeme.
S vježbanjem sam se dobro držala do prije mjesec, mjesec i pol kad su me sastavile boleštine. Nakon pauze od par tjedana krenula sam vježbati, ali mi je svaki put zlo nakon vježbanja, neka opća slabost i malaksalost, zna mi ponekad tako biti usred dana iz čistog mira... tako da sam sada na dužoj pauzi.
Kondicija mi je koma. Neki dan sam izašla na trčanje i otrčala jeeedva 4,5 km s pejsom 6'50''. Nevjerojatno kako se forma brzo srozava
Puse svima, Anči sretan roćkas!
Tipkamo se, nadam se, brzo
Lol, lajkam nove smajliće!
Jeeeej, kavica!!!!
Kakvo ti je zeljezo? I probaj malo uzimati onaj sok: cikla, mrkva, jabuka, limun, med. On je opcenito dobar, ne samo za zeljezo...
a ja mislila da sam uranila....
ovo sa sokićem ću probat i ja i moj Mali. Treba i nama.
Betty ode ti u nadljude
Kavofob pazi na prehranu i uspori ako ikako možeš.
Sinoć sam nekako ugurla beta cardio ali prekinuli su me jedno 70 puta pa si ga baš i ne priznam pod 100% napravljeno.
oooo kavica pa dobro nam navratila.
Kavofob, jeee
Svrati nam cesce
Betty, ja sam u konstantnom soku od tvojih statusa ovdje
30 byrpija
Pa umrla bih!
Ja nisam nesto raspolozena za skakutave vjezbe pa razmisljam napraviti nesto laganini. A poslije ako budem u djiru onaj mb-in zwow.
kaviceeee!navrati češće!
anci, pa mogu ti reći da sam i ja bila preneražena kad sam vidjela napisano, ali nije bilo tako teško kad sam počela radit, napravila sam pauzu na 15om, pa na 22om, pa na 26om, pa sam se zadnja četiri prisilila odjednom.
nevjerojatno mi se popravila kondicija u burpijima. mislim da se to dogodilo kad nam je ono jednom zadala 7 minuta burpija, sa skakanjem da se rukom dotakne prečka. To je bio pravi milestone, tad sam ih nabrojala 50 i nešto, a umirala sam. Sinoć nisam baš umirala, najviše me ono trčanje rasturilo, nakon 60 lungesa.
opet imam ogrlicu od modrica po vratu![]()
![]()
e, jučer sam gledala trenericu kako radi pistolse s girjom od 20kg u rukama![]()
Joj, betty
Od cega je ono ogrlica? Osim od modrica :D
Mislim, sto ih je uzrokovalo?
uzrokovalo ih je opetovano nabacivanje šipke na ramena i vrat![]()
:pada_u_nesvijest: modrice po vratu? uf!
trening ti stvarno zvuci :wow:
Meni su :wow: i ovi zvovoi od Anci i MB
Ja kad vidim da mi nešto ne ide baš lako i da ću kasnije mozda imat kakvu ozljedu odustanem
Što opet nije dobro jer kao ne prelazis svoje granice, tj ne pomičeš ih al kaj sad, važno da odvjezbam koliko mogu i to je ok.
Jučer sam aktivno plivala, a prekjučer nisam ništa jer sam bila jako umorna, treba mi jedno 73 sata sna kakav mi je tempo![]()
zhabice,
ma drugačije je to kada si u grupi, grupa te malo povuče, da sam sama doma ili čak jedan na jedan s trenerom, nema šanse da bih ikad išta od svega nabrojanog napravila.
ali kad vidiš druge da rade isto, onda pomisliš - pa ako mogu oni, onda se i ja mogu potrudit
pa se potrudiš jednom pa drugi put, a treći put si već pomaknula granice dalje nego što si ikad mislila da ćeš ih pomaknuti
ja sam zimus radila body revolution, tamo u c2 mislim ima burpija, ako se dobro sjećam, naprave ih 5 u jednoj rundi, a tri su runde.
to čak nisu ni pravi burpiji nego half burpee, a no svejedno bih na njima zapinjala, napravila bih tri, tek iznimno ako bih se osjećala da prštim energijom, napravila bih svih 5.
i jučer nisam mogla vjerovat kad sam ih krenula raditi, da mogu napraviti 15 burpija s prsima do poda bez zastajkivanja.
kako se to dogodilo, pojma nemam. nisam nikad ni za čim išla ciljano, da popravim score, da dostignem neki broj... napredak se naprosto događa dok ne razmišljam o njemu
isto tako me iznenadilo kako sam uspjela dići 35 kg, a prije mjesec dana, kada sam krenula na CF sam jedva šipku digla
možda je to zato što sam non stop, ali zbilja non stop u nekom muskulfiberu, evo danas me opet cijelo tijelo boli...a moram priznat da bih na onim kućnim vježbačkim programima osjetila muskulfiber tek kad bih prešla na idući level
raspisah se, na poslu spor dan![]()
kavofob, :hug: drzi se i polako
dodji sebi pa ces lako opet u jace vjezbe
betty, padam u nesvijest
dozivljavala sam nas li-la, ali sad si me presiiiisala
bravo!
je, grupa to daje, taj feeling nikad nisam postigla doma, nisam taj tip da samu sebe ipak toliko poguram
tjesim se da kad zbrajam i u piramidi napravis puno burpees, i bez skleka i sa
ja guram zadnji tjedan gamme, onda idem tjedan na more, pa necu raditi programe, vec plivati, a ima i postena uzbrdica kad se vracas s plaze koja je svake godine izazov
pazim malo i na spizu zadnjih par dana i vec vidim pomake, znam, voda, ali daje podstrek
poslije godisnjeg cu nesto ujutro, prije posla, pa vidjet kako mi ide, nabavila sam i piyo pa cu vidjeti, mozda to ubacim
Da, točno to sam i mislila kad sam rekla da se ne potrudim baš. Znam taj osjećaj, kad sam išla na pilates, koji je poprilično aeroban kod te trenerice, što meni paše, bio mi je skorz drugi film nego sad kad sama radim. Sad mi se ne da ić preko neke mjere koja je možda točno to da samo malo pomakneš granicu pa kasnije skuzis dokle si dogurao, a u grupi bi se potrudila i to malo više i rezultati bi se brzo vidjeli.
summer bravo, bravo ide to tebi! kako ti se svidja gamma?
slazem se sa betty u vezi grupnog vjezbanja, grupa te tjera naprid. zato ja jedva cekam u rujnu da pocmem vjezbat sa svojom grupom
zhabice jel te netko u teretani nadgleda ili ti je netko slozio trening? ili si sama slozila sta ti odgovara?
Slozio mi je trener u teretani s obzirom na moja ledja koja me muče, pa radim taj set vjezbi koji mi treba, najcesce sama, povremeno uz nadzor. Još mi je od svega najdrazi cardio koji odradim i istezanje. A od svih nacina vjezbanja najdraze mi je bilo u grupi, mozda se ove godine uspijem bolje organizirat pa ic redovito, iako čisto sumnjam s obzirom na moj ritam i prioritete![]()
Danas se nadam plivanju![]()
meni je kod ove moje grupe (osim što je super grupa, mala, sa odličnom trenericom) to što mi je na pljucomet. treba mi ravno 5 minuta hoda da dođem do tamo, tako da me ukupno nema doma sat i deset minuta.
summer, ja bih i dalje rekla da smo li-la, ma ustvari ni ne znaš šta sve možeš dok te ne stave pred ovakav izazov (kojeg sama nikad ne bih prihvatila)
da, betty, vjerujem, cesto je glava prava kocnica
uglavnom, samo guraj naprijed i radujem se novim slikama kad budu
mb , gamma mi je super, manje je cardia, jedino onaj omrazeni speed 3, posebno sad po vrucini, a koji mi je bas danas i sve ga evo vec dva sata odgadjam
(paketic ti jos nisam poslala, sorry, bila sam skroz smetnula s uma, danas cu ili sutra, javim ti, ne radi mi popodne kiosk a ujutro sam sama s djecom)
Posljednje uređivanje od sirius : 23.07.2014. at 14:01 Razlog: :)
Optimistična čestitam!
Anči,također! Dva dana razlike smo!
Kavofob,fališ!
Trčim i dalje,uskoro se vraćam školici!![]()
sirius
super, palci!
evo odradila speed 3, cijedi se s mene kao da sam sad iz mora
samo malo manje romanticno, I guess
ako opet ne pljusne, popodne ce biti i kupanje
Palci, cestitke i tebi!
Mb, ipak nisam onaj tvoj danas :D
Radila sam svoj prvi zwow, izbacio mi je kao random:
http://warriorz.us/zwow/z5/
I poslije jednu runduovoga:
http://warriorz.us/zwow/z28/
Jako je dobar, napravit cu cijeli jedan dan. Sad mi je bilo previse.
TBC alfa, majko moja kako je sad tesko vrijeme. sunce, vlaga ghrrrrrrrrrrghrrrrrrrrrrrrrr
Danas drugi dan piyo (prvi je upoznavanje pokreta). Stvarno je low impact, al sam skroz znojna. Bas me zanima koliko cu biti fleksibilnija na kraju.
summerspeed 3 sam radila samo jednom i nikad vise
za paketic nema problema, kad stignes
anci, super mi se cini ovaj zwow 28![]()
mogla bi i ja to
spajka, cubanabravo cure!